злякались, точно кажуФЛАЙ писав:в чомуж причина такого свалу????тупо сісти в машину і поїхати?????даааааа

На справді, ти правдоподібно їм відповів, от вони і звалили
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
злякались, точно кажуФЛАЙ писав:в чомуж причина такого свалу????тупо сісти в машину і поїхати?????даааааа
Шалунwazzup писав:в мене на вихідних історія, зупинив даішник на Городоцькій і запитав де я живу
а мены 182 показували, на ланосыSluva писав: мені скільки не показували завжди 82км швидкість
ага 82-83. Мені такий "лист щастя" свого часу прийшов, коли їх масово розсилали...Sluva писав: мені скільки не показували завжди 82км швидкість
там це стандартна фігня в тих під мостом завжди 82, навіть коли я їхав 100 всерівно було 82BOXER писав:о, і в мене є історія)) банальна правда трохи))
їду по Луганській, в сторону ДБК, перед пСихівським мостом пищить радар-детектор, скидую швидкість, їхав і так менше 80 точно. відторможуватись почав з 75-ти. ДАІшник під мостом мстоїть, зупиняє. Я перед тим виключаю детектор.
Підходить, дивиться в салон і питає з довольною мордою "детектор не працює?"
Я йому "та я в місті ним не користуюсь, я швидкість не перевищую в місті"
Він тіпа "як?" і показує мені фен свій, де вказано 82 км/год.
Ну я йому доказую, шо не міг їхати більше 75-ти, шо його прибор то якийсь фен лєвий, показуй сертифікат. Він мені приніс, там вказано похибка 1км/год., при патрулювання 2 км/год, ну я і кажу, я хз чи ви стояли чи їхали, от і маєте похибку 2 км/год, я більше 80ти не їхав полюбому :)
Він каже "йду писати протокол"
Я кажу "йдіть, але я в протоколі вкажу, шо якийсь лєвий прибор, шо зафіксована не моя швидкість, вини моєї нема і т.д.".
Кароч, він не відходячи від машини бажає щасиловї дороги і йде до своєї![]()
На лапу в таких випадках принципово не даю, бо знаю, шо більше 80-ти не їхав. А якби їхав, то дав би 50 грн. на чай. Якби не погодився - хай пише протокол, у викнавчій порішаюйдіть, але я в протоколі вкажу, шо якийсь лєвий прибор, шо зафіксована не моя швидкість, вини моєї нема і т.д.
Sluva писав: 82км швидкість
RED_Spider писав: навіть коли я їхав 100 всерівно було 82
Я вже про це тут колись писав що 90 % випадків це вони показують 82-83км, тут явно щось не так...Sluva писав: мені скільки не показували завжди 82км швидкість
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей