Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мій вже давно вибрав, але техніка на мій погляд не досконала, на пухлому може не вигребсти. Та й 14 років вік буйний, а досвіду мало, самого боюсь відпускати. Але тішить, що активно займається спортом і мене самого це заставляє тримати формуSluva писав: хоча мій "малий" напевно б вибрав екстрім
треба лыкувати Сливу выд кашлюSluva писав: Снігу не буде поки я не перестану кашляти і не іпе
3-и роки тому на Романа валив такий сногопад що капєц,як в Москві ото на днях,памятаю як зараз бо я зламав ногу і лежав у лікарні то в день поступало куча народу з травмамиdoris писав: сьогодні кожен Роман за доктора може бути!
Так як ви збираєтесь то можете назад літні колеса вдягатиMorr писав: треба лыкувати Сливу выд кашлю
http://bukovel.com/news/08122012-%E2%80 ... -2012-201308.12.2012 – офіційне відкриття зимового сезону 2012-2013!
Друзі,
раді Вас повідомити, що вже цього тижня ми відкриваємо зимовий сезон 2012 – 2013!
В суботу, 8 грудня, гарантовано будуть відкриті траси 1А, 2А, 7А, 5А, 5В та траверс В.
Ще в п’ятницю 7 грудня, якщо якість снігового покриву буде відповідати всім технічним нормам, ми спробуємо відкрити для катання трасу 2А.
Кожного дня, по мірі готовності, ми будемо запускати додаткові схили та витяги.
Слідкуйте за інформацією на нашому сайті та в соц. мережах.
Не забудьте відкрити свій гірськолижний сезон одними з перших в Україні!
Країна «Буковель» - чекає на Вас.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей