Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Отчетец по применению ХАДО в коробке
sashanova
Ім'я:Sasha
Стать:чоловік
Дякував (ла): 99 рази
Подякували: 156 рази
Re: Отчетец по применению ХАДО в коробке

Повідомлення sashanova » П'ят, 07 грудня 2012, 21:47

Міка писав: Чи велика різниця між маслом з присадкою і чистим маслом Хадо?
Різниця велика :sing одне звичайне нормальне масло Хадо яке має в собі невелику ревіталізанту і неадекватну ціну :facepalm , друге - присадка по суті концентрат металокерамічного ревіталізанту на масляній основі :) Я особисто різноманітними присадками ХАДО (в більшості моторними) користуюся десь років з 10 :sing Власними руками розбирав мотори до і після використання ХАДО, так само без усяких проблем розточувався не один циліндр який оброблявся ХАДО, тому всякі там "легенди" про необробляємість деталей після обробки ХАДО мене просто веселять :happy Я зразу можу адекватно оцінити рівень "спеціаліста" :facepalm який це говорить :) Більшість людей які говорять "то всьо херня - мені непомогло" уявлення зеленого не мають " а де мало допомогти?" Якшо в людини болить голова від тісної шапки, а вона п’є таблетки для зниження кровяного тиску і їй це не допомагає, голова болить дальше, то це ж не означає таблєтки - херові? :sing Аналогічна ситуація, візьмемо для прикладу коробку, від чого вона може шуміти? Та причин може бути сотня, починаючи від банального - механічного зносу шестерень та підшипників, в тому випадку Хадо якраз допоможе (якшо звичайно знос не критично великий) :| , до непрецензійного виготовлення самих шестерень, криво посаджених на вал і т.д і т.п. в такому випадку ХАДО вам поможе як мертвому припарка :) ну як воно зможе вирівняти криво пасаджену шестерню на валу? та ніяк ;) Розглянемо двигун, скажем має середній ступінь зносу, масла від заміни до заміни бере мінімум, комресія не нижче 9-10кг\см., такому двиглу Хадо підніме чуть компресію, зменшить росхід масла, зменшиться росхід бензини (не суттєво) ну і продовжить його життя на енну кількість км до капремонту :) Другий варіант двигло вбити в хлам компресія 6-7кг а то й нижче,тиску масла -(1-2)кг\см, масла жере як двохтактний двигун - чудак заливає ХАДО в надії чуда і о ЧУДО -результат нуль, на дальше пісня відома ХАДО ГАВНО нічо мені непомогло! :angry А як воно тобі мало помогти, якшо знос ЦПГ, вкладишів перивищує всі допуски в рази??? :surprised Наростити тобі пару мм металокераміки?... :facepalm А писок медом не намазати? :oops .
Поділюся деякими секретами, може кому пригодяться :D
1). Для тих хто хоче зекономити :), не купуйте присадки ХАДО до моторів для авто в блістирних упаковках в тюбіках по 9гр. Є присадка називається МОТО-ХАДО для 2-х та 4-х тактних двигунів об’ємом до 1000сс, упаковка з трьох пакетиків по 5 гр. Сміло купуємо і заливаємо( єстественно збільшуючи дозу, скажем 2 або всі 3 пакетика за раз).Ефект аналогічний (провірено на моїх і на не моїх автах :) ) за менші бабоси :D
2.) Для досягнення нормального ефекту не закидуйте присадку по інструкції шляхом видавлювання в масло заливну горловину!!! Причин чому багато -влом всі описувати :sing (одну тут хтось описав - полетіли сальники клапанів). Поступамо так. Купуємо в аптеці шприц мін на 50мл можна і більший і з метр трубки яку можем натягнути на той шприц, з прогрітого мотора через отвір щупа рівня масла витягуємо грам 20 прогрітого масла, далі в той же шприц (попередньо заломивши шлагн шоб масло не витекло і витянгувши поршень з шприца) видавлюємо туди ХАДО і розмішуючи (наприклад тонкою довгою викруткою) його доводим це все до однорідної консистенції, ставим на місце поршеньок шприца і заливаємо це все туди ж звідки масло тягнули - в отвір щупа. Таким чином уже розмішана з маслом попадає безпосередньо туди куди і мала - в картер з маслом де з ним чудово і розмішується і далі робить свою справу а не осідає у вигляді мастила на деталях ГРМ як при видавлюванні в маслозаливну горловину.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 07 грудня 2012, 21:52

sashanova, нормально розписано
в мене дядько перед складанням двигуна, якщо була заміна кілець - завжди ХАДить стінки

Міка
Ім'я:Марія
Стать:жінка
Номер:ВС 1604 СА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Міка » П'ят, 07 грудня 2012, 22:11

sashanova, А де це справжнє Хадо знайти, і як розпізнати підробку?
На заправках Хадо нема. На авто ринку є, але чи не підробка...

sashanova

Повідомлення sashanova » П'ят, 07 грудня 2012, 22:15

cat-yellow писав: sashanova, нормально розписано
cat-yellow спасибі :angel , надіюсь шо людям які ше вміють думати головою а не бездумно і сліпо вірити «спеціалістам» мої «познаннія» в чомусь тай пригодяться ;)

sashanova

Повідомлення sashanova » П'ят, 07 грудня 2012, 22:18

Міка писав: sashanova, А де це справжнє Хадо знайти, і як розпізнати підробку?
Міка на жаль я цього не знаю :sad Я не ділер і не продавець ХАДО а такий же рядовий покупець як і ти :roll тому нічо по цьому не скажу 8-)

sashanova

Повідомлення sashanova » П'ят, 07 грудня 2012, 22:20

Єдине шо я замітив шо ХАДО свіжіших випусків по ефективності трохи вже не то шо я купував років 5-7 назад :sad

Ziro-cool
Ім'я:Nazar
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Суб, 08 грудня 2012, 19:14

niama писав:ХАДО - туфта !!! Пацани, не лукайтесь на жидовські замути. В мене п'ята як гуділа, так і гуде! Бабло- на вітер .
може 5-та вже давно згоріла? ше до заливки, в Вазах рівень масла чуть падає і все, 5-та крутиться на холостих при заведеному моторі.....

багатьом хадо помагає, просто треба розумно застосовувати, а не "безмозгло залити аби було."
Quattro

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 08 грудня 2012, 19:45

Ziro-cool, а ти бачив коробки після хадо? Гірше не буде? У мене гуде на всіх передачах, більше коли без газу на передачі їду, у мене масло тікає з коробки через сальник пів-осі вже давно не доливав, а сальник вже в багажнику їздить місяці 2 :facepalm
Ford?

Ziro-cool
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Суб, 08 грудня 2012, 21:28

займаємось ремонтом кпп вазів, на проф рівні, після хадо проблем ноль,
по твому итанню можна послхати
Quattro

inf24
Ім'я:Inf24

Повідомлення inf24 » Чет, 20 грудня 2012, 23:40

ось тут розписано по багатьох продуктах принцип дії

а тут - інший досить цікавий продукт

p.s. Обробляв 3 роки назад ХАДОМ (старі тюбики) мотор, кпп, гідропідсилювач, паливну. Гірше не стало. Думаю обробити ще раз.
Є технічне питання - для диференціалу підвищеного тертя (в КПП і мості) - торсен у мене - підійде ХАДО? якщо так, то яке.

nazikey
Ім'я:Назар

Повідомлення nazikey » П'ят, 21 грудня 2012, 09:36

стосовно коробки ВАЗ то для 5-ї передачі потрібно масла залити щоб воно по щупу було на 3-4 мм вище рівня мах, якщо нема щупу то через тросик спідометра залити а зайве вийде через сапун, тоді на любому маслі вона гудіти не буде. провірено.

valera
Ім'я:Валерій

Повідомлення valera » П'ят, 21 грудня 2012, 22:23

Міка писав: А де це справжнє Хадо знайти, і як розпізнати підробку?
Офіційний дилер "Хадо" знаходиться на в. Шевченка, десь в районі заводу автонавантажувачів, чуть нижче (в бік центру) янівського цвинтару.
Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200

Ziro-cool
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Суб, 22 грудня 2012, 17:36

inf24 писав: Є технічне питання - для диференціалу підвищеного тертя (в КПП і мості) - торсен у мене - підійде ХАДО? якщо так, то яке.
inf24, тюбик для КПП, собі заливав на кватро, стало тихіше працювати.

nazikey, треба шоб 5-та була не підпалена, тоді рівень масла їй не дасть "свистіти", яякшо вже підпалена то мож хоть ведро на глову а свист буде......
Quattro

sashanova

Повідомлення sashanova » Суб, 22 грудня 2012, 19:05

valera писав: Офіційний дилер "Хадо" знаходиться на в. Шевченка, десь в районі заводу автонавантажувачів, чуть нижче (в бік центру) янівського цвинтару.
А конкретніше? А то я там сто раз їзджу і нічо такого не бачив 8-)

nazikey
Ім'я:Назар

Повідомлення nazikey » Вів, 25 грудня 2012, 09:33

якщо в роздріб то відправлять на Зелене коло там в них магазин 65 помоєму.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей