Та вроді нормальок сьогодні було...luav писав:Завтра буде "весело".Мені навіть на шипованій гумі доводилось бути уважним.Але сьогодні було машин небагато і льод по всьому місту.Що буде завтра навіть не хочеться уявляти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та вроді нормальок сьогодні було...luav писав:Завтра буде "весело".Мені навіть на шипованій гумі доводилось бути уважним.Але сьогодні було машин небагато і льод по всьому місту.Що буде завтра навіть не хочеться уявляти
як корова на льодіtelko писав: в кінці ще на Арену заскочив
А там і є суцільний лідЖульєн писав:як корова на льодіtelko писав: в кінці ще на Арену заскочив
на якому розвертає влюбому випадку :)telko писав: А там і є суцільний лід
Просто чувак не подумав, що написавzelja писав:на якому розвертає влюбому випадку :)telko писав: А там і є суцільний лід
пару днів назад
В мене немає стільки вільного часу :)zelja писав:luav, приїзджай якось на арену ,ми якраз завтра вечерком збираємся троха подріфтувати!?
Тыльки шо дуже багато техніки на дорозі зустрів... якщо не буде опадів - все буде окluav писав: Завтра буде "весело".Мені навіть на шипованій гумі доводилось бути уважним.Але сьогодні було машин небагато і льод по всьому місту.Що буде завтра навіть не хочеться уявляти
опади в середу!LEgEnDA писав: якщо не буде опадів - все буде ок
шариш :) Зранку - гуд ! Основні дороги - почищені і посипані, з прибудинковими територіями - трохи пічалька, каша ! Але помалу вкатується :)LEgEnDA писав: якщо не буде опадів - все буде ок
угу точно .....Oleh Nemchinov писав: Бокові вулиці по різному, в залежності від району
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей