155 з дизелем так і коштують, бо це гавно рідкісне, їх взагалі не хочуть брати, роки півтори тому мені таку альфу за мою вісімку червону пропонували, такщо уяви собі її реальну цінуmarkijan писав: Несміши мене до 4000 куска хіба 75 або 164 Всьо

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
155 з дизелем так і коштують, бо це гавно рідкісне, їх взагалі не хочуть брати, роки півтори тому мені таку альфу за мою вісімку червону пропонували, такщо уяви собі її реальну цінуmarkijan писав: Несміши мене до 4000 куска хіба 75 або 164 Всьо
Ти знатокmarkijan писав:Olexandr писав: Альфа з 2,5 д,маєш уявлення ? Буде іздити на сервіс,і чи зможеш наприклад ти йому шось порадити по ремонту по Альфі чи Лянчі?
Зараз є а завтра небудеOlexandr писав: Ну ти ,звичайно ,більший знаток.В тебе хоч Альфа є.
я про дизельmarkijan писав: Я хз в мене знайомий шукав то знайшов живу 1.7 помойму ТвінСпарк понад 6 тон відвалив
Olexandr писав: T5-R сорі,небачив.
Время разгона (0-100 км/ч): 10.8 c.Speedo писав: Маю - буджетний спорткар,
Speedo писав: Та з БМВ, якось не стикався, Бог милував
Нічо так помилував я тобі скажуАвто: Daewoo Lanos 1,6 / Seat Ibiza 1.7d
2.5 турбодизель, VM84A, на 164-х альфах з 87-по 92markijan писав: Де такий мотор був в Альфи
T5-R писав: 155 з дизелем так і коштують, бо це гавно рідкісне, їх взагалі не хочуть брати, роки півтори тому мені таку альфу за мою вісімку червону пропонували, такщо уяви собі її реальну ціну
це та сама альфа, червона 2.5 ТД.......мені було цікаво чи хтось за неї хтось дасть хоч 2500у.о. чи ні.....виходить що найшлись "ценителі"Speedo писав: (червона з Привокзальної) убиту
T5-R писав: виходить що найшлись "ценителі"
прайс? рік мотор?Speedo писав: 240-у, якщо хош можу поціквитися, але я би не радив
Полюбому не бачу в тому списку причини, по якій можна сказати "мене Бог милував я БМВ не мав" от буде в ньому RR чи Bentley тоді таке будеш говорити.Speedo писав: Kadett (батін), Volvo 240 (батіна), славута, 2104, 2108, AR33 1.7 IE, Ohel Omega B 2.0, Seat Ibiza, Renault Traffic, Lanos 1.6
Speedo писав: вже вродь його забанили за флуд, переважно на тему БМВ так він тут якось описував як він сивіє від старої 5-ки (бо взяв досить дешево, ото хтось перехрестився що продав),
Ага жодного мерса бмв чи ауді. Взагалі диво як в той список попала Вольвоaxel писав: Полюбому не бачу в тому списку причини, по якій можна сказати "мене Бог милував я БМВ не мав" от буде в ньому RR чи Bentley тоді таке будеш говорити.
T5-R писав: прайс? рік мотор?
А ще ти забув дописати Мазерати, Ламборгіні, Феррарі.axel писав: в ньому RR чи Bentley тоді таке будеш говорити.
з привокзальної машина?tetraider писав: г2 GTI 90 року з інжекторним двигуном 1.8,
не впевнений, але він працює на героїв УПА на сервісі і її туда пригнали і там пішла мова про продаж, от він її і забрав собі...T5-R писав: з привокзальної машина?
HacK писав: ТС бери ту беху в сусідній темі, і не слухай тих хто каже брати альфи і всякий вазівський шрот... повір не пожалієш, вона клубна, можна всю історію почитати про неї, та і машина
Деталів не знаю, але знаю точноtetraider писав: не впевнений, але він працює на героїв УПА на сервісі і її туда пригнали і там пішла мова про продаж, от він її і забрав собі...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість