то якби авторитетний журнал, який дуже довго випускається. Може там в чомусь і помиляються вони, але ж не у всьомуAlfa romeo 155 vs75 писав: я також говорю про оригінал!і сайти це не показник!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то якби авторитетний журнал, який дуже довго випускається. Може там в чомусь і помиляються вони, але ж не у всьомуAlfa romeo 155 vs75 писав: я також говорю про оригінал!і сайти це не показник!
Саме так. вижимний підшипник, корзина, фередо.Alfa romeo 155 vs75 писав: вижимний підшипник,корзина,диск сцеплення????
Усе тіп топ.Alfa romeo 155 vs75 писав: ну так я неговорю що у всьому,стойки армотизаторні ціна стоїть така як і є...а сцеплення,і фільтра ціни завишені!смисл мені тут брехати,я такий як і ви,просто мені подобається інша марка авто!в цьому наші розбіжності тому якшо шо без обід=)
ета ти ап чом?T5-R писав: гарна альфа, але дерево з китайського набора для цюнінгістів
там забули сказати що коштують ті ричаги від 500гр пара (і здихають через мертві пружини або аморти або і то і то, якщо ж зробити всю підвіску то наразі 30000км і все ок, далі подивимось, а задня підвіска вся коштує 2800гр(вабще вся) і служить 100000км мінімум!!!!!!!!!!!!!!! і це не з пальця висосано!Breaker писав: К примеру, подвески «итальянцев» на наших дорогах служат меньше всего, при этом их сайлент-блоки и шаровые опоры заменяются только вместе с рычагами"
дурниці писати ось таке:Alfa romeo 155 vs75 писав: Romko до чого тут дурниці!я неписав шо бмв погані авто,ні на інші марки,кожній людині подобається своє....і флудом незаймаюсь,написав те що думаю!
це викличе лише купу флуду і відразу складається враження, що ти ніколи не їздив на бмв... чи ти думаєш що якщо на 156й чи на 147й Селеспід накриється то буде коштувати менше 600 євро? а про нові 159ті я вже промовчу...бмв це прожорлива машина!!чи тим що якщо наприклад в тій новішій бмв полетить коробка яка коштує б/у 600 євро[
axel писав: Створіть тему Alfa vs Saab чорт забирай, я з радістю поспілкуюся. Альфу і БМВ порівнювати трошки не доречно. Інша цільова категорія, інша філософія. усе інше.
t309 писав: axel, Alfa romeo 155 vs75, якщо ви хочете щось там порівнювати по цінах то тре зробити так берем альфу 155 такого то року берем її ціну підбираєм по ціні обєму приводу аналог бмв і рівняєм скільки обійдется замінити всі ремні з роліками, або капіталка мотора, або замінити всю ходову, ціни з екзіста і брати самі дешевші які він видає тоді буде актуальний практичний результат!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей