Гратка пригнана з Іспанії, в 90-х роках заробітчанами в Тернопіль, де фактично простояла до 2005 --- суто в гаражі. родичі її в 2009 продали в Київ, де вона проїздила рік і переселилась до Львова. в 2011 я так розумію її фарбували і капіталили ходову. і якимось дивом в тому ж 2011 році машин їде в Кіровоград за якісь борги! ну тепер знов на Львів вернулась.
машина 1980 року. на спідометрі 93 000 км, тросика спідометра нема. запеняють що пробіг до 100000. вірю що до 200 000 судячи по стану двигуна і коробка, а в іншому випадку повірив би.
отож що мені попалось.
хоч машина зі мно 2-гий день але знаю:
1. Кузов попри вік в 33 роки немає ніякої гнилі. знайшов на разі тільки 4 точки ржавчинки яку успішн знаходжу і одразу ж виправляю.
2. гратка не крива і не шпакльована. машину фарбували суто щоб змінити колір, бо сток трошки скучний справді. пофарбований більш менш норм, але ввечері при штучному освітленні замічаються погрішності, особливо пісок - велика його кількість - фарбували думаю явно не в камері. (будем намагатись виправити поліровкою).
3. хтось з власників давав двигуну під зад. масло їсть, шківи розшатані, бенз жре поза норму явно. фактично двигун на металолом піде найближчим часом.
4. ідеально збережений салон, як з заводу, не протертий не прокурений. мінус це тільки тріщинка на торпедо 5 см.
5. рівна геометрія ходової, все в оригіналі не криве. всі нові резинки. вся ходова і гальма в ідеалі без жодних нарікань. начебто навіть аморти оригінал, і гальмінвні механізми оригінал. будем надіятись на американську якість.
6. повний ориджинал з усіма пластмасками ручками, ідеальним хромом.
в планах думаю найближчим часом бо фактично поки гнав авто з Кіровограда шукав і домовлявся:
1.заміна двигуна і коробки на 2.0 dohc з пятиступкою м75.
2. всунути гідропідсилювач
3. заміна ущільнювачів дверей.
4. новий вихлоп
5. заміна редіатора пічки
на весну:
1. підтемнити вікна
2. обезшумка салону
3. заміна лобового скла (є тріщина)
4. поліровка
5. головне світло зробити нормальним, думаю це буде біксенон 4300к.
на разі більше б нічого робити і не хотів би. це всі мінуси що їй бракує.