а хто тобі то ше кажеOrrrk писав: шо всі в один голос кажуть шо то деревяний кузов шо тріщить по швах, і гниє

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а хто тобі то ше кажеOrrrk писав: шо всі в один голос кажуть шо то деревяний кузов шо тріщить по швах, і гниє
Петро так ти по ходу маршрутчик і їздиш напевно на БогданіПетро писав: Orrrk, не повіриш садив і не раз,хоч вона нижча-по трасі їхав нормально,по катакомбах помаліше(черкав трубою) і похеру машині далі і кузов [цензура] погнувся
менше матів пиши
sashanova писав: прицеп з півтоною шлакоблоків + півтони шлакоблоків було в машині
Ніфіга сє! Я стільки в буса грузив (пів.тона+пів.тона) думав, а може досить? А тут ще й пофігу - веселуха однако!sashanova писав: так я своєю СК-шкою тягнув прицеп з півтоною шлакоблоків + півтони шлакоблоків було в машині
Ну дивно звичайно то чути після твоїх слів не повіриш садив і не раз,хоч вона нижча-по трасі їхав нормально,по катакомбах помаліше(черкав трубоюПетро писав: в мене ше розум є![]()
sashanova писав: а наймати бус то
Та потарабанить легкоNovel писав: P.S. треба в буса валити дві тони. А хулі? Китаєць тону тарабанить, а німець, що не зможе?![]()
Та-та-та, свежо пріданіє да вєрєтся с трудомПетро писав: sashanova, люди і вантаж то різні речі,тонну вони точно не важать а твоя джілі потім розсиплетья від того
sashanova писав: а коли те потім настане? якшо років через 20 то я согласен
Ок! :)Петро писав: короче не смітим тему
T5-R писав: китайці чи ВАЗ
я за китайцівT5-R писав: китайці чи ВАЗ
Myself писав: китайців
Myself писав: ВАЗ
їх бере той хто вірить шо вони кращі за ваз,або людям в салонах "поробили"Myself писав: я за китайців
Їх просто гноблять більшеT5-R писав: фанати китайавтопрому ще затятіші ніж БМВісти......
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей