Тут діло навіть не в розясненнях пдр а організації такого перехрестя.may писав: О'к. так буде зрозуміло:
Ще цікава ситуація яку првів босяра, трішки змінившу кути.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тут діло навіть не в розясненнях пдр а організації такого перехрестя.may писав: О'к. так буде зрозуміло:
Ну хіба це не маразм (у випадку з грунтовим продовженням прямої) ?may писав: Ні, не зміниться!
в чому маразм?Morozov писав: Ну хіба це не маразм (у випадку з грунтовим продовженням прямої) ?
у всій цій маразматичній ситуації :)may писав: в чому маразм?
на яку сусідню??? Він рухається прямо! яке перестроювання?!vovka писав: бо щоб йому поїхати прямо треба виїхати на сусідню полосу, а що це як не перестроювання ?
і де ж про це "умовно" можна почитати???LEgEnDA писав: відповідно зробив(умовно) поворот праворуч з лівої смуги.
Код: Виділити все
Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині — і попутним транспортним засобам.
За наявності трамвайної колії посередині проїзної частини водій нерейкового транспортного засобу, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям, повинен дати дорогу трамваю.
ну от бачиш ти вважаєш, щоFokysnik писав: Де ви тут неоднозначності знайшли???
а Мау каже шо повертає тільки один... і Будь тут мудрим.Fokysnik писав: Вони обидвоє здійснюють поворот (не їдуть прямо)
я теж не пригадую щоб зустрічала таких перехресть без знаку по смугах. хіба десь на трасах але там для з"їзду з головної треба перелаштуватись в крайню смугу, як можна з"їжджати з дороги перетинаючи відразу кілька смуг?!may писав: Ніколи не бачив перехрестя без знаку "напрямок по смугам"
тут дійсно для розгляду треба поставити припустимо трасу, яка має затяжний поворот, а на ньому є ще зїзд, як ти собі уявляєш зїзд з лівого ряду? це не те що би ДТП, це вже може летально закінчитись для десятків людей. Як ти собі уявляєш, їде собі фраєр по такій дорозі в лівій, тут починається поворот, але прямо зїжд в село і він тупо йде на пролом, а решта 10-20 машин повинні стати щоб той проїхав (і нехай весь світ зачекає)10.3. У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу транспортному засобу, що знаходиться праворуч.
Ну хз, я більш ніж впевнений що не правий фіолетовий10.11. У разі коли траєкторії руху транспортних засобів перетинаються, а черговість проїзду не обумовлена цими Правилами, дати дорогу повинен водій, до якого транспортний засіб наближається з правого боку.
16.14. Якщо головна дорога на перехресті змінює напрямок, водії транспортних засобів, які рухаються по ній, повинні керуватися між собою правилами проїзду перехресть рівнозначних доріг.
16.12. На перехресті рівнозначних доріг водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що наближаються праворуч.
немає визначення!bossjara писав: А яке чітке визначення поняття "поворот" згідно НПА?
виїзд з Ряшівської на Патона.Sally писав: я теж не пригадую щоб зустрічала таких перехресть без знаку по смугах.
неправильний приклад, там Т-образка і при виїзді тільки одна смуга, сьогодні там ледве мене не зніс Кадік, який з лівого ряду повертав зміщуючись до середини полоси витісняючи мене. На схемі першого поста зовсім по іншому.may писав: виїзд з Ряшівської на Патона.
я так розумію шо тут йдеться не тільки про поворот, а про їзду по головній дорозі + з"їз з головної на другорядну. в будь-якому випадку, якщо з"їжджаєш на другорядну і виконуєш цей маневр (а поворот головної дороги не маневр) то треба зайняти крайнє положення.may писав: Поворот - це зміна напрямку руху ТЗ відносно попереднього напрямку руху.
тока. хм... я ніколи не мала проблем з цим поворотом чомусь і ніколи не задавалась питанням в якій смузі їхати. я так розумію, що якщо я з"їжджаю там вправо або їду прямо то повинна зайняти крайнє праве положення як каже мені пдр, а якщо я цього не роблю то їду собі як мені душа підказує по головній, а вона мені переважно правильно підказуєвиїзд з Ряшівської на Патона.
іще раз питаю - ЯКИМ ПУНКТОМ ПРАВИЛ це обумовлено????Jarevych писав: бо коли хтось здійснює зїзд він повинен дати дорогу тим хто їде по головній
Jarevych писав: як ти собі уявляєш зїзд з лівого ряду?
якщо ти здійснюєш маневр, то повинен дати дорогу всім, хто то маневру не здійснює. і тим більше при русі направо і прямо треба зайняти крайнє праве положення. перед початком руху і зміною його напрямку (!) треба переконатись що це не створить перешкод для інших учасників. якось так пише не памятаю точно.may писав: Який пункт ви йому у протоколі напишете?
на трасі таких багато на обїдених сіл особливоmay писав: а як ти собі уявляєш затяжний поворот із з'їздом!? ти про перехрестя?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей