Але коли кинув нові зимові колеса - проблема ніби й зникла, але через деякий час знову проявилася. А ще недавно звернув увагу, що почав грітися лівий колісний диск

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
те саме і мій майстр казав, АЛЕ. Диски практично нові (як я і писав - їжджені від сили 9 місяців) не тонкі? Як так могло взяти і повести?Денис писав: Якшо підшипник не люфтить,то скорше за все,що "повело" тормозний диск...
Підшипник перевіряв і я, а потім і майстр - казав, що гуд. Та і не виє нічого на швидкості (колись на тавроні в мее як накрився підшипник то на 4-ій передачі неможливо було в салоні всидіти, так вило - сотонаhrdrive писав: я думаю шо це підшипник
Не, не штиняє, взагалі нічо...BOXER писав: колодками не штиняє?
ще не міняв, думаю під кінець тижня загнати та заодно і попідтягувати всі хвости по ходовій.Денис писав: Старі тормозні диски не викинув?
+1Денис писав: Старі тормозні диски не викинув? Там багато не потрібно,достатньо після інтенсивного гальмування заїхати у калюжу,і диск може повести...
направляючі супорта і колодки тут вина.Speedo писав: Особливо це помітно після тривалої їзди по місту з частим використанням гальм і т.п.
andrew писав: Speedo подивись чи не клинять направляючі і поршень
BOXER писав: або підклинюють суппорта.в тестя на ланцері9 клинили суппорта на задніх колесах, диски дуже грілись. ну але і сморід був.
зніми колесо сам, відкрути супорт, направляючі почисти, болото повитирай, змасти гарненько і можеш глянути чи пильник супорта не порваний, думаю сам знайдеш причину.Speedo писав: Так що, справа, однозначно в гальмах.
Поясни до чого перегрів до кривого диску??Денис писав:Якшо підшипник не люфтить,то скорше за все,що "повело" тормозний диск...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей