чому ніколи?andriy320e30 писав: вам ніколи не зрозуміти насолоди їзди боком на асвальті.
і хіба вся ця тема тільки про задній привід?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чому ніколи?andriy320e30 писав: вам ніколи не зрозуміти насолоди їзди боком на асвальті.
додам: задоволення від їзди!andriy320e30 писав: машина має бути для того щоб получати задоволення
andriy320e30 писав: машина має бути для того щоб получати задоволення
абсолютно згоден! :)andriy320e30 писав: а якшо їздити по роботі то бажано дві машини мати
ну є і тут некрофіли такіandriy320e30 писав: на рахунок берегти в гаражі дітям
AnGeL писав:BOXER, мене наприклад е30 і старіші пруть... от уявляю собі як ти їдеш на такій, і всі голови звертають оглядаючись...
AnGeL писав: от уявляю собі як ти їдеш на такій, і всі голови звертають оглядаючись..
якшо вона буде в ідеалі, підпі**рашена, занижена і т.п. і т.д., а якшо звичайна іржава (яких 99%) то пройдуть біля неї копнуть/плюнуть і підуть далі. то саме і з е46 і з іншими машинами.AnGeL писав: а е21 чи ше шось в тому роді думаю кожен зацінить...
і т.д. просто яка б та е46 не булаBOXER писав: підпі**рашена
вона в тищу раз менше привертатиме уваги ніжBOXER писав: підпі**рашена
е30, е21, і так далі...BOXER писав: підпі**рашена
AnGeL писав: їзда на е46 навіть й 1% того задоволення не принесе!!!
я мав і е46 328 і е36 і багато чого .так вот свапнута є30 набагато крутіше їде за любу з них і дешевше обслуговування в 2-3рази .але мінус то є комфорт.і довгі дистанції так як вона дуже легенька .ну але то машина чисто поганяти а не подорожуватиBOXER писав: ага, andriy320e30, мав би ти можливість і бажання купити Е39 чи Е46 ти би не розпинався про то, шо Е30 така пісєц кльова машина.
ну так про шо ми говоримAnGeL писав:BOXER,![]()
![]()
само собою шо мове йде проBOXER писав: підпі**рашена
дайош япів всєму свєту!pavlolvov писав:то хвороба і на хюндаях і на тойотах ! на тюксоні 2 дні вибивав через виточену проставку в токаря ,шоб незагнати різьбу на гранатіAnGeL писав: підшипники десь на 150 мінялись, то прикипіли до цапфбулаб моя, та щей нова розібрав би всю ходовку і нігролом перемазав , щоб в подальшому загнивші запчастити нетягнули за собою заміну цілих вузлів! це говорить про те що з\ч на машині довго ходить а через нашу кліматичну зону вони в вологості швидко ржавіють!
ти ше свапни Е65 і скажи шо вона крутіша за Е30 несвапнуту стару іржавуandriy320e30 писав: так вот свапнута є30
ти непоняв .дивись э46 328 їде 7 сек до 100 і 15 на 402.а э30 328 їде 6.5.до 100BOXER писав: ти ше свапни Е65 і скажи шо вона крутіша за Е30 несвапнуту стару іржавуто ж і так зрозуміло. ми тут про загальну масу говоримо.
Де ё така горка?andriy320e30 писав:ти непоняв .дивись э46 328 їде 7 сек до 100 і 15 на 402.а э30 328 їде 6.5.до 100BOXER писав: ти ше свапни Е65 і скажи шо вона крутіша за Е30 несвапнуту стару іржавуто ж і так зрозуміло. ми тут про загальну масу говоримо.
і 14 на 402.
а ну тоді понятно недочитав.BOXER писав:то ж і так зрозуміло. ми тут про загальну масу говоримо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей