Orrrk писав: Але так і ненайшов місця де був би дешевий якийсь одяг

Дивно...а на скільки дешевий він має бути?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Orrrk писав: Але так і ненайшов місця де був би дешевий якийсь одяг
+1 а через тиждень-другий новорічні знижки будуть.Sluva писав:Orrrk писав: Але так і ненайшов місця де був би дешевий якийсь одяг![]()
Дивно...а на скільки дешевий він має бути?Торговий центр Бонарка в Кракові був?зараз якраз би мали починатись новорічні знижки
...Я завжди щось дешевше знайду ніж в нас як не джинси то куртку,як не куртку то якісь светри-гольфи або взуття...
а чо так?Orrrk писав: 150 км 5 годин
Бо дорога там після Тарнова однополосна і в 90% там суцільна полоса,обігнати можна в 3-4 місцях,а якийсь мудрий встане і буде їхати 90км як на знаку пише от і маєш колєйку....або якась "медлєнна" фураApokalipsis писав: а чо так?
так тоді виходить що ти їхав 30 км на годину ?Sluva писав: Бо дорога там після Тарнова однополосна і в 90% там суцільна полоса,обігнати можна в 3-4 місцях,а якийсь мудрий встане і буде їхати 90км як на знаку пише от і маєш колєйку....або якась "медлєнна" фура
рішив доє...сь?Apokalipsis писав: так тоді виходить що ти їхав 30 км на годину ?
просто не шарю,як так можна їхати, самий гіблий кмаз і то їде швидше, не вже ніхто не обганяє?Sluva писав: рішив доє...сь?
Ну я думаю це досить умовно було вказано бо 150км це від Жешува,а там можна до обїздної Тарнова досить пристойно їхати,потім після обїздної до повороту на автобан досить вузька ділянка,але це всього +-80км.... ну і може він не звернув на автобан А4,а поїхав напряму по старій дорозі через ВєлічкуApokalipsis писав: просто не шарю,як так можна їхати, самий гіблий кмаз і то їде швидше, не вже ніхто не обганяє?
Знайомий був на вихідних, 3 год. туди і 20 хв. ввечері назад. БІльше деталей не знаю.spinoza писав: А шо зараз робиться на Раві? ніхто не вкурсі?
я вот тільки вернувся, 4.5 години туди, 5 год назад....weber писав: Знайомий був на вихідних, 3 год. туди і 20 хв. ввечері назад. БІльше деталей не знаю.
там тільки одна дорога =)))Orrrk писав: то кудою через раву?
Ну може і не в два рази,але дешевше суттєво.Тільки перед тим як купляти,пробий чи зможеш провезти.Felix писав:карочє, тут подзвонили мені родічі, взяли візу...
вопшім знов поїду я в польщу![]()
до речі, хто шось знає - натрусили мені про Ікею в кракові, шо тіпа там можна в 2 рази дешевше меблю купити... ну то мені інтіресно в світлі ожидамого ремонту в квартірі...
Хтось шось по тому підкаже?
ти маєш на увазі по вартості майна для перевезення через кордон на рило?Olexandr писав: пробий чи зможеш провезти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей