Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Изготовленеи подиумов - как лучше
- and1
- Ім'я:Андрей
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Посмотрел по дискавери передачу по тюнингу, так вот что там было
делали основу подиума как обычно круги и опоры, потом на это дело натягивали материю и чем-то интересным жидким обмазывали (в переводе "стекловолокно"),
потом шлифовали, штукатулири и обклеивали кожей.
вот чем этот вариант хорошь?
чем он лучше или хуже варианта который довольно распространен в нашем инете когда внешнюю форму подиума формуют из монтажной пены?
делали основу подиума как обычно круги и опоры, потом на это дело натягивали материю и чем-то интересным жидким обмазывали (в переводе "стекловолокно"),
вот чем этот вариант хорошь?
чем он лучше или хуже варианта который довольно распространен в нашем инете когда внешнюю форму подиума формуют из монтажной пены?
Востаннє редагувалось Пон, 24 вересня 2007, 16:50 користувачем and1, всього редагувалось 1 раз.
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Re: Изготовленеи подиумов - как лучше
Я можу і помилятись, але мені здається що скловолокно міцніше і надійніше від піни, що з піною стається через кілька років напевно всі бачили кому вікна поставили металопластиковіand1 писав:чем-то интересным жидким обмазывали (в переводе "стекловолокно"),

volleyball.lviv.ua/blog/
- and1
- Контактна інформація:
Yelik, ну тут все зависить от установщиков 
И все же хочеться услышать более профессиональное пояснение

И все же хочеться услышать более профессиональное пояснение

1. пена используется как основа. сверху стеклоткань.Yelik писав:Я можу і помилятись, але мені здається що скловолокно міцніше і надійніше від піни, що з піною стається через кілька років напевно всі бачили кому вікна поставили металопластиковіand1 писав:чем-то интересным жидким обмазывали (в переводе "стекловолокно"),
2. то, что ты видел на пластиковых окнах -- это разрушение под действием ультрафиолета.
2and1: ну, сделай каркас из колец, натяни майку или колготки капроновые и пропитай эпоксидкой. будет примерно то, что ты хочешь. только вот форму никакую не придашь и выпуклости ты не сделаешь
- and1
- Контактна інформація:
lex, во, конструктивная мысль 

- Рост
- Контактна інформація:
А ще треба врахувати отруйність смол, вони на фенолах робляться. Я по цій причині зав`язав з ними, знайшов інші, менш шкідливі для здоров`я матеріали.
Ну і скловолокно - ніфіга не акустичний матеріал. Декоративний - погоджуюсь.
Ну і скловолокно - ніфіга не акустичний матеріал. Декоративний - погоджуюсь.
- Малий
- Ім'я:Андрій
- Номер:0133
А монтажна піна володіє всіма необхідними акустичними властивостями?Рост писав:Ну і скловолокно - ніфіга не акустичний матеріал.
Я так зрозумів, що мова йде про подіуми як під пищалки, так і під мідбаси.
В будь-якому разі подіум мідбаса слід робити таким, щоб він був достатньо важким. Піна - легка. Як буде вести себе динамік в легкому подіумі?
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Малий,
Дерево акустичний матеріал
!!! :) Скрипки ж нероблять з скловолокна
!!! А взагаліто на мою думку правильно би було сказати так: Дерево - як акустичний матеріал, Піна - для виведення форм, Скло волокно для міцності форм !
А що ти маєш на увазі легкий подіум і важкий подіум ?? Ти про кілограми ???
Дерево акустичний матеріал

А що ти маєш на увазі легкий подіум і важкий подіум ?? Ти про кілограми ???
- and1
- Контактна інформація:
Малий, Рост, интересно, а дверь не отвалиться?
сколько стоит сделать нормальный подиум на копу на передние двери под 16см колонки?
сколько стоит сделать нормальный подиум на копу на передние двери под 16см колонки?
- and1
- Контактна інформація:
StarCat писав:Материя это собственно и есть стекловолокно или как в народе называют стеклоткань (в любом строительном магазине навалом). А обмазывают это всё эпоксидной смолой. И получается из этого всего дела при высыхании стеклопластик Smile
Самый основной "+" по сравнению с монтажной пеной это высокая жёсткость конструкции (что при изготовлении подиумов очень важно). Ну а "-" (хотя при качественном и некриворуком изготовлении он отсутствует) это то гемора при доводке немного больше чем с пеной. Зато формы можно получить более плавные.
and1 писав:StarCat писав:Материя это собственно и есть стекловолокно или как в народе называют стеклоткань (в любом строительном магазине навалом). А обмазывают это всё эпоксидной смолой. И получается из этого всего дела при высыхании стеклопластик Smile
Самый основной "+" по сравнению с монтажной пеной это высокая жёсткость конструкции (что при изготовлении подиумов очень важно). Ну а "-" (хотя при качественном и некриворуком изготовлении он отсутствует) это то гемора при доводке немного больше чем с пеной. Зато формы можно получить более плавные.
[цензура]... пипец... покажите мне подиумы, сделанные исключительно из пены..пена используется для создания формы, на которую потом в несколько слоев ложится стеклоткань. какие более плавные формы без пены? какие формы придашь, такие и будут.
- Рост
- Контактна інформація:
Малий писав:А монтажна піна володіє всіма необхідними акустичними властивостями?
Я піну використовував перший і останній раз років три, чи скільки там назад :)
Залежно, які дверіand1 писав:интересно, а дверь не отвалиться?

Стосовно "нормального подіуму" - це запитання до столяра. Типу, а за скільки ви зробите хороше вікно? :) Подіуми - це тільки один з елементів озвучки машини, і жоден поважний майстер не візьметься робити самі подіуми, бо це попахує столяркою. Правильніше запитання - скільки коштує заставити добре звучати дверні мідбаси в конкретному автомобілі. Але однозначної відповіді без того, щоб побачити машину, поговорити з власником ніхто не дасть. А якщо дасть, то це, власне, буде столяр :)
- Малий
- Ім'я:Андрій
- Номер:0133
Так, буквально про кілограми. Чим подіум важчий, тим він менше рухається разом з динаміком.Відповідно віддача більша.z@k писав:А що ти маєш на увазі легкий подіум і важкий подіум ?? Ти про кілограми ???
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Малий, А яка різниця в вазі??? Прихватив шурупами до жаліза і нікуда він рухатися небуде.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- z@k
- Контактна інформація:
Малий, ну їх в принципі правильно кріпити треба а не на герметик будівельний клеїби
!!! На мою думку вага подіума невідіграє абсолютно ніякого значення !!!
І на рахунок того що "чим важчий тим краще тримається !" я думаю то неправильно бо якщо подіум важкий і погано закріплений , то життя того подіумі буде недовгим !!

І на рахунок того що "чим важчий тим краще тримається !" я думаю то неправильно бо якщо подіум важкий і погано закріплений , то життя того подіумі буде недовгим !!
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
пінні подіуми нероблю принципово...довго і мені не практично..переважно то так звана шкарпетна технологія 
Піна, шкловолокно. дерево-да це ви загнули на рахунок музикальності, люба дверка має набагато більше призвуків чим подіум зроблений з будь чого-лиш би трімався купи
Жиглівська дверка це для мене ТАБУ, чесно кажучи ше небачив нормального жигулівського подіума, а також не робив
-недали реалізуватися.....
Шоб усьо було чікпук там тре всю обшивку переробляти а не ліпити важкі подіуми на дохлу обшивку. так шо дерзайте..

Піна, шкловолокно. дерево-да це ви загнули на рахунок музикальності, люба дверка має набагато більше призвуків чим подіум зроблений з будь чого-лиш би трімався купи

Жиглівська дверка це для мене ТАБУ, чесно кажучи ше небачив нормального жигулівського подіума, а також не робив

Шоб усьо було чікпук там тре всю обшивку переробляти а не ліпити важкі подіуми на дохлу обшивку. так шо дерзайте..

- z@k
- Контактна інформація:
Dj kvass, О приперся і всьо наламав
!!! Жартую !

вот-вот. какой вес? какая музыкальность? в даном конкретном случае, я думаю, нужен исключительно декоративный эффект. остальное [цензура].Dj kvass писав:Піна, шкловолокно. дерево-да це ви загнули на рахунок музикальності, люба дверка має набагато більше призвуків чим подіум зроблений з будь чого-лиш би трімався купи![]()
- and1
- Контактна інформація:
Рост, Dj kvass, скажем карта двери из фанеры 5мм. дверь внутри обклеена виброй+шумка, основа подиума - круг из несколькох проклееных словев фанеры, на железных планках закрепленных на карте двери, динамик общаеться с дверкой через отверстие в обшивке.
как это сверху оформить? ясно что придеться перетягивать карту, а что делать с будующим "подиумом" ?
как это сверху оформить? ясно что придеться перетягивать карту, а что делать с будующим "подиумом" ?
- and1
- Контактна інформація:
хочуться что то типа такого

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей