а шо там кінець світу скорше почнеться?Yura Ros писав: в мене така підозра що на ті вихідні в Кракові буде багато вагенів на львівських бляхах))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо там кінець світу скорше почнеться?Yura Ros писав: в мене така підозра що на ті вихідні в Кракові буде багато вагенів на львівських бляхах))
Ета п'ятьTaras:) писав:а шо там кінець світу скорше почнеться?Yura Ros писав: в мене така підозра що на ті вихідні в Кракові буде багато вагенів на львівських бляхах))![]()
для чого? між тарнувом і жешувом є такий заклад Таурус, там можна смачно і дешево поїсти :)Нічого не забули?) термосок, канапки)))
Доречі!!!!заклад піпєц...ми цього разу взяли 2-і порції голонок...4-о ледве зїли...розмір і смакота просто піпєцasteroid писав: для чого? між тарнувом і жешувом є такий заклад Таурус, там можна смачно і дешево поїсти
дафай детальний звітFelix писав: карочє, кардон мальчікі ета пецта ніріальна (((
що звіт, вчора ввечері в 10 годині по нашому часу приїхав на корчову, вїхав в браму в 1:22, виїхав з нашої брами в Україну в 6 ранкуSluva писав: дафай детальний звіт
в пятницю в обід черга була на 100 метрів дальше ніж окко... мені правда заканало і я то всьо обїхав аж до паспортного, але там волокіта була на 3 години... потім поляки кумарили, в них 2 години простояв.... виїхав і поняв шо я вже нікуда не їду)))) Поїхав в галіну кійовську закупився і вернувся назад... 2 години грубо кажучи різниці - виїжжав черги не було, назад ще 2 години стояв поки до поляків доїхав.... потім наші вже без черги і юшFelix писав: карочє, кардон мальчікі ета пецта ніріальна (((
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей