Ага, а в воділи на голові шапка з фольгиShpioner писав: Оце технології NASA!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага, а в воділи на голові шапка з фольгиShpioner писав: Оце технології NASA!
на наступний раз шукай ланос хоча б на литих дисках, ато щось не бачу жодного ексклюзивуAutofot+ писав:тихше ) !я також був обманутий * я серйозно думав що це львів *((((
тому й закинув * товариш розказував душе впевнено *
але чесно кажучи я радий* тому що перевірв вас * ви завжди мені пишете що я закидую не Ексклюзивні авто !!!
а ферарі це що ексклюзив ???![]()
![]()
їх міліони по світу катається * звичайнісінький спорт кар ....
бачив прау разів в центрі...Vexler писав: біля роботи
ЯКИЙ ЛАНОС ?? я кинув із за МАЗАРАТІ !!!!!RULES писав:на наступний раз шукай ланос хоча б на литих дисках, ато щось не бачу жодного ексклюзивуAutofot+ писав:тихше ) !я також був обманутий * я серйозно думав що це львів *((((
тому й закинув * товариш розказував душе впевнено *
але чесно кажучи я радий* тому що перевірв вас * ви завжди мені пишете що я закидую не Ексклюзивні авто !!!
а ферарі це що ексклюзив ???![]()
![]()
їх міліони по світу катається * звичайнісінький спорт кар ....
Vexler писав: біля роботи
торч..Vexler писав: біля роботи
ненадо тут ! я каєн один єдиний закинув і то білий їх не більше 3 в місті ! і ГЛ я тоже закинув один від амг * я бачил гл від амг 2 штуки !!! і один гл від carlson * !! звичайні машини я не кидав * !snik писав:торч..Vexler писав: біля роботи![]()
![]()
Autofot+, а тепер включи мазгі і порахуй кількість каєнів і джіелів у львові і кількість феррарі якшо вже на то пішло...![]()
![]()
нажаль неможу * (( фоткав на телефон (tank4175 писав:автофот, а це шо там за мазераті? чоткі чорні пріорочка? можеш збільшити фотку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей