Це правильно, але справа в тому що якщо даі і остальні бандюки працюватимуть так як мають працювати, то проблем в тебе (і у всіх нас) взагалі ніяких не має виникатиpuzzo писав: А свої проблеми вирішую сам, і ні на кого не розраховую.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це правильно, але справа в тому що якщо даі і остальні бандюки працюватимуть так як мають працювати, то проблем в тебе (і у всіх нас) взагалі ніяких не має виникатиpuzzo писав: А свої проблеми вирішую сам, і ні на кого не розраховую.
Про терпіння.niko1006 писав:а ти завжди будь песимістом і терпи все....думаю через це ми такі і бідні що все терпимо і в нічого не віримо...
Igor_Lviv писав: Неадеквати - ДАІшники трапляються нам 1 (один) раз на 365 днів.
І за цих же 365 днів ми стикаємось з 3650 неадекватами - водіями!
Якщо хто забув, ми про терпіння і про людей, які вчать нас не терпіти, а боротись. Можете описати свої дії та заслуги?
І Морозову також:niko1006 писав: я згоден винен плати..але коли от розводять і беруть за це то вже інше...
ЗІ. Це не логіка, це реальна статистика.Morozov писав: Де логіка в твоїх словах ?
на своїй Mazda 6, Grand Vitara тощо був зупинений теж приблизно 1 раз на рік. Але, коли їду на службовій 21093 чи ГАЗ 2705 - чи не щодня, і то безпідставно! Манера їзди - однакова, дотримання ПДР - теж. Яке пояснення? :)Igor_Lviv писав: За цей час був зупинений ДАЙцями разів з 8-10. Тобто, десь 1 раз на пів року (1раз на 180днів).
niama писав: Реально спішу, по Городоцькій сотка, пиняють... Я не пристібнутий і лялякаю з клієнтом по телефону... Ціна порушень 50 гривень. Корупція рулить. Хочете будуватиДержаву ?
Igor_Lviv писав: Тому, на місці кожного з нас, і ДК в т.ч., в сотий чи тисячний раз кажу - починати потрібно з себе! А не з сусіда, співробітника, ДАІшника, Януковича...
Igor_Lviv писав: починати потрібно з себе!
Х.з., може через вантаж?gribkoff777 писав:на своїй Mazda 6, Grand Vitara тощо був зупинений теж приблизно 1 раз на рік. Але, коли їду на службовій 21093 чи ГАЗ 2705 - чи не щодня, і то безпідставно! Манера їзди - однакова, дотримання ПДР - теж. Яке пояснення? :)
менты делали благое
дело за 200 грн пропускали мимо весовой..там же на весовой такса-500 грн за 1
тонну превышения разрешённой массы.. все отдавали добровольно, а теперь
дальнобойщики буду либо ездить по нормам -а это потеря в заработке, либо
платить от 1000 грн за превышение веса либо отдавать дорожной службе до 1500
грн.Вот такую радость приподнёс им ДК- обосрал ТЫСЯЧАМ водителей работу и
облегчил их карманы на многия миллионы грн.а менты просто тупо повысят таксу в
2 раза в связи с риском..и брать будут не в руки а допустим в сигаретную пачку
на обочине -500 грн и подбирает местный бомж состоящий на стаавке у ментов Там
никто не заставляли- платили добровольно что бы съэконмить на ВЕСАХ!!
в топку такі коменти. нічого незаконними методами заробляти навіть воділамgribkoff777 писав:такі коменти:менты делали благое
дело за 200 грн пропускали мимо весовой..там же на весовой такса-500 грн за 1
тонну превышения разрешённой массы.. все отдавали добровольно, а теперь
дальнобойщики буду либо ездить по нормам -а это потеря в заработке, либо
платить от 1000 грн за превышение веса либо отдавать дорожной службе до 1500
грн.Вот такую радость приподнёс им ДК- обосрал ТЫСЯЧАМ водителей работу и
облегчил их карманы на многия миллионы грн.а менты просто тупо повысят таксу в
2 раза в связи с риском..и брать будут не в руки а допустим в сигаретную пачку
на обочине -500 грн и подбирает местный бомж состоящий на стаавке у ментов Там
никто не заставляли- платили добровольно что бы съэконмить на ВЕСАХ!!
А ні в кого не виникає такої несподіваної, оригінальної думки, що їздити по нормах чи Правилах - це цілком нормально? Що може тоді, для прикладу, ми не будемо їздити по таких розбитих в т.ч. перевантаженими фурами дорогах?gribkoff777 писав: дальнобойщики буду либо ездить по нормам
Ні. Це фраза людини, яка останніх кілька років так намагається робити.Morozov писав:Igor_Lviv писав: починати потрібно з себе!це любима фраза якраз тих хто і є причиною такого хаосу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей