Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Alfa Romeo vs BMW

Яке авто обрали би ви?

Alfa Romeo
35
35%
BMW
49
49%
Інше
15
15%

Всього голосів: 99

Speedo
Ім'я:Орест
Стать:чоловік
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:
Re: Alfa Romeo vs BMW

Повідомлення Speedo » Чет, 27 грудня 2012, 18:51

T5-R писав: я збирався купити нормальну машину, а на повірку виявився мішок лайна......

лайна повно і серед інших б.у. машин, але "хто ищет - тот усегда найдьоть" :teach :D
Он тут на форумі є хлопака знайшов "кемрі" 1986 року в гарному стані, майже ніц не робив - їздить ненарадується. Так само можна знайти і "альфу", хоча - тяжче, не спорю, бо на тих машинах льотають, з рештою як і на БМВ :unsure

Alfa romeo 155 vs75
Ім'я:Олег
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Alfa romeo 155 vs75 » Чет, 27 грудня 2012, 20:32

Оуу...тепер відпишусь я)))думаю з львівських альфістів мене багато хто підтримає=)маркіян само собою :D
я є власником Альфа ромео 75(1.8 срібна) і 155(1.7 чорна)-ну що тут сказати:те що говорять що альфи ломучі машини і т.д!!це все брехня,хтось один ляпнув,а решта повторяють......альфи так же само ламаються як і решта авто!я на свої 75 катаю вже 2 роки,за весь цей час: міняв тіки масло,антифриз,і т.д.ніразу ще мене непідвела в дорозі,куда на ній я тіки неїздив(літом Львів-Судак разом намотав більше 3 тисяч км...)все ок!хоча як тут пишуть:якшо да купити за паро рублів добитого гроба,і хотіти щоб він нормально їздив,тоді уви....якби так кожен купляв,то всіб говорили шо альфи чи бмв це погані машини!альфи прикольні по своєму,бмв- по своєму(правда бмв в два рази дороща в обслузі ніж альфа)а на рахунок запчастин-все є,нічого нетре чекати місяцями,знаєте як кажуть язик до києва доведе :happy ,якщо хотіти все можна дізнатись:D тому я за Alfa classica рулить :)

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 27 грудня 2012, 20:43

Alfa romeo 155 vs75, як на вашу думку, чому по місту їздить так мало альфа ромео?
Impossible is Nothing

Alfa romeo 155 vs75

Повідомлення Alfa romeo 155 vs75 » Чет, 27 грудня 2012, 20:48

тому що всі бояться купляти їх через:як кажуть відсутність запчатсин,і те що вони ламаються :)хоча не так мало і їх...я наприклад багатьох знаю,на топольній де я проживаю,є дві альфа ромео 75,альфа ромео 90,альфа ромео 33,ще є 146....просто вони не так часто виїжають в місто :)

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Чет, 27 грудня 2012, 21:41

як каже Кларксон, кожен автолюбитель повинен мати хоча б одну альфу! бачив програму де вони на 1000 фунтів походу мали купити собі альфи старі, і шось на них ше мутити, короче вбивати, бо альфи то типу невмирущі машини... і на треку вони їх потовкли непогано, але всі вони їхали надиво! мені особисто подобаються альфи... але тема-порівняння якась дещо недоречна, імхо. правда тут багато дуже влучних висловлювань що до бмв ;) типу що то стереотип, чоткі пацани пересідають з вісімки на бумер (навіть знаю таких), і т.д. короче. хоча проти бмв немаю нічого такого, це просто хороші машини, як і багато інших. а от альфи дійсно особливі... це завжди як мінімум ексклюзив, навідміну від бмв ;)
Хондоводи настільки сурові....

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 27 грудня 2012, 21:50

AnGeL писав: навідміну від бмв
чим альфи ексклюзивніші?
В БМВ теж є ексклюзиви, покруче Альфи ;)
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 27 грудня 2012, 21:55

T5-R, та попросту тим, шо бмв то не рідкість, а альфа, яка б то не була модель вже ексклюзив... як часто ти бачиш альф на дорозі? а як часто бмв?

хоча не спорю, старі "акули" то тоже торч ше той 8-)

Alfa romeo 155 vs75

Повідомлення Alfa romeo 155 vs75 » Чет, 27 грудня 2012, 22:00

наприклад???тим що бмв це прожорлива машина!!чи тим що якщо наприклад в тій новішій бмв полетить коробка яка коштує б/у 600 євро? :) нікого нехотів обідити 8-)

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 27 грудня 2012, 22:03

AnGeL писав: шо бмв то не рідкість, а альфа
вартбургів теж мало по львову але нічого ексклюзивного в них немає
Відколи це альфи стали супер економними, чи автомати до них коштують дешевше?
прошу назвати до якої БМВ КПП коштує 600 євро? Бо я стикався з цим питання і хотів би почути ще від вас....
Востаннє редагувалось Чет, 27 грудня 2012, 22:06 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 27 грудня 2012, 22:04

T5-R, :facepalm порівняв називається...

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 27 грудня 2012, 22:07

AnGeL, я пишу те що випливає з твоїх слів та міркувань, себто чим машин менше на дорогах тим вони ексклюзивніші
Impossible is Nothing

Alfa romeo 155 vs75

Повідомлення Alfa romeo 155 vs75 » Чет, 27 грудня 2012, 22:08

ну я некажу що супер економні,але моя 155 1.7 по трасі приш видкості 90-110 бере 6 літрів по місту 9,це я вважаю нормально!в мене знакомий має беху,він мав вже неодну!він сам підтверджує да беха прожорлива,да вона жере 15 по місту,да вона дорога в обслузі!але мені подобаються бмв!в кожного свій смак!це вже зовсім інша тема :) да і літати з великими швидкостями у нас нема де,хіба що на треках!

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 27 грудня 2012, 22:12

T5-R, мається на увазі хороших машин, цікавих... в даному випадку при +/- однакових характеристиках, і т.д. ;)

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 27 грудня 2012, 22:19

Alfa romeo 155 vs75 писав: але моя 155 1.7 по трасі приш видкості 90-110 бере 6 літрів по місту 9,
318 має ті ж показники, але вона ще й ЗП, від чого мала б бути прожорливішою ніж ПП Альфа, але по факту це не так
Impossible is Nothing

Romko
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Romko » Чет, 27 грудня 2012, 22:22

Alfa romeo 155 vs75 писав:наприклад???тим що бмв це прожорлива машина!!чи тим що якщо наприклад в тій новішій бмв полетить коробка яка коштує б/у 600 євро? :) нікого нехотів обідити 8-)
не пиши фігні бо тема зараз переросте у тупий флуд, як сусідня "японці чи німці ".. обидві марки хороші по своєму і я як людина, яка уже 7 років катається на італійцях проголосував за Альфу, але мушу визнати що скільки не шукав хорошу альфу -одні трупаки кругом, живих по Украіні на пальцях можна порахувати, .., в результаті взяв чергового фіята....

axel

Повідомлення axel » Чет, 27 грудня 2012, 22:42

Speedo писав: ps: з нетерпінням чекаю підключення "італоманіяків", чиї пости, переважно набагато цікавіші і змістовніші ніж "беемвістів", які в основному, нажаль, відповідають за принципом "сам дурак"
Через даний пост я навіть не хотів писати у даній темі, бо я не дуже люблю зверхність. Speedo, Щоб так висловлюватися спершу зайди і почитай БМВ форум ( на якому немає хамства, зверхності і флуду) а потім прийди на зустріч БМВ клубу, і я впевнений що твоя думка стосовно БМВодів зміниться у кращу сторону.
Speedo писав: Ну, по-перше, можливо і тому, що не останню роль зіграв такий успішний фільм "бумер" і кожен "пацанячий-пацан" вважає за святий обов"язок пересісти з 2108 на, хоч який не був корч - але "бумера"
дурацький фільм своє чорне діло зробив. краще б не знімали цей фільм про 4-х гопніків.

Поза тим мене зацікавили кілька постів, і в мене виникло кілька питань, на які я хочу почути відповіді.
onion_lviv писав: бмв 3-ка 2л в6.,
onion_lviv Де ти чув про таку машину? в БМВ немає V6 двигунів.
onion_lviv писав: АР перемагала в перегонах Формули-1 коли БМВ робило мотоколаски".
Вивчи історію друже. БМВ робило авіаційні двигуни.
У 1919 році Франц Дімер встановив перший світовий рекорд BMW, піднявшись на висоту 9760 метрів на аероплані з двигуном BMW.
1926 — Гідролітак Rohrbach Ro VII з двигунами BMW VI встановлює п’ять світових рекордів.
1927 — В цьому році було встановлено 87 світових рекордів в авіації. 29 з них — на літаках з двигунами BMW.
Speedo писав: я розумію, що це авто не на кожен день
Speedo А це чому? на БМВ ж щодня їздять. Що з Альфою не так?
Speedo Альфа крута машина... і ти альфовод... чому ти їздиш на Ланосі? Підозрюю я, що тема набиратиме сторінки... а ти далі їздитимеш на Ланосі і тільки в кращих снах снитиметься Альфа. Хоча я дуже не хочу щоб так було, бо кожен має їздити на тому, що подобається.
Alfa romeo 155 vs75 писав: (правда бмв в два рази дороща в обслузі ніж альфа)
Alfa romeo 155 vs75 Не розвіюйте міфів. А краще напишіть ціни на розхідники (амортизатори (перід, зад) термостат, гальмівні колодки, тощо)
Alfa romeo 155 vs75 писав: тим що бмв це прожорлива машина!!
Alfa romeo 155 vs75 на 50 літрах 634 км. з Городка (львівська обл. у Виногоадів закарпатська обл.) на автомобілі з об'ємом двигуна 2,8 літри на швидкості 110 км/год і з постійним використанням круіз контролю. Бортовий комп'ютер показав розхід 7,2 літри. Це прожорливо?
Alfa romeo 155 vs75 писав: !в мене знакомий має беху,
Alfa romeo 155 vs75 А Ви? ви мали БМВ? Чому тут берете на себе сміливіть писати що вона прожорлива дорога і т.д.
А в мене знайомий з під 33-ї Альфи не вилазить... красиву машину має, рестайлову. Але не вилазить з під неї... то що ж... Я маю стверджувати, що альфи більше ремонтують ніж на них їздять, бо він не може виїхати з гаражу без поломки?? ні...
Я не мав Альфи... хоча колись чуть не купив 33-тю, а потім 164-ту. Це красиві машини я до них дуже позитивно відношуся... але я ними не володів і не візьму на себе відповідальність висвітлювати їх в негативі.... тому якщо Ви не мали БМВ.... не меліть дурниць один з другим.
bmw-club.lviv.ua

Breaker

Повідомлення Breaker » Чет, 27 грудня 2012, 23:19

axel писав: Я не мав Альфи... хоча колись чуть не купив 33-тю, а потім 164-ту. Це красиві машини я до них дуже позитивно відношуся... але я ними не володів і не візьму на себе відповідальність висвітлювати їх в негативі.... тому якщо Ви не мали БМВ.... не меліть дурниць один з другим.
гарно сказано 8-)

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 27 грудня 2012, 23:23

axel писав: А це чому? на БМВ ж щодня їздять. Що з Альфою не так?

те саме можу сказати і про БМВ. По-перше - розхід, що для даного класу норма, але на даний час не маю можливості "возити дупу", таким собі "буджетним спорткаром-пожирателем бензи". По-друге, шкода би було її по ямах товкти, альфу треба тримати так - "на вихід", чи авто для неділі, чи для треку. Тобто використовувати за призначенням. А на кожний день можна якогось дизельного скудіка чи добліка, ну або щось інше...(принаймі у моєму випадку, хоча знаю немало людей, що товчуть "альфи" і по роботі... і нічого, ну їм так підходить...)
Щодо БМВ, то конкретно нічого проти самої машини не маю. Не подобається імідж, створений згаданими фільмами і відповідно ставлення якесь упереджене. Та й в неті купа відео з реєстраторів і т.п. про виродків на дорогах, чомусь найчастіше на БМВ, ну ще наряду з "мерсами" і "лєхусами", але в меншій мірі. З"альфами" згадується хіба кіношні бандюки з поляцької гангстерської комедії "хлопаки не плачуть" :D Ну то таке - то є все жарти. Чомусь у "альфи" склався більш "інтелигентний" імідж, "ага - має альфу, значить цінитель, людина яка розбирається в техніці". І ще одне! Що не кажіть, ніколи не повірю, що "бумерів" беруть як економні неприхотливі седани для сім"ї-роботи. От "фольци"\"ауді"\"фокуси"\"кіа"\япошки різні - то так, але аж ніяк не БМВ.
axel писав: Через даний пост я навіть не хотів писати у даній темі, бо я не дуже люблю зверхність. Speedo, Щоб так висловлюватися спершу зайди і почитай БМВ форум ( на якому немає хамства, зверхності і флуду) а потім прийди на зустріч БМВ клубу, і я впевнений що твоя думка стосовно БМВодів зміниться у кращу сторону.
Вище я вже пояснив причини чому я так написав і не хочу повторятися. Лише додам, що до останнього вагався чи писати останню фразу чи ні, щоб на мене тут не ображалися БМВісти, яких я дуже поважаю (як і всіх решту форумчан), але все-таки, щоб оживити дискусію я вирішив таки її не видаляти. Але погодьтесь, що і в даній темі, знайшлися товарісчі, які так і спілкуються за принципом "сам дурак" %)
axel писав: А в мене знайомий з під 33-ї Альфи не вилазить... красиву машину має, рестайлову. Але не вилазить з під неї... то що ж... Я маю стверджувати, що альфи більше ремонтують ніж на них їздять, бо він не може виїхати з гаражу без поломки?? ні...
МАю точно тако ж співробітника. який все життя марив дизельною 535, взяв "корча" 89-року, і вже більше як рік з-під неї не вилазить, вже і за своєю 2105 жаліє, яка, принаймі хоть їхала :| Вже й донора з пшеків взяв, але... певно-таки до Нового року не доробить :facepalm Так що тут все відносне, багато залежить від стану купленого авто і від прокладки між сам знаєш чим і чим... :sing
Для затравки даю ще одне відео, де в драгу красуня 155-ка жостко дрючить БМВ :sing

п.с. Тебе цікавить чому я їжджу на ланосі, а не на альфі?
Ну, по-перше, альфа то є стан душі. Можна їздити і на скутері, а мріяти про альфу, читати цікавитися і багато про них знати. Ну чи не обов"язково про альфу, наприклад, можна бути в душі фанатом порше чи ламборгіні чи ще чогось, невже це не дає права. Чи я вже як їжджу на ланосі маю "рвати попу" тільки за деу :surprised
А по-друге, не хочу брати, як той мій співробітник якогось друшляка, я якщо вже купляти, то "алю" з салону, чи, принаймі, б.у., але живеньку... а до цього, в першу чергу, наразі, фінансово не готовий, як не банально... :sad
Востаннє редагувалось Чет, 27 грудня 2012, 23:32 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 27 грудня 2012, 23:30

axel, підтримую тебе на всі сто відсотків!

Alfa romeo 155 vs75

Повідомлення Alfa romeo 155 vs75 » Чет, 27 грудня 2012, 23:30

Romko до чого тут дурниці!я неписав шо бмв погані авто,ні на інші марки,кожній людині подобається своє....і флудом незаймаюсь,написав те що думаю!
а суджу по машинах знакомого,може я і неправий,так як бмв у мене не було!
на рахунок цін,наприклад радіатор для 155 1.7 700 грн
тормозні диски по 120 грн/шт
термостат 300 грн
на рахунок не вилазить з під неї...ну це кому як повезе=)
а на рахунок розходу бак 43 літри-720 км...

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей