VeRMyT писав: бокові у мене ьіля роботи вапше нечисттили .....результат прийшлось троха поборскатися в снігу ....
а мені зранку бабця-двірник пред'яви кидала: мол " не їхай туйво і не трамбуй сніг, бо мені потім важко кидати "

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VeRMyT писав: бокові у мене ьіля роботи вапше нечисттили .....результат прийшлось троха поборскатися в снігу ....
а мені двірник почав моралі читати що він повідгортав сніг а чищу машину і скидаю сніг на землю і що яказьол бо йому прийдеться знов відкидати і взагалі стоянки є для машин а тут нема чого машину сатвити, був дуже не культурно посланийLiuskywalker писав:VeRMyT писав: бокові у мене ьіля роботи вапше нечисттили .....результат прийшлось троха поборскатися в снігу ....
а мені зранку бабця-двірник пред'яви кидала: мол " не їхай туйво і не трамбуй сніг, бо мені потім важко кидати "
Особливо - двірникам, які весь сніг з тротуару на дорогу скидаютьhrdrive писав:нормально розчистили. наразі респект комунальникам
та бо дорога тільки місцями розчищенаhrdrive писав:Vusiko, а чо??
Забыл добавить и задний привод :)Kost писав: але жалію тепер шо не quattro в мене
та нашо то кватро?? в мене в батька ПП, кайфу 0, їдеш як порельсам...Kost писав:вчора було кльово капец на дорогах))) машин мало, їздити весело)))
і красата) вот таку зиму я люблю, а не -28 і лід один з вітром, або +3 і слякоть...
але жалію тепер шо не quattro в мене))
+1Black писав:Забыл добавить и задний привод :)Kost писав: але жалію тепер шо не quattro в мене
telko писав: та нашо то кватро??
не вгадавVAVAN писав: пацанчікі з Черкащини? аудюха саме тої області реєстрована
Kritik писав:сьогодні випихав 2шт БМВ і 1шт 2107, до дупи той задній привід![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей