на ті гроші що коштує новий ланос, можна взяте нормальне доглянуте б.у. старших років, і воно по комфорту і динаміці буде дрюкати той ланос в хвіст і в гриву

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав: те саме можу сказати про свою 18-річну стару, доволі рідкісну хонду,
малося на увазі тонування кульками босс... так шоб в дзеркалах ніфіга видно не булоHacK писав: на рахунок тонування і піонера за 50 баксів не згідний..
ну хай буде шатл.... на флешку.. лиш би репчіну качнутиHacK писав: піонера за 50 баксів не згідний..
axel писав: 1. тоніровочка... не ахті пацанам їздити в акваріумаї вася 2. вітровички на стьоклах... шоб Вася димок ат сігарєт чьотко виходив. 3. рєснічкі на фарах. 4. пердячий вихлоп, пофіг шо під капотом 100 сил нема... основше щоб район нє спал. 5. Супорта червоні... вася чьоткі автомобілі які роблять у Модені мають таку саму тєму, і пацана тачка тож таке має мати. 6. Магнітафон Піанєр за 50 баксів. мухобойки і т.д. навіть не рахую.
axel писав: чоткі пацани
купе, купеBOXER писав: може хетч?
Slim11 писав: вази я думаю напевно відпадають, так як за ті самі гроші мона взяти більш вищого класу авто.
і вітровичківHacK писав:axel, чьотко підмітив, зачьот
на рахунок тонування і піонера за 50 баксів не згідний..
Шапки починають горітиOlexandr писав:і вітровичківHacK писав:axel, чьотко підмітив, зачьот
на рахунок тонування і піонера за 50 баксів не згідний..
Але в якому стані? Так, за ВАЗи зараз правлять шалені гроші і вони того не коштують, але в межах 4000 уйов я б шукав тільки ВАЗ в якнайкращому стані і новіших років. Ну може ще Ланос, але точно не СЕНС. Легше утримувати, деталі в любому продуктовому, молотком і ключем на 13 можна півмашини розібрати. Ну і при продажі мало що втратиш, а як повезе то і заробишSlim11 писав: Ну... вази я думаю напевно відпадають, так як за ті самі гроші мона взяти більш вищого класу авто.
Кепкіaxel писав:Шапки починають горітиOlexandr писав:і вітровичківHacK писав:axel, чьотко підмітив, зачьот
на рахунок тонування і піонера за 50 баксів не згідний..![]()
чотко підмітивBohdan писав: Легше утримувати, деталі в любому продуктовому, молотком і ключем на 13 можна півмашини розібрати.
не знову... просто так співпало що якраз продається іменно оте... не було б такого варіанту то б не радили... їдь дивись на неї, не сподобається будем далі шось думати... а так то, імхо, ліпший з варіантів, наразі...Slim11 писав: і знову бмв бмв бмв
ану ка, дарагой, глянь в ппZiro-cool писав: апяць спалілі
Я не зважаю на тих хто на бмв дрочатьAnGeL писав: але заміть скільки чотких пацанів, таких всіх вася в адєдасє, ставлять фотки бмв в фотостатуси, на стіни, сидять в сяких чьоткіх спілнотах, де до фото машини прілагається чотка пацаняча фраза а жизні, і повір, мали б вони касу, то б купили бмв, а вони то її рано чи пізно найдуть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей