я кілька разів пробував - різницю між 95 і 100 не помітив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
v-explosion писав: ashanova,
Ті два речення з термінологією взяті з оф.сайта, решта від себе спираючись на власний і професійний досвід.
v-explosion писав: Я дійсно юрист, і 4-роки пропрацював ним
v-explosion писав: Думав що мій досвід буде комусь корисним, бо не треба бути
sashanova написав:
кваліфікованим спеціалістом в галузі метрології стандартизації та сертифікації
, а достатньо знати людей, які є спеціалістами і відповідають за діяльність нафтобаз і АЗС.
Якось вже звик до ВОГа, якогось конкретно говняного бензину у них не було. Тому нашо міняти...Thug писав:pikach00, а ти тільки 100 на вог ллєш?![]()
я кілька разів пробував - різницю між 95 і 100 не помітив
Як людина яка відпрацювала на Шелі, і причому не на одній з їхніх заправок абсолютно з цим не згодний, кременчук бував раз на 20-30 зливів бензовозів, як екстрений варіантv-explosion писав: Бензин А-92 = А-92 Кременчузький НПЗ;
Бензин А-95 = А-92 Кременчузький НПЗ + присадка;
Бензин А-95 V-Power Nitro = А-92 Кременчузький НПЗ + присадка + фірмова присадка V-Power Nitro
Можу допомогти використати спалити ДПІ у Шевченківському районі м.ЛьвоваКоба писав: п.с. Позакінчуються талончики на бензу шарові
Інформація з джерела http://oilnews.com.ua/news/article17802.htmlПо итогам выборочных проверок качества нефтепродуктов Государственная инспекция Украины по вопросам защиты прав потребителей (Госпотребинспекция) составила список АЗС, которые реализуют некачественное топливо. Об этом сообщает «УНН» со ссылкой на пресс-службу Госпотребинспекции.
Согласно сообщению, в список попали АЗС под брендами «Укрнафта», «Укр-Петроль», Shell, «ТНК», «ЛУКОЙЛ», WOG, «Веста», «Современник».
Информагентство отмечает, что штрафные санкции Госпотребинспекции составили порядка 200 млн грн. Всего было отобрано 180 проб, из которых пятая часть была отмечена как полностью не соответствующая действующим стандартам.
Тому що його в Україні нема. А щоб добре бодяжити з 92-гого - треба дуже сильне колдунство після якого можуть приїхати дуже серйозні дяді і відірвати трохи яйок за впоротий моторA1 писав: Чому у Львові хоча б на одній заправці не продається 98 ?
мустанг 100 попробувати не хочеш?A1 писав: Чому у Львові хоча б на одній заправці не продається 98 ?
вже зіскочив з ньогоpikach00 писав: мустанг 100 попробувати не хочеш?
Я тоже тієїж думки притримуюсь :) , останніх напевно років з 5 заливаю лише 92 самий дешевий з УкрНафти, і все гутAndrewK писав: Короче кажучи, чуваки, в кого двигуни дозволяють - лийте 92-й і буде вам щастя.
в мене бортовик просто показує більший середній розхід.. тобто літри вони лиють нормально. но таке враження що бадяжать якусь хитру хімію, яка швидше випаровується/згоряє чи що там ше ))) бензин в них нано, от і нанотехнології в дії )))cat-yellow писав: Резюме: перестав лити Сокар, бо перерозхід і, відповідно враження, що тебе на...ують
Не можу сказати, чому Ваш автомобіль має перерозхід на Socar, бо в основному тенденція зворотня. Можливо це особливість паливної апаратури Вашого авто. Можливо миючі присадки погнали весь бруд з фільтра в мотор, після експериментів з паливом на інших мережах.cat-yellow писав: v-explosion, хочу почути теж відповідь на питання, що вже прозвучало до того...
Чому розхід більший?
А-98 Nano пока тільки в Києві. У Львові він зявиться тільки у разі будівництва брендової АЗК NANO.A1 писав: Чому у Львові хоча б на одній заправці не продається 98 ?
Є такий мультік "сказочная Русь" називається, так от виражаючись слвами одного із персонажів : Вітя, шо ти мєлєш? :)v-explosion писав: і дати комп'ютеру пару днів на адаптацію до нового палива.
Це до того ж :)v-explosion писав: Можливо це особливість паливної апаратури Вашого авто
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей