в мене такожThug писав: І так, у мене сток

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене такожThug писав: І так, у мене сток
Ну давай, на ящик Закарпатського.sashanova писав: Від стилю водіння то правда - все остальне БРЕХНЯ, можу закластися ні один 1.5л-й Ланос 5 л на сотню не вкладеться!
sashanova писав: моє саме краще, а то шо не в мене то розсипеться, розірве на куски, зігниє і т.д
Прикол, що ланос до 125 навіть не починає сипатись.Петро писав: Чому не хочу?А тому шо 2110 ше не "дуріє",не сипиться,шо сипалось зробив і їжджу далі.4 роки і пробіг 125000
Залежить як їздити,якшо в режимі пенсія то я десятку ше би фіг шо робив,а так молодий люблю поганяти ні з ким не спорю,була вища то спокійно літав по калдобінахButs писав: що ланос до 125 навіть не починає сипатись.
нормальна іномарка то є нормальна іномарка, а не ваз чи ланос, хоч і поновіше...rubilnik писав: щодо іномарок, 15-20 річний хлам брати за ті гроші не хотілось. нова машина, є нова машина.
і зараз взяв би краще нову пріору, а не ланос
тут плюсуюся .....15-20 річний хлам брати за ті гроші не хотілось. нова машина, є нова машина.
не всі ВАЗиZiro-cool писав: якість покраски ВАз воопше на грані фантастики, хотя тут і Ланос недалеко,
Ziro-cool писав: загальне питання: чого така ненависть до СЕНСА? вроді ж бютжетний авто, чесно справи з Сенсом ніколи не мав.....
Ziro-cool писав: до СЕКСА
мене найбільше стабілізація тяги (ESP) здивувала.. росте ваз :)Представители ВАЗа информацию о насыщении базовой комплектации «не рассекретили», лишь вскользь намекнув, что предусматривается установка кондиционера, двух фронтальных подушек безопасности, ABC, системы стабилизации, электропакета (стекла, зеркала с подогревом), мультимедийного комплекса с сенсорным экраном (7-мь дюймов), навигатора, подогрева передних кресел и «автомата» Jatco. Все эти «навороты» будут в «люксовой» комплектации, а базовая, похоже, будет «пустая».
Новую Lada Kalina 2013 года изменения затронули и в техническом плане. В частности, новшества будут присутствовать в виде перенастроенной подвески и в наличии электроусилителя рулевого управления, моторы останутся прежние, но только 1,6 литровые – 87 сильный с 5 МКПП, а 98 сильный и 106 сильный в паре с 5-ти ступенчатой механикой или 4-ех ступенчатым автоматом.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей