і то ти хотів зайнятись оформленнями авто на фірму....Apokalipsis писав: то шо таке

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і то ти хотів зайнятись оформленнями авто на фірму....Apokalipsis писав: то шо таке
karta stalego pobytu (osiedlenia się) (карта постійного побиту) – тобто цією картою підтверджується, що людина постійно (не тимчасово) проживає на території РП. Цей документ видається на 10 років (як і всі документи євро зразка, які містять фото), після чого подається заява на його продовження.Apokalipsis писав: то шо таке
і що??? ця карта мені до одного місця, потрібно щоб фірма оформила вас і видала путівкуKELEVRA писав: і то ти хотів зайнятись оформленнями авто на фірму....
Apokalipsis писав:і що??? ця карта мені до одного місця, потрібно щоб фірма оформила вас і видала путівкуKELEVRA писав: і то ти хотів зайнятись оформленнями авто на фірму....
ти за мої успіхи не переживайOlexandr писав: клієнтів має бутинавалом.Вже листопад закінчується,як успіхі?
Эта правал!Apokalipsis писав:від того що ти маєш ту карту нічого не міється, бо якщо не мати машини оформленої на фірму, то все рівно 5-10 днів на транзит!
а якщо оформити на фірму, то до 3 років можна кататись тут
а от з тим можна простіше !Volodymyr_S777 писав: и можете отримати громадянство
добре але машина все рівно має бути на фірмі, від того що ти там є власник нічого не міняється, все рівно ідеш на транзит!!!!KELEVRA писав: Карто побиту дає можливість авто оформити на себе без всяких там співласників і т.д. !
Відповідно до ст.95 МК строк транзитного перевезення у разі переміщення в зоні діяльності одного митного органу - 5 діб.Volodymyr_S777 писав:хто перетинає кордон скажіть, перетин далі залишився що 5 днів в межах одного митного округу чи зменшили до трьох?
Просто чув що маючи карту сталого побиту можна раз на місяць.or4uk писав:Тепер всі мошини йдуть транзитом чи на фірму чи особста треба 5 днів або 10 інша область. Прикривають лавочку
та вродь, ні, товариш катається тут, вроді все норм,or4uk писав:Тепер всі мошини йдуть транзитом чи на фірму чи особста треба 5 днів або 10 інша область. Прикривають лавочку
Подивись уважно пакет документів,маєш зрозуміти шо з тою картою набагато простіше.Apokalipsis писав:добре але машина все рівно має бути на фірмі, від того що ти там є власник нічого не міняється, все рівно ідеш на транзит!!!!KELEVRA писав: Карто побиту дає можливість авто оформити на себе без всяких там співласників і т.д. !
я не спорю з тобою тут =) я маю на увазі що від цього що ти її маєш все рівно кожні 10 днів,і потрібно машину на фірму ставити щоб тут їздити довгоOlexandr писав: Подивись уважно пакет документів,маєш зрозуміти шо з тою картою набагато простіше.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей