тут влучніше сказати не "вдвічі", а на 1800 дол.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Fobos писав: страшнюче і ванюче джилі СК (в якому через 4-5 років експлуатації двері закриваються зі скрипом і грохоттом як в тракторі білорусь а сидіння навіть в машині в якій більше 2ох чоловік практично ніхто не їздив просиджені як в старому запорожці)
А то нічо, що в більшості ВАЗів така ситуація прямо з заводу?Fobos писав: страшнюче і ванюче джилі СК (в якому через 4-5 років експлуатації двері закриваються зі скрипом і грохоттом як в тракторі білорусь
вазоводи до такого привикли і для них то елемент розкоші та комфортуBohdan писав: А то нічо, що в більшості ВАЗів така ситуація прямо з заводу?
Apokalipsis писав: вазоводи до такого привикли і для них то елемент розкоші та комфорту
Який ти казав у тебе пробіг? У мене у знайомого машина гнила, сидіння жахливі, смердить ще досі пластиком, поріг розбив, а він пластиковий тупо, я такого не бачив ще ніде, про двері я також не придумав.sashanova писав: тільки шо но виліз з чудового і пахнючого 4-х річного авта, де сидів на цілком нормальній сідушці і двері закрилися тихо і мягко блін...може я не Джилі виліз?? піду но ше раз гляну...
mastergid писав: Калина то кращий комфорт з усіх вазів
так вона ж небула обезшумленаcat-yellow писав: mastergid, твоя Калина особлива! і Кльова!От вона реально прикольна була!
по вигляду нібіи так,але як же воно все скрипить і стукаєFobos писав: ну салон калини і пріори явно краще виглядає, десятка то звичайно шлак ще той, дизайн гірше чим у амулета, чого вартий тільки капот від ЗІЛа Чесно кажучи зубило по зовнішньому вигляду і інтер’єру, нові моделі з євро-панеллю набагато приємніші.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей