ось єдине справжнє призначення даі
Я такого ще не бачив, всім ясно що вони "гребуть" гроші лопатами, але щоб настільки цинічно і такі суми

P.S. ніколи не думав що водії фур такі лохи, самі зупиняються і дають навіть не цікавляться кому...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бо бояться, що якщо будуть мурчати - залишаться без куска хліба...Morozov писав: ніколи не думав що водії фур такі лохи, самі зупиняються і дають навіть не цікавляться кому...
Та бо як нема перегрузу то домахаються за те що бампер заліплений мухами....Morozov писав: але чому дають всі, а не тількі ті в кого є перегруз ?
вони для забезпечення безпеки руху а не для писання протоколів....Maniak716 писав: все так, але мінти не для того щоб брати мзду, а для писання протоколів
а от у них заміс справжній утворився...puzzo писав: Черговий висєр активних. Нічого нового.
форум не перечитував, а в статті пропонували фіксувати порушення того штріха (погодься, він з ними в один садік має ходитиThug писав: потім почали погрожувати, що навішають на нього купу штрафів.
проверим по базе гаи всю информацию на этого мальчика.
думаю что скоро у него будет ОЧЕНЬ много штрафов за нарушение ПДД
А потом и арест и конфискация машинки на Бальзака 16, ДК проследит
Там же оприлюднили його особисті даніДумаю стоит наведаться. Посмотрим как Витька ПДД
соблюдает, пару десятков штрафов думаю ему не помешают.
Интересно, в ГАИ возьмут свидетелей из ДК которые подтвердят
что Витька Шалупай создал аварийную ситуацию?
Чесне слово, різний у нас в тюнінг-клубі контингент. Відверто, від дітей до старих дідів, типу мене. Різне пишемо, від дитсадкових понтів, до маразмів.Thug писав: Я теж лінк вкину. Раз уже так активно за ДК почали тріпатися
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtop ... 75&t=26469
Дєцкій сад для олігофренів. Впрочєм, як завжди
Thug писав: навішати на людину штрафів за порушення, котрі вона не вчиняла
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей