Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Міст хай гудеBreaker писав:Здарова всім! Я тут новенький, в мене вже 2 місяці шоха(2106), карочє в мене 3 поломки:1) гудить задній міст, шось з редуктором, 2) хаває дофіга масла, 3) шось з радіатором, карочє треба напастой воду заливати! Грошей в мене на даний момент (на ремонт) немає... от хочу взнати чи можна далі їздити на моїй машині і чи це безпечно, і чи не гроблю я її коли на ній продовжую їздити? Чи можливо варто почекати, заробити ті гроші на ремонт, а потім продовжувати їздити? Просто мені тільки 18 + перша моя машина + мало покищо шарю в тачках (зато на драг їздив))))). Підскажіть пліз! Дякую
:)
Радіатор 250-300 за алюміній, мідь ближче до 400.Breaker писав: 2 AndrewK: 1) а вклинив то як? Тіпа на швидкості 100км\год відлетить?2) на днях покажу майстру, просто зараз зовсім немаю грошей, гроші будуть через місяць, тому і питаю чи можна продовжувати цей місяць їзду... 3) а скільки обійдеться новий радіатор?
нє, дякую... немає сенсу брати такий самий "гудящий" редуктор... Я хоть в своєму впевнений на 100% що він не вклинить!Денис писав:Якщо би він був в ідеальному стані,то я б його не продавав.Він в робочому стані.Ціна приблизно 150грв.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість