Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Сніг!!!
vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:
Re: Сніг!!!

Повідомлення vovka » Нед, 16 грудня 2012, 14:19

t309 писав: и просто новоприбулі бикують і не пускають розвертатись?
може бути ще багато умніків які рішили об'їхати корок (незнали причини по якій там корок) по зустрічній :facepalm і таким чином заблокували тупо все.

але що гадати.. на трасі міжнародного значення такого немало б траплятися в принципі. :surprised скільки там до тих Бродів.. і сіл і міст купа по дорозі.

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Нед, 16 грудня 2012, 14:24

Я був у такій ситуації у Карпатах у 2000 році. Перед нами була 2 автобуси, далі тупо стіна зі снігу, по боках-дюни білі. вперед нема куди, розвернутись -- нереально, не видно, де рів тощо. Чекали годин 5, поки грейдери зі Сколе прийшли.
Хочеш миру - готуй Parabellum

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Нед, 16 грудня 2012, 14:34

співчуваю тим людям, які застрягли :facepalm

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 16 грудня 2012, 14:40

Коменти з пєрєдавой:
Згідно повідомлень тернополян у соцмережах та на сайтах, 16 грудня ситуація наступна:

0:08 – Тернополяни повідомляють, що в с. Доброполе, що за 5-10 км перед Бучачем також величезна пробка!

1:52 - В Зборові на декілька годин пропало світло…при в’їзді в місто близько 15 машин попало в снігові замети…я в той момент повертався із Озерної – машину занесло і викинуло на узбіччя….рух паралізований…машини не можуть вибратися…

02:18 Діти дзвонять з-під Бучача – все стоїть, техніки нема… ніхто нічого не каже.

03:56 На стрийській трасі працюють рятувальники, дорога переметена біля села Городище, на Козову, Бережани дорога переметена біля Городища, працюють рятувальники – витягують авто зі снігу. Від Рогатина до Стрия-дощ, тому дорога, як каток, швидкість руху 30-40 км.

09:00 На даний момент приблизно з 5-ї ранку стоїть велика колона машин за СТОЖАРАМИ… які не можуть доїхати до Тернополя, МНС не може доїхати навіть до Чернихівець, забирають звідтам людей які замерзли, у всіх кінчається бензин, а ментрові курагани збільшуються і збільшуються… Була інформація, що по дорозі машини з Автодору просто стояли і нічого не чистили, дивлячись зараз на Тернопіль, то таке враження ніби вони собі взагалі зробили вихідний… Люди доїжджають за допомогою МНС, кажуть що побоках сніги до 2-х метрів… Це потрібно було цілу ніч чистити дороги, а вони навіть зараз не хочуть…

Людоньки, моя мама працює головним/сімейним лікарем у СЛАЗПСМ села Денисів Козівського району, ми зараз у селі Городище, яке на 7 км ближче і лежить на головній дорозі, опів на 5 ранку до моєї мами подзвонила фельдшер районної швидкої і повідомила, що в Денисові пологи в 17 (!) річної, а швидка застрягла на бучацькому повороті в Городищі… Ці пологи приймала медсестра, а буквально недавно на місце доїхала машина МНС з бригадою лікарів… дороги як не було нормальної – так і нема… А викликали грейдер ще від початку, купа машин в заторі було ще недавно…

09:24 Щойно був на автовокзалі. Всі автобусні рейси відмінені. Коли відновлять незнають, білетів непродають нікуди.

09:45 – читачі “Погляду” кажуть, що люди під Возиловом досі в полі

10:30 В с. Доброполе Бучацького району встановлено пересувний пункт обігріву.

10:40 Щойно дзвонив знайомий, вони в Хмелівці, кажуть, треба лікарів, а нема ні мнс, ні швидкої, люди просто плачуть((

10:45 Журналісти телеканалу “Інтер” телефонували Дмитру, котрий телефонувала Дмитру, котрий в Доброполі в заметах – ще в дорозі. За 13 годин проїхали 15 км. Пробували додзвонитися у с.Возилів на стаціонарні - марно. Дає “збій мережі”.

10:53 у Старій Брикулі мнс-ники розгорнули пункт обігріву. І навіть люди з села ходять і чай пропонують…

10:54 Голова клубу активного відпочинку “Файні мандри” Роман Задорожній досі стоїть в заметах, ще звечора

10:55 На Львівщині подібна ситуація. Траса Київ-Чоп між Буськом і Бродами фактично паралізована. За повідомленнями ДАІ, в заторах сотні машин. Знеструмлено 26 населених пунктів.

10:58 Вночі повернувся з-закордону. До Золочова дорога нормальна. Піля Озерної армагедець. пісі. відкопали поляка на флюєнсі… на літній резині в районі других дач )))))

11:00 Важкої автотехніки треба в селах Почапинці і Драганівка Тернопільського району, дорогу закурило.

11:03 Вчора їхав до дому в 3:00 ночі, в В.Гаї, то останні 300 м, коли звернув з траси, то застряг так, що до дому добрався аж в 5:00. А сьогодні подивився і давай до сусіда – в нього “Крузак 200″ і то він мене тих 300 м годину тягав до центральної дороги, аж стальні троси порвав, не кажучи скільки прийшлось розкопувати вручну снігу – місцями більше метра. Але то все проходяще – сама більша проблема, що нема електрики, а за нею і вода пропала, газовий котел став, бо тоже 220. Так що до кінця світу треба чуть чуть . і шо мене здивувало то то що вчора вночі і сьогодні зранку я бачив дуже багато техніки і вони таки чистять но сніг засипає дальше ….

11:05 То ше квіточки – в с.Панасівка Зборівського району ше гірше. хоть і там машини рідко їздять, але автобус не їздить, а люди сидять вдома

11:40 Прогорніть дорогу в с.Дичків – люди не можуть повиходити з будинків, а де-не-де на снігу лежать обірвані дроти

11:51 Знімальна група телеканалу “Інтер” не ризикнула виїхати на місце пригоди у котресь із сіл, під яким замело машини

11:54 На Буковині теж мете, але поки про щось ТАКЕ – не повідомляли. Але 42 села без світла. На Тернопіллі – 95

12:34 Народ, с.Товстолуг люди від вчора з 23.00 сидять без світла в кучугурах снігу. Телефони не працюють.

12:35 Збараж: електрику увімкнули, тож пишу вже з комп’ютера. води ще немає і сніг продовжує мести. keep calm and snow on, коротше.

12:40 Є можливісь організувати кілька бойових позашляховиків зі Львова. Просимо повідомити про конкретну потребу допомоги. 0678598046. Ростислав.

12:55 По УХрадіо передають повідомлення від МНС про оголошення надзвичайного стану, з проханням утриматися від виїзду з дому

12:56 Хлопців, котрі звечора 15 грудня застрягли в заметах біля Доброполя, витягнули з замету, та вони стоять в заторі с.Дарахів, пару км ближче до Тернополя!

13:25 Цікава ситуація склалася в с. Конюхи. Це село ще в середу було закурене…маршрутки ходили лише до Августівки…З того часу снігові замети ще більші…Дорогу ніхто не розчищав…В магазини товар з того часу не завозили….В менших дрібніших магазинах товар закінчується.

13:20 С.Товстолуг, с.Красівка, с.Дичків – дороги замело ужасно, маршрутки не їдуть і люди змушені сидіти в Тернополі на вокзалах.

14.16 У Зборові завал …!!! Не можна ні виїхати ні заїхати..( Навіть у центрі дорогу замело, ніхто не розгортає
люди в шоці…!

14.20 У Козові та Заліщиках – страшенні затори!

14.30 Я заблокований снігопадом і джазом- вже другий день кочую в Тернополі)) вирватися ніяк – прибацана влада, замість того щоб кинути всі сили на розчистку доріг області і міста, зробила просто: нахер заборонила рух автобусів!! Купа людей сидить на автовокзалі-конюшні Тернополя: обігрітися нічим, безкоштовного чаю немає, водії криють матом за постійні невизначеності маршруту, врешті близько 3-4 автобусів типу Київ-Калуш, стоять в полях занесені снігом. Що там відбувається ніхто не відає.

14.30 В селах Курники,Лозова,Шляхтинці і Гаї Шеаченківські ще від вчора немає електрики.Велика кількість населення використовує єлектроопалення та газові котли з електричною системою управління.Відповідно,майже добу люди замерзають у своїх домівках.У диспетчерську службу районного РЕМ м. Тернополя ( 0352-52-75-81 ) додзвонитись неможливо щоб отримати хоч якусь інформацію.
http://poglyad.te.ua/hvalt/scho-kojitsy ... omu-chasi/

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 16 грудня 2012, 14:48

:facepalm

на Тернопільщину нінагой
На Тернопільщині в даний час закриті дороги на Бучач, Підволочиськ, Ланівці, Збараж, Кременець, Броди. Співробітники Державтоінспекції зупиняють автівки і забороняють їм продовжувати рух далі. Роблять це для того, щоб снігоприбиральна техніка мала можливість хоч трохи розчистити автошляхи. Проте, снігопад не припиняється, і робота дорожніх служб фактично зводиться нанівець
http://poglyad.te.ua/podii/zakryti-doro ... ajnyj-stan

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 16 грудня 2012, 14:50

Thug писав: Велика кількість населення використовує єлектроопалення та газові котли з електричною системою
та тут люди у Львові упси з батареями ставлять на всяк випадок.. а в селах треба генератор на такі випадки мати. в мене 2 села і то треба бути тупим щоби надіятися на надійне електропостачання в селі :boxed

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 16 грудня 2012, 14:57

vovka, в мене в липниках був генератор військовий на 20кіловат :D :D
4 літра мотор крутив ту дуру :angel
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Novel

Повідомлення Novel » Нед, 16 грудня 2012, 15:21

Thug,

Прям сводки "Инфорбюро"!

Само собою - за таке розпєздяйство тому такий пісєц!

Один на літній резині розїжає, іншим глибоко в сраці обслуга дороги... От і маємо таку печаль! :facepalm

Цікаво, що там у наших сусідів? Поляків. Вони ж не знаходяться в іншій географічній широті.

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 16 грудня 2012, 15:22

Novel, я коли до поляків серед зими не поїду - вічно всі дороги відпуцовані до чистого асфальту. Думаю, якщо у них і є якісь засади, то швидко все розрулюється

Подивився новини - тільки сварять комунальників за те, що під час снігопаду 13 грудня були слизькуваті дороги в Ряшеві :D

Morozov

Повідомлення Morozov » Нед, 16 грудня 2012, 15:44

Thug писав: вічно всі дороги відпуцовані до чистого асфальту.
А у нас про слово "реагенти" чули тільки у Київі :facepalm

Yust

Повідомлення Yust » Нед, 16 грудня 2012, 16:52

Їхав три дні тому засніженою Польщею. На дорогах воєвудзкіх і паньствових жодних проблем нема - дорога супер. На бічних дорогах проблеми є, але і їх постійно чистять.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 16 грудня 2012, 17:02

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Нед, 16 грудня 2012, 17:35

Thug, :confused ніхєра, непобачать мене завтра Броди

Vusiko

Повідомлення Vusiko » Нед, 16 грудня 2012, 17:41

У Львівській області на автотрасі міжнародного значення «Київ–Чоп» від учорашнього дня склалася надзвичайна ситуація, коли у снігових заметах застрягли сотні автомобілів, а влада на місцях самоусунулася від проведення рятувальних робіт щодо визволенню із снігового полону людей, в тому числі і пасажирів рейсових автобусів.

Про це заявила кореспонденту УНІАН народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех.

«До мене телефонують десятки людей з інформацією про надзвичайні ситуації, які виникли через погодні умови на автодорогах - і не сьогодні, як заявляють у ДАІ, а ще відучора. Зокрема, вчора о 17.30 з міста Броди у Львів виїхав рейсовий автобус, який застряг у снігових заметах і до цього часу (понад 18 годин) стоїть у багатокілометровому заторі біля села Ясенів (Бродівський район). В автобусі 20 пасажирів, з них – більшість діти-студенти, вони вже замерзають, а влада до цього часу не вжила заходів щодо рятування пасажирів цього автобуса. І в такій сніговій пастці сьогодні вночі опинився не один пасажирський автобус», - заявила І.Сех.

За її словами, вона ще відучора звертається до органів місцевої влади щодо ситуацій на автошляхах області, її «запевняють, що роблять все можливе для розчищення доріг, звітують, що все робиться, а насправді нічого не роблять».

«Автомобілі стоять у 30-кілометрових заторах, вантажні фури по трасі стоять у 4 – 5 рядів, у снігові замети потрапив маршрутний пасажирський транспорт, а влада до цього часу не забезпечила необхідну техніку, щоб рятували людей, які буквально замерзають у заторах», - заявила І.Сех. Вона також зазначила, що «наразі вживає всіх дій, щоб допомогти людям, які потрапили у сніговий полон на трасі «Київ-Чоп».

Як повідомили кореспонденту УНІАН очевидці подій з траси «Київ-Чоп», «на автотрасі стоять затори автомобілів довжиною по 15 – 30 кілометрів. На АЗС, які розташовані поблизу, люди розкупили майже всі продукти, продається рекордна кількість гарячих напоїв, власники автомобілів заправляються «під зав’язку».

Значно гірше тим, хто застряг посеред траси у полі і далеко від населених пунктів – в автомобілях закінчується пальне, люди замерзають. А спецтехніки з розчищенню траси та працівників відповідних підрозділів, які мали б забезпечити евакуацію дітей та людей, які почуваються погано, а також дати гарячі напої – наразі немає».

Як повідомив кореспонденту УНІАН начальник прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко, «ситуація на автодорогах області складна. Снігопад, дощ з льодом утворили на автошляхах крижаний покрив, перетворивши дороги на ковзанки. Через кількакілометрові затори спецтехніка МНС не може поки що ліквідувати затори».

«Важка снігоочисна техніка МНС працювала всю ніч, відтягували пасажирські автобуси з траси ближче до населених пунктів, де люди можуть зігрітися. Однак, на даний час навіть важка снігоочисна техніки фізично не може розчистити ділянку автотраси «Київ-Чоп» між містами Броди і Буськ, оскільки ця ділянка дороги ускладнена тим, що тут таке географічне розташування, що сильні вітри утворюють протяги і через трасу пролягають метрові снігові перемети. Зараз робиться все можливе, щоб відтягувати транспорт на узбіччя, а потім розчищати і посипати трасу», - зазначив П.Василенко.

Помічник начальника ГУ МНС України у Львівській області Віталій Туровцев також повідомив кореспонденту УНІАН, що сьогодні вночі працівникам МНС довелося витягувати із снігових переметів автомобіль «швидкої допомоги», який віз вагітну жінку до пологового будинку. «Швидку вдалося витягти і породіллю доставили до лікарні», - повідомив В.Туровцев.

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Нед, 16 грудня 2012, 17:54

вийшов)) ужас))
Зображення
вчорашній дощ замерз шаром льоду))) і снігу зверху навалило))) 15 хв чистив))))
Зображення
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 16 грудня 2012, 17:56

Kost, трудяжка.

А я вчора з роботи вийшов - машина вся покрита льодом. -3 і той дощ падає. Стояв дундоком, поки розігріється і само відпаде :D

Jamal_Luka

Повідомлення Jamal_Luka » Нед, 16 грудня 2012, 18:00

З Миколаїва до Раковця менти зупинили всі фури такщо там 20 км поправій стороні стоять фури будьте обережні
zubylo.lviv.ua

Ziro-cool
Ім'я:Nazar
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Нед, 16 грудня 2012, 18:36

раківець рішає :shout ,
Quattro

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 16 грудня 2012, 19:55

Kost писав: на машині пів сантиметровий шар льоду)))) ну і на всьому також)))
А нема чого все на сніг виставляти :sing

Вчора цілий день їздив і ввечері також, зайшов додому на 15хв, вийшов, а машина в льоді :facepalm Сьогодні також цілий день за рулем, машин просто тьма, куди вони всі пхаються, на південному небуло де машину поставити, взагалі ніде.
Ford?

Vusiko

Повідомлення Vusiko » Нед, 16 грудня 2012, 19:56

Fobos писав: на південному небуло де машину поставити, взагалі ніде.
Я тому на Південний маршруткою поїхав :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей