Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
... что-то так беемве захотєлось ... 

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
Поставили нарешті Dellorto
Як воно бриє [цензура], я повністю задоволений
Сьогодні вони були опробовані на покатушках. Була порвана BMW 2.0 на автоматі, метрів 10 продув Андрею на BMW, виграв в Ротора дофіга (правда він не на бойовому карбі, побачим на гонках який буде результат), програв півкорпуса опелю омезі 3.0 (догнав і обігнав мене 20 метрів перед фінішом)
, виграв в Льоні на 2110 дуже дофіга, і вроді на цьому всьо
Таки ми свого добилися, скинули майже секунду з попереднього результату.
Тепер будем настроювати ці карби оптимально. Пробувати різні жикльори і т.п. Після установки стояли воздух 210 , проїхався поміряв час - 17.2.. Вроді і краще но не то.. Поміняв на 180 - проїхав.. 16.8.. Бомба )) Далі не хватило часу, на наступному тижні будем колдувати з жикльорами і пробувати добитися стабільного холостого.
Розхід бензи поки що не засікав, бо режим переважно тапка в пол, но залив сьодня 20 літрів, проїхав біля 60 км, а судячи зі всього вже 10 літрів спалив

Як воно бриє [цензура], я повністю задоволений

Сьогодні вони були опробовані на покатушках. Була порвана BMW 2.0 на автоматі, метрів 10 продув Андрею на BMW, виграв в Ротора дофіга (правда він не на бойовому карбі, побачим на гонках який буде результат), програв півкорпуса опелю омезі 3.0 (догнав і обігнав мене 20 метрів перед фінішом)

Таки ми свого добилися, скинули майже секунду з попереднього результату.
Тепер будем настроювати ці карби оптимально. Пробувати різні жикльори і т.п. Після установки стояли воздух 210 , проїхався поміряв час - 17.2.. Вроді і краще но не то.. Поміняв на 180 - проїхав.. 16.8.. Бомба )) Далі не хватило часу, на наступному тижні будем колдувати з жикльорами і пробувати добитися стабільного холостого.
Розхід бензи поки що не засікав, бо режим переважно тапка в пол, но залив сьодня 20 літрів, проїхав біля 60 км, а судячи зі всього вже 10 літрів спалив

- vovka
- Контактна інформація:
А і ше забув.. Пополам розвалилась рішотка радіатора по дорозі в Брюховичі на швидкості 160 (тестив чи зросла максималка, шось недуже).
Тепер шукаю рішотку (нових таких небачив), якщо в когось є дайте знати 

- Zhdan
- Контактна інформація:
vovka писав: Таки ми свого добилися, скинули майже секунду з попереднього результату.
Тепер будем настроювати ці карби оптимально. Пробувати різні жикльори і т.п. Після установки стояли воздух 210 , проїхався поміряв час - 17.2.. Вроді і краще но не то.. Поміняв на 180 - проїхав.. 16.8.. Бомба )) Да

- vovka
- Контактна інформація:
Zhdan, я надіюсь ще є потенціал :) реально краще поїхало - дуже відчувається. і то з повним салоном, купою хламу в багажнику і 95 бензином :)
- ROTOR
виграв в Ротора дофіга (правда він не на бойовому карбі, побачим на гонках який буде результат),
:)

- vovka
- Контактна інформація:
ROTOR, спокуха, я ж написав що ти не в бойовому стані
Я орієнтуюся на твій час який був на минулому роялі :)

- Nazarik
тепер певно підуть пружинки ШРІК і ковані поршня 

- vovka
- Контактна інформація:
Nazarik, нє, під ці штуки треба двіжок переробляти, поки що такого бажання нема, та і толку з тих штук буде 0 з копійками на мому двіжку :)
Сьогодні настроював холостий. Нижче 1300 нехоче стабільно працювати ну ніяк.
Поміняв топлівні жикльори з 140 на 135 - стріляти з вихлопної взагалі перестало. Погіршень в плані динаміки поки що не відчув. А взагалі мотор став еластичнішим - рушати і розганятися стало простіше.
І ще. Звук від Dellorto мені дуже подобається, просто тащусь від нього, дуже неохота міняти на зиму на стандартний солекс.
Сьогодні настроював холостий. Нижче 1300 нехоче стабільно працювати ну ніяк.
Поміняв топлівні жикльори з 140 на 135 - стріляти з вихлопної взагалі перестало. Погіршень в плані динаміки поки що не відчув. А взагалі мотор став еластичнішим - рушати і розганятися стало простіше.
І ще. Звук від Dellorto мені дуже подобається, просто тащусь від нього, дуже неохота міняти на зиму на стандартний солекс.

- Nazarik
так блін в моєї менше 1300 така детонація що я подушку міняв два місяці назад а тепер ще одну поміняв, перенастроїв на 1400vovka писав:Нижче 1300 нехоче стабільно працювати ну ніяк.

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
Nazarik, вал то модна штука...
- vovka
- Контактна інформація:
Сьогодні продовжив підбор жикльорів. Пару разів проїхався. Подивився свічки. В 4 циліндрі значно бідніша суміш. А все через то що там стоїть не така як у всіх решта ота aux venturis яку я свого часу загубив. Вот і біднить. Втулив туда більший топлівний жикльор, вроді чуть-чуть помогло.
На цих карбах я вал скрутив рівно по мітках (раніше був на верхах настроєний) - все одно валить до 8000 тільки так - раніше в такому положенні переставала їхати вже після 7200-7300.. Після 7800 мені вже страшно крутити )))
І це при тому що при установці деллорто ми забили болт на суміщення коллекторів і прокладок. Прокладки явно на 2-3мм не співпадають що на впуску що на випуску..
Ціль - виїхати з 16.5, ще чуть-чуть лишилося :)
На цих карбах я вал скрутив рівно по мітках (раніше був на верхах настроєний) - все одно валить до 8000 тільки так - раніше в такому положенні переставала їхати вже після 7200-7300.. Після 7800 мені вже страшно крутити )))
І це при тому що при установці деллорто ми забили болт на суміщення коллекторів і прокладок. Прокладки явно на 2-3мм не співпадають що на впуску що на випуску..
Ціль - виїхати з 16.5, ще чуть-чуть лишилося :)

- Just be
Якщо виїдеш то будеш зі стоковою 320 їхати на рівні =)vovka писав:Ціль - виїхати з 16.5, ще чуть-чуть лишилося :)
- Zhdan
- Контактна інформація:
vovka писав: Ціль - виїхати з 16.5, ще чуть-чуть лишилося :)

- vovka
- Контактна інформація:
Zhdan, що то в тебе за мова смайлів ?
Давай по українськи 

- vovka
- Контактна інформація:
Походу з жикльорами холостого ходу я облажався
, треба вернути назад 40, замість теперішніх 58, а то я так само заблуждався як описано нижче в першому реченні, і ще собі думаю чого це по місту при різкому нажиманні на педаль машина сильно давиться, приходиться прогазувати і тоді бомба
Поможіть перекласти:
В двох словах якщо жикльори холостого підібрані неправильно - то двіжок буде погано реагувати на відкриття дроселя. Якщо маленькі - значить будуть провали і дьорготня, а якщо завеликі - значить буде переливати.

Поможіть перекласти:
В принципі я все зрозумів але можливо пропустив якісь деталі.Idle jets cause a lot of confusion; although their name suggests that they govern the idle mixture, this is incorrect. It is true that the fuel consumed at idle is drawn through the idle jet, but the idle mixture is metered not by these jets, but by the idle volume screws mounted on top of each barrel. The idle jets control the critical off-idle progression between closed throttle and the main jet circuit, it is this part throttle operation which is so important to smooth progression between closed throttle and acceleration and for part throttle driving. If this circuit is too weak then the engine will stutter or nosedive when opening the throttle, too rich and the engine will hunt and surge especially when hot. The technique for establishing the correct idle jet size is detailed later, but as a starting point 40/45 7850.2 idle jets for a 1600 engine 45/50 7850.2 for an 1800 and 50/55 7850.2 for a 2000 will get you out of jail free.
В двох словах якщо жикльори холостого підібрані неправильно - то двіжок буде погано реагувати на відкриття дроселя. Якщо маленькі - значить будуть провали і дьорготня, а якщо завеликі - значить буде переливати.
- Zhdan
- Контактна інформація:
Дозвільні струмені викликають багато замішання; не дивлячись на те, що їх ім'я свідчить, що вони управляють дозвільною сумішшю, це некоректно. Вірно, що паливо, спожите в дозвільному, тягнеться через дозвільний струмінь, але дозвільну суміш вимірюють не ці струмені, але дозвільними гвинтами об'єму, що підіймаються на довершення кожного барреля. Дозвільні струмені управляють критичною дозвільною прогресією між закритим дроселем і головним реактивним кругообігом, це - ця дія дроселя частини, яка така важлива для гладкої прогресії між закритим дроселем і прискоренням і для дроселя частини, що рухається. Якщо цей кругообіг дуже слабкий тоді двигун заїкнеться або піке, відкриваючи дросель, теж багач і двигун полюватимуть і велика хвиля особливо, коли гаряче. Техніка для встановлення, що правильний дозвільний реактивний розмір деталізує пізніше, але як початковий пункт 40/45 7850.2 дозвільних струменів для 1600 двигуна 45/50 7850.2 для 1800 і 50/55 7850.2 для 2000 виведе вас з в'язниці вільно.vovka писав:Походу з жикльорами холостого ходу я облажався, треба вернути назад 40, замість теперішніх 58, а то я так само заблуждався як описано нижче в першому реченні, і ще собі думаю чого це по місту при різкому нажиманні на педаль машина сильно давиться, приходиться прогазувати і тоді бомба
![]()
Поможіть перекласти:В принципі я все зрозумів але можливо пропустив якісь деталі.Idle jets cause a lot of confusion; although their name suggests that they govern the idle mixture, this is incorrect. It is true that the fuel consumed at idle is drawn through the idle jet, but the idle mixture is metered not by these jets, but by the idle volume screws mounted on top of each barrel. The idle jets control the critical off-idle progression between closed throttle and the main jet circuit, it is this part throttle operation which is so important to smooth progression between closed throttle and acceleration and for part throttle driving. If this circuit is too weak then the engine will stutter or nosedive when opening the throttle, too rich and the engine will hunt and surge especially when hot. The technique for establishing the correct idle jet size is detailed later, but as a starting point 40/45 7850.2 idle jets for a 1600 engine 45/50 7850.2 for an 1800 and 50/55 7850.2 for a 2000 will get you out of jail free.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Zhdan
ПлакалЪ! :)
С таким переводом, Вовка из гаража не выедет :) Чем выдан такой шедевр? :)
vovka
Чтобы это правильно перевести, нужно шарить в устройстве карбюратора. А я в нем шарю на уровне штуковин и хреновин.
Концовка верна, в начале про то, что сами по себе жиклеры ХХ не управляют смесью на ХХ, а управляются (volume) винтами (я бы перевел как регулировочными), которые расположены на верху каждой (barrel) камеры, наверное. А жиклеры влияют только на плавность работы.
ПлакалЪ! :)
С таким переводом, Вовка из гаража не выедет :) Чем выдан такой шедевр? :)
vovka
Чтобы это правильно перевести, нужно шарить в устройстве карбюратора. А я в нем шарю на уровне штуковин и хреновин.

- vovka
- Контактна інформація:
Zhdan, ну ти дав, я тоже користувався різними промтами і translate.google.com - там похожі шедеври мені видавало ))
azakharchuk, мабуть так воно і є. Впливають на плавність набору оборотів при різкому нажиманні педалі газу. В мене зараз якраз така ситуація - великий жикльор ХХ і перелив якщо різко тиснути на педаль.
azakharchuk, мабуть так воно і є. Впливають на плавність набору оборотів при різкому нажиманні педалі газу. В мене зараз якраз така ситуація - великий жикльор ХХ і перелив якщо різко тиснути на педаль.
- vovka
- Контактна інформація:
Підіб'єм підсумки після поїздки в Луцьк (село Крупа).
Розхід бензини.
Всього залив 43 літри. Всього проїхав 380 км (в Луцьк, назад, трохи по Львову), з них біля 15 км в режимі "газ в пол" на драгу (думаю тільки там спалив 3 літра тільки так). В баку по прикидках ще літрів 5 залишилось.
Ітого середній розхід по трасі менше 10 літрів. Їхав в режимі 3000-4000 оборотів. Старався без різких прискорень, хоче декілька разів дав 7000 на обгоні.
В принципі розходом повністю задовлений.
Драг. Рекорд по часу - 16.2, декілька разів ще 16.4. Завдання на сезон виконано, головний конкурент якому я програвав на протязі всьо року (рівненьска 08) лишився позаду на декілька корпусів
В звязку з сильними буксами на старті (навіть якщо рушаю помаленку з 3000 а потім даю по педалі - букс до 7000) думаю на слідуючий рік поміняти 18 ряд на 7 - перша передача там довша, якраз те що треба. А то зараз із-за тих буксів на фініші 3 передачі хватає впритик.. В Луцьку фінішував на 7900.
Опридиліли що мій спідометр занижує швидкість :) На фініші 130-133 :)) Хотя всі кажуть що 145 мінімум має бути ))
Може тому в мене і максималка 160 по спідометру
Розхід бензини.
Всього залив 43 літри. Всього проїхав 380 км (в Луцьк, назад, трохи по Львову), з них біля 15 км в режимі "газ в пол" на драгу (думаю тільки там спалив 3 літра тільки так). В баку по прикидках ще літрів 5 залишилось.
Ітого середній розхід по трасі менше 10 літрів. Їхав в режимі 3000-4000 оборотів. Старався без різких прискорень, хоче декілька разів дав 7000 на обгоні.
В принципі розходом повністю задовлений.
Драг. Рекорд по часу - 16.2, декілька разів ще 16.4. Завдання на сезон виконано, головний конкурент якому я програвав на протязі всьо року (рівненьска 08) лишився позаду на декілька корпусів

В звязку з сильними буксами на старті (навіть якщо рушаю помаленку з 3000 а потім даю по педалі - букс до 7000) думаю на слідуючий рік поміняти 18 ряд на 7 - перша передача там довша, якраз те що треба. А то зараз із-за тих буксів на фініші 3 передачі хватає впритик.. В Луцьку фінішував на 7900.
Опридиліли що мій спідометр занижує швидкість :) На фініші 130-133 :)) Хотя всі кажуть що 145 мінімум має бути ))
Може тому в мене і максималка 160 по спідометру

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей