Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ясен пень, кубік військовий танк з нерозрізними мостами, але Х5 думаю управляється кращеAnGeL писав: Х5 в долю не падає,
axel писав: він понятно шо самий крутий
T5-R писав: G-class самий самий.....
в Е39, Е38, Х5, Е46 і т.д є така штука як сплячий режим. Ти вимикаєш запалення, мотор заглушений, закриваєш її з пульта (з ключа) вона провіряє імпульсами до усіх замків чи усе зачинено.... а машина насправді не вимкнена. Ще працює кулер у клімат контролі багато систем залишаються активними, машина шось там собі діагностує. І тільки через 16-18 хв. автомобіль щераз пускає імпульси на усі центр замки і тоді все вимикається... і саме на цій 16-18 хвилині якщо машина побачить лишню сигналку, може піти збій у системі. У мене в машині стояла сигналка, я ставив на охорону і рівно через 18 хв сигналка зривалась я то все дуже детально вивчив в результаті чого сигналку викинув за псами. На БМВ всі, що новіше Е38 не можна ставити сигналки.AnGeL писав: що немало машин (власне бмв) згоріло через ту проводку але не будем про то...
тому що пхають туда свої руки барани, а не тому, що проводка поганаAnGeL писав: що немало машин (власне бмв) згоріло через ту проводку
але не будем про то...
+100, баранам треба пастися а не по проводці лазити...cat-yellow писав: пхають туда свої руки барани
По дорестайлу там були якісь трабли. В рестайловому Е53 усе виправлено.Ziro-cool писав: Х5 невиосливий, купа левих відгуків,
В районі 20 буде афігєнний варіант.asteroid писав:pikach00, скільки вона?
а роки?pikach00 писав:В районі 20 буде афігєнний варіант.asteroid писав:pikach00, скільки вона?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей