Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бачив як машина на польських номерах була запаркована "в матіз" на укр бляхах по вул. Професорська біля 11 корпусу політеху))t309 писав:lizard, уже бачив таке і в нас, недовго залишилось, европа вже близько
вітаю на "технопарку" :) бачив момент парковки, я ще зупинився подивитись чи не зачіпить Кашкая.cdrom писав: От так мене приперли сьогодні!
По-перше залізти в машину не так просто добре хоч шо я не дуже товстий Якщо уважніше придивитись, то зад його машини виступав ще за мою машину. Тобто просто рівно назад відїхати не можна було. А вперед теж не дуже, бо моє колесо вперте у бордюр, і стіна досить близько. Ще й слизько!
Покопав по колесі того пижа. Машина не сигналила. Трохи газнув, щоб вискочити на бордюр, але не вдалось бо слизько, машину на пару см розвернуло за рахунок того і я акуратно виїхав
Залишив записку щоб більше так не паркувався. Правда без погроз, хоча трохи воно взбісило...
Сфоткав номер, нехай всі знають наших героїв
Приєднані файли:
2012-12-12-301.jpg [ 907.65 Кб | Переглянуто 16 разів ]
2012-12-12-302.jpg [ 863.79 Кб | Переглянуто 16 разів ]
так. Я виїхав, після мене сітроен заїхав - доси там стоять: місця з обох сторін залишилось достатньоBabak писав:місця там було достатньо, щоб вирівнятись.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей