обгрунтуйDexter писав: повертати на Пасічну можна на любий сигнал світлофора

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
обгрунтуйDexter писав: повертати на Пасічну можна на любий сигнал світлофора
У нас треба, а в Європі ніSally писав: І, ще паралельно питаннячко, про наболіле. В'їжджаючи на кільце, потрібно показувати лівий поворот чи ні
з.і. бо з'їжджаючи зрозуміло, що так![]()
прикольно, я не знала! ну але в нас треба то точноmathst писав: У нас треба, а в Європі ні
на скільки я пам'ятаю, то після повороту там дві смуги, тобто кожен мав би у своїй їхати. А взагалі в зеленого перевага, бо у синього перешкода справаmathst писав: у кого приемусЧество на повороте.
Нет прикол - что одна :) будешь у нас на раЙоне проедь посмотри :)cdrom писав: на скільки я пам'ятаю, то після повороту там дві смуги
смуга там одна, просто широка, тому всі стають у два ряди, але при повороті двох авто виникають нестиковочкиcdrom писав: на скільки я пам'ятаю, то після повороту там дві смуги
нетреба, і пропускат и нікого не треба, ти повертаєш до світлофора, і додоатової стоп-лінії там немає.Sally писав: чи треба на тому світлофорі стояти
вроді логічно, але коли тебе навіть не думають пропускати і валять зі більшою швидкістю, то я приторможуюSally писав: якщо вже їдеш то не пропускаєш бо ти справа
там поворот почитається набагато ближче ніж стоїть світлофор, коли вже в*їхати в поворот, то світлофор буде зліва від тебе..а це вже "давай до побачення"Sally писав: обгрунтуй
та от власне я теж так думала але стоячи на світлофорі там завжди багато часу все порозглядати і там знак про розвоєння дороги стоїть практично разом зі світлофором. це мене і збило з пантелику.Dexter писав: там поворот почитається набагато ближче ніж стоїть світлофор,
ну раз вона така широка і знаку шо вона єдина нема то може можна трактувати що їх там дві?Jarevych писав: смуга там одна, просто широка, тому всі стають у два ряди, але при повороті двох авто виникають нестиковочки
на рахунок розміщення знаків я вже привик до всього.Sally писав: стоїть практично разом зі світлофором
Не треба там нікого пропускати і все нормально там з розміткою і знакамиSally писав: скільки їжджу по любінській в бік до патона стільки мене дивує тамтешня розмітка перед перехрестям з виговського. там якимось чудовим чином дві смуги переростають в півтори незрозумілої ширини і потім ті півтори переростають в три! питання, якщо я перелаштовуюсь в крайню праву смугу (щоб на патона їхати) то чи я маю пропускати тих, хто виїжджає з тої типу стоянки відділеної? бо по розмітці то вони є я на смузі тій чи шось таке коротше повний капєц. вони там справа виїжджають і виходить шо відразу ж попадають в смугу і якщо хочуть наліво, то виходить шо я їх маю пропускати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість