Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vista VS XP
- Ronster
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Купив ноут: чічя-ляля новий з магазина... Там віста хоум бейсік стояла... словом перший місяць я його майже не рухав, там в неті полазити, офіс поюзати, фільм якийсь подивитись... зараз почав трохи ігри, проги ставити... от тут почалось...
"програма несумісна"(запуск в режимі сумісності з ХР результату не дав), купив мишку і веб камеру, ставлю дрова - дрова ніби установились, а на девайси каже "обнаружено новое оборудование", NFS Most Wanted/Carbon не запускаються - "файл D3DX9_26.DLL не был найден"...ставлю дайректХ каже шо встановлена новіша версія і встановлення непотрібне...
Підкажіть шось! Чи то я щось не так роблю, чи то вісту глючить?
Чи може [цензура] знести Vista і поставити ХР Prof?
"програма несумісна"(запуск в режимі сумісності з ХР результату не дав), купив мишку і веб камеру, ставлю дрова - дрова ніби установились, а на девайси каже "обнаружено новое оборудование", NFS Most Wanted/Carbon не запускаються - "файл D3DX9_26.DLL не был найден"...ставлю дайректХ каже шо встановлена новіша версія і встановлення непотрібне...
- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
Re: Vista VS XP
Ronster В вісті є свої + , але дуже дофіга - ....
Я пробував в себе ставити вісту, деякі проги і шпільки йшли, деяки ні. Хоча драва в мене канали всі :)
А взагалі враження від вісти в мене -100
Особливо коли подивився відео Vista vs Mac OS X
(там показують як майкрософт тупо вкрали все з Мака, з маленькими відмінностми правда) Тому, хоч і МастДай але стоїть всетаки Вінда ХРєнь. Імхо краща вісти

Я пробував в себе ставити вісту, деякі проги і шпільки йшли, деяки ні. Хоча драва в мене канали всі :)
А взагалі враження від вісти в мене -100
Особливо коли подивився відео Vista vs Mac OS X

-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
к на мене то краще покишо поставити ХР,
а десь зима-весна має вийти sp1 до вісти
от то ді і можна ставити ту вісту а так зара смислу нема.
ну я так вісту кул, тіки вот тре потужного кампа шоб то всьо помітити, (принаймі 3 шейдери шб були і гіг оперативи )
тай к ставити вісту то вже ультемейт
на радіобазарі є за 30 гриваків вроді
а десь зима-весна має вийти sp1 до вісти
от то ді і можна ставити ту вісту а так зара смислу нема.
ну я так вісту кул, тіки вот тре потужного кампа шоб то всьо помітити, (принаймі 3 шейдери шб були і гіг оперативи )
тай к ставити вісту то вже ультемейт
на радіобазарі є за 30 гриваків вроді
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
ронстер ставишь директ 9 икс за июнь, и нидфор спид рулит, у меня в офисе виста стоит, мне нравиться больше чем ХР 

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
+1 за ХР SP2 - ZVER CD - вона відразу з звуковим супроводженням Вісти і нормально відсетаплена.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Чекаєм сервіс пак до вісти, а поки юзаем ХР сп2! А взагалі юзайте UBUNTU LINUX
Ford?
- and1
- Контактна інформація:
кста, я меня в данный момент стоил около 60 упдейтов на висте и офисе, сама себя обновляет :)
- Yar4ik
+1and1 писав:ронстер ставишь директ 9 икс за июнь, и нидфор спид рулит
ПС. а взагалі файли тіпа d3dx9_**.dll можна просто скопіювати (і навіть перейменувати) і все гуд (але треба знати куда їх вставити) :)
- weber
Знести вісту і непаритись.Ronster писав:Чи може [цензура] знести Vista і поставити ХР Prof?

А так і є насправді. Якщо прочитати "Пірати сіліконової долини" чи подивитись фільм про розвиток Майкрософт, Епл і Айбіем, то історія каже, що Біл - злодій.Yar4ik писав:Особливо коли подивився відео Vista vs Mac OS X(там показують як майкрософт тупо вкрали все з Мака, з маленькими відмінностми правда)

- Yar4ik
weberЯ коли побачив вілео, згадав вісту і був просто в
, самий тупий плагіат, то ппц...
(там віджети, там гаджети; там верхній правий кут, там нижній лівий; там трукитник, там квадратик...і тд.)
Після цього Віста - нізачот

(там віджети, там гаджети; там верхній правий кут, там нижній лівий; там трукитник, там квадратик...і тд.)
Після цього Віста - нізачот

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
віста то зло, [цензура] її
перед тем как сносить висту, неплохо бы проверить или есть все дрова под XP, а то бывает...
P.S. виста гавно. ставь macOS
P.S. виста гавно. ставь macOS

- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Постав собі ХРюшку і буде тобі щастя! 

- and1
- Контактна інформація:
lex, ага купили у нас асус с вистой, целый день потом дрова подбирали дрова, камера так и не работает
-
- Контактна інформація:
Ага фактично ті самі глюки ао ж інші були теж на ноуті новому, на якому була встановлена віста....Ronster писав:Купив ноут: чічя-ляля новий з магазина... Там віста хоум бейсік стояла... словом перший місяць я його майже не рухав, там в неті полазити, офіс поюзати, фільм якийсь подивитись... зараз почав трохи ігри, проги ставити... от тут почалось...

- Yar4ik
Ronster
А взагалі можеш Вісту залишити, а ХР поставити на інший діск
А взагалі можеш Вісту залишити, а ХР поставити на інший діск
-
тестив я убунту
проте як стаивти лінуха, так ставити зразу мандріву там хоть інтерфейс нормальний, а не такий як в убунті,
проте як стаивти лінуха, так ставити зразу мандріву там хоть інтерфейс нормальний, а не такий як в убунті,
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
-
проте ставити на адин хард з ХР нераджу, особливо коли перший раз ставите лунуха,Yar4ik писав:тестив я убунту
але мандріва набагато ліпший ХР, то факт
принаймі то моя така думка, тай нема гіморою з антивірусами,
проте коли поставити лінуха, тре мати ет нормальний, бо він сам гад обновляється, сам собі дрова качає, без відома користувача, а дрова можуть бути далеко нена 20 метрів!!!!!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Розкажу я про свою Вісту. Привіз з США два ноутбука-Тошиби, з Вістою Хоум Преміум.
На слабшому (1 Гб оперативки) реально хотів зносити Вісту [цензура] і ставити ХР. Пішов до знайомого компютерщика (сам не хотів). Він попробував і... Віста [цензура] НЕ зноситься!!! Сказав, шо вона тупо "приклеєна" до тої Тошиби з США. І гуд бай. Не факт, шо він супер профі, але так сказав... Продавши той ноут, в мене лишився потужніший (2Гб оперативки), встановив кодеки для Вісти для різних відео файлів, все відео йде нормально. Деякі ігри справді не йдуть... Але треба просто пошаманити і все буде заіпісь! І звичайно чекаємо СервісПаки!!!
Я задоволений Вістою на ноуті з 2 Гб оперативки на всі 100%!!!
На слабшому (1 Гб оперативки) реально хотів зносити Вісту [цензура] і ставити ХР. Пішов до знайомого компютерщика (сам не хотів). Він попробував і... Віста [цензура] НЕ зноситься!!! Сказав, шо вона тупо "приклеєна" до тої Тошиби з США. І гуд бай. Не факт, шо він супер профі, але так сказав... Продавши той ноут, в мене лишився потужніший (2Гб оперативки), встановив кодеки для Вісти для різних відео файлів, все відео йде нормально. Деякі ігри справді не йдуть... Але треба просто пошаманити і все буде заіпісь! І звичайно чекаємо СервісПаки!!!
Я задоволений Вістою на ноуті з 2 Гб оперативки на всі 100%!!!

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей