BOXER писав: БМВ не робить машин шоб вантажі возити, а для задоволення від їзди

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: БМВ не робить машин шоб вантажі возити, а для задоволення від їзди
вибач, але шось мене не пре жодна з названих...хіба якийсь мерс, але нема грошей покишо.якшо візьму е36/сівік 5купе/пиж 406 то ти скажеш шо "мені не дано мозгів"?Speedo писав: вибирають Тойоту, Ніссан, Лексус, Мерс, Кадді або Траффік
Ziro-cool писав: axel, ну а не, ше й тим хизується.....
тобто якшо купуєш бмв- це пряма ознака того шо хтось хоче повимахуватись, панти, чоткі і т.д. ??ви не думали що люди також купують бмв, бо їм дуже подобається дане авто? чи стверджуєш шо бмв не може сподобатись ?Speedo писав: що і треба було доказати... БМВ - машина чотких посонов
Блисне сонце - приїдь на драг хоча б... і подивися... на чому їздять чьоткі пацани... скільки ланосів з наклейками АК47 з яких валить русская репчіна і ричить вихлоп за 400 грн.Speedo писав: що і треба було доказати... БМВ - машина чотких посонов
Ти хоч сам читаєш брєд який пишеш??Speedo писав: Дорослі і зрілі люди без всякої пацанячої і бандіцької хрені в голові і без прагнення до самоствердження чи дешевих "пантів" вибирають Тойоту, Ніссан, Лексус, Мерс, Кадді або Траффік
axel писав: Speedo написав:
Дорослі і зрілі люди без всякої пацанячої і бандіцької хрені в голові і без прагнення до самоствердження чи дешевих "пантів" вибирають Тойоту, Ніссан, Лексус, Мерс, Кадді або Траффік
Альфа - машина "для душі" і навряд чи для сім"ї чи роботи... Хоча, дехто використовує і для цьогоukrmail писав: А альфа-ромео де тут в списку?
axel писав: Блисне сонце - приїдь на драг хоча б... і подивися... на чому їздять чьоткі пацани... скільки ланосів з наклейками АК47 з яких валить русская репчіна і ричить вихлоп за 400 грн
Не забувай писати ІМХО, а то так виглядає, що ти не вмієш користуватися форумами і видаєш власну думку за думку всіхukrmail писав: БМВ - найкращі автомобілі
T5-R писав: axel, ukrmail, чого ви розпинаєтесь, дозбирає автор теми бабосів, поміняє свій ланос з пацаннабором на БуМеВе і буде бравурно писати у всіх форумах що кращої тачки ніж беха не існує......піс
ukrmail писав: БМВ - найкращі автомобілі.
:)Speedo писав: БМВ (якщо відкинути ті всі "пацанячі" приколи) точно буде для мене в ТОП-10, але ІМХО є багато кращих і цікавіших марок, навіть та же "Ауді", але тема не про це...
1. ДА! ето оно!Speedo писав: навіть та же "Ауді", але
Не забувай дочитувати речення до кінця, а то так виглядає ніби ти навмисне не правильно трактуєш чужі слова, щоб повчити когось і підкреслити свій статус "Дорослої зрілої людини".Speedo писав: ukrmail написав:
БМВ - найкращі автомобілі
Не забувай писати ІМХО, а то так виглядає, що ти не вмієш користуватися форумами і видаєш власну думку за думку всіхДля початку глянь, принаймі як голосують в цій темі - далеко ходити не треба...
![]()
я тобі відповім словами ТСAngel писав: а в мене вдома цукор найсолодший в світі
Speedo писав:
Не забувай писати ІМХО, а то так виглядає, що ти не вмієш користуватися форумами і видаєш власну думку за думку всіх
AnGeL писав:ukrmail,![]()
t309 писав: та шо ви тут сретесь, давайте після НР десь організуєм зустріч і там в реалі буде набагато цікавіше
axel писав: Знаєш особливо моя думка така, що твій ланос... можна більше назвати тачкою чьоткого пацанчика ніж будь-яку машину з БМВ клубу.
Аксель не мав на увазі всі ланоси, а саме твій спотворений рагульськими спойлерами, капотом і рештою лабудиSpeedo писав: би міг погодитися, якби в мене було щось типу 2108-09 чи інший ТАЗ (тази валят ). А ланос - то скоріше авто, як прийнято казати "менеджера середньої ланки" чи т.п. хоча не спорю - бувають і винятки...
Ну який вже є, принаймі не міняв би її ніколи на посан-кар БМВT5-R писав: Аксель не мав на увазі всі ланоси, а саме твій
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей