Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ще не взяв нового, їжджу зі своїм старим DVR027MAGYLA писав:Yuzer, то який регистратор таки взяв?
та то тільки один ролик в автора такий спокійний)))cat-yellow писав:Yuzer, занадто він умнічає
треба просто - я прав, бо 12.10 - не согласєн - ідинах
всьо!
-Серега! Радуй фанатов исполнением в своем весе! Игра в шашки - не твое! Если еще раз захочешь играть в доброго человека - надень очки, чтоб быть похожим на ботана! Отвечаю, гайцы тебя достанут сек. за 30.
-Совет приму.Не следует забывать ещё и того, что со мной были дамы. К тому же их в машине было три. А я, пусть и не совсем, но всё таки джентельмен. Не к лицу нам, при дамах, матом разговаривать и ГАИшников унижать.
+ автору,за те,що не тупо доказує "шо я нє прав",а наголошує на помилки і свої доводи і просто пропонує скласти протокол.Yuzer писав:
поржав! Автор красавецTazmaniac писав:+ автору,за те,що не тупо доказує "шо я нє прав",а наголошує на помилки і свої доводи і просто пропонує скласти протокол.Yuzer писав:
- що трошки перегинає на початку палку - прапор може і глупий,але старався бути вихованим,потім його на морозі вже понесло.
А оту шавку шо прийшла і тявкала збоку,треба відразу гнати в шию,не зупиняв особисто - значить не є стороною накладення адмін.стагнення.А то вони часто починають брати "толпою".Мене так в камянці бузькій на посту 3є чоловік лякало,після цього подібного не допускаю.
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtop ... 21&t=28088Сьогодні приблизно в 3:45 ночі відбувся напад на журналіста Дорожнього контролю - Ярослава Пораду.
Він зі своєю дружиною у колективі в ресторані відмічали передноворічне святкування, в цей час перед виходом з ресторану Ярослава чекали троє невідомих осіб.
Після закінчення святкування, Ярослав визвав таксі та вийшов до автомобіля, в цей час до нього підійшла невідома особа та нанесла декілька ударів після чого Ярослав загубив свідомість, після Ярослава удари у голову отримала його дружина, яка так само на деякий момент загубила свідомість. Коли Ярослав оклигав та намагався піднятися йому в лице стали заливати спецзасіб з газового балона, Ярослав почав кричати, після чого невідомі сіли в автомобіль марки Ауді ти зникли у невідомому напрямку.
У Ярослава розбите та роздерте лице, можливо зламаний палець, у його дружини розсічена брова, накладали шви.
Сьогодні має бути відкрите кримінальне провадження, також на місці подій були присутні камери, міліція за добу нічого взагалі не зробила, повна бездіяльність.
Більш детальна інформація по цій ситуації буде згодом.
Також хочу нагадати, що приблизно 2.5 місяці назад Ярославу облили машину кислотою!
Нагадаю, що за останніх три місяці ДК Львів провела дуже велику роботу з ДАІ, у них відбувся там переворот.
Після останніх скандалів притягнуто до відповідальності значна кількість інспекторів, командирів взводів, також відкриті провадження в судах на начальника ДАІ м.Львова та деяких з командирів.
Нами був зупинений конвеєр фальсифікацій по 130ст.
Також завдяки нашим зусиллям будуть відкриті два додаткові наркодиспансери у Львові (до цього був один на ціле місто).
ДАІ втрачає значний потік грошей через нашу діяльність... реально відбуваються замахи на активістів ДК та їх сім'ї.
Активісти ДК Львів знайшли невідомого який напав та побив Ярослава Пораду та його дружину.
До цієї справи 100% причетне ДАІ м.Львова, замовником побиття був начальник ДАІ м.Львова Мицак Богдан Федорович.
Також хочу зазначити, що ми показали фото нападавшого дружині Ярослава і вона упізнала нападника.
Злочин у побитті Ярослава та його дружини скоїв Тицейко Іван Михайлович 1984 р.н.
Дана людина співпрацює з ДАІ, регулярно їздить п'яним на свому автомобілі Toyota Сamry д.н. ВС3334ВК, його знають всі даішникі міста, це місцевий жулік-бізнесмен-рєшалаєшестьора
На сьогоднішній день, активістам ДК Львів приходять смс-повідомлення з погрозами з наступним текстом:
Ну як там твій дружок Порада, ти наступний, це новорічне привітання Мицака, не жартуйте з Богданом та залишіть його в спокої.
80676743744 вот и телефончик...не с него ли СМС были?от собственной безбашенности мог и позвонить...
Копайте камрады...
Ай красавец!!! Молодые Регионы!!!!Ещё и член Громадськой Рады.Бетмен прям...нужно "выпилить" беспредельщика с нета полностью....Явки пароли и тд.
Тицейко Іван МИхайлович
Голова РО ВГО "Молоді регіони" (зміна внесена згідно з розпорядженням голови РДА №588 від 12 липня 2012 року)
регулярно їду заді нього по Стрийській, він жодного разу не включав поворотник, я думав урод, а бачу, нє, гаїшникMorozov писав: Toyota Сamry д.н. ВС3334ВК,
в нього фірма зареєстрована на СтрийськійDexter писав: по Стрийській
А де на Стрийській? Чи не щодня там їжджу!Maniak716 писав:в нього фірма зареєстрована на СтрийськійDexter писав: по Стрийській
я тільки за, я йому раз чуть в сраку не заваливКоба писав: Спалити ту кемрі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей