Fobos, я вже маю дві...більше не треба на разі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Stuff писав: П.С.краще 10ти річна хонда чим новий фокус, я то дуже добре зрозумів за тиждень, тим паче після тест драйву фокса
чув таке лікують,але дуже важкоFobos писав: це вже занадто...
ВІтання !!!!Fobos писав: Їде їде гранадка до Львова
конГРАТулейшн!!!!!z@k писав: Fobos написав:
Їде їде гранадка до Львова
ВІтання !!!!
Stuff писав: краще 10ти річна хонда чим новий фокус, я то дуже добре зрозумів за тиждень, тим паче після тест драйву фокса
ІМХО років 10 мінімум.Stuff писав: скорп і сієра це унило як мінімум, ті тачки 5 років тому були вже уставші і морально і по-суті
то вже цікавішеFobos писав: Їде їде гранадка до Львова
+1 краще дунути в 2.0 аде дохц .короче любий але не шумний.бо на багатолітровому ненаїздишся з розходом 17-20л на 100.а тут і сила вага і розхідFobos писав:Apokalipsis, не умнічай, а ділом займись краще :) Для початку взяти 2.0 охц, а потім дунути в нього от і пєсня. і сили і момент і розхід і вага менша, нашо ті динозаври 5 літрові.
у фордовський дохц той що 2ох вальний 8 клапанний який можна поставити на ту машину і без наддуву голову крутить і тріскає, у охц все набагато надійніше, там взагалі ідеально дути в 1.8, бо там стінки товстенні, 1.2 бара тримає на всьому стоковому низі.andriy320e30 писав: 2.0 аде дохц
ясно. бо я по фордах не шарю..на рахунок літражу я вже пробував 2.8 м30 динозавра.то від розходу я ох-їв .і їхав не так як треба вага п-ц перед важкий машина неуправляємаFobos писав:у фордовський дохц той що 2ох вальний 8 клапанний який можна поставити на ту машину і без наддуву голову крутить і тріскає, у охц все набагато надійніше, там взагалі ідеально дути в 1.8, бо там стінки товстенні, 1.2 бара тримає на всьому стоковому низі.andriy320e30 писав: 2.0 аде дохц
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей