ти справді в це віриш???may писав: нового року переоформлення буде дешевше

Може ти ще скажеш, що гривня в нас міцна і проблем на валютному ринку нема і не буде?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти справді в це віриш???may писав: нового року переоформлення буде дешевше
"Обіцяють", що воно вже є (по одному МРЕВ на область)...Morozov писав: Обіцяють що не буде: зняти а потім поставити, а відразу переоформленя .
Переоформлення по місцю звернення!Myself писав: Поїхав зранку в Бердичів
я не вірю, а це знаю...Myself писав: ти справді в це віриш???
і до чого міцність гривні до ПК???Myself писав: Може ти ще скажеш, що гривня в нас міцна і проблем на валютному ринку нема і не буде?
коли ж ці тварюки людьми стануть!?Jack писав: експертиза 120(начальник без експертизи тупо не підписував заяву )
15. Під час проведення державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортні засоби, крім випадків вибракування їх у цілому, підлягають огляду (крім випадків перереєстрації транспортних засобів у зв’язку із зміною місця проживання власника та у разі відновлення втрачених або зіпсованих документів) з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами, зазначеними у поданих власником для реєстрації документах, визначення їх справжності та проведення перевірки за Єдиним державним реєстром Державтоінспекції та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби, встановлення відповідності конструкції і технічного стану транспортних засобів обов'язковим вимогам правил, нормативів і стандартів України. Огляд проводиться уповноваженими працівниками підрозділів Державтоінспекції за місцем реєстрації транспортних засобів, а дослідження транспортного засобу - на письмову вимогу власника або уповноваженої ним особи фахівцями експертної служби МВС або судовими експертами державних спеціалізованих установ, іншими експертами, які атестовані з відповідного виду експертної діяльності та внесені до державного Реєстру атестованих судових експертів.
а до чого"крапки" до сабжу!?Taras:) писав: may, час розставить всi крапки....
may писав: про шо ти мелеш
А ввізне мито на вживані автомобілі - всупереч процедурам і правилам СОТ - на величезну плату за першу реєстрацію авто поміняли?may писав: податок на дохід з продажу автівок всупереч закону будуть знімати!?
may писав: З нового року переоформлення буде дешевше.
Візьмемо дату - 22 травня 2013 року (через пів року). І порівняємо нинішні ціни і тодішні. Але повну вартість витрат, які несе особа для зняття та постановки на облак автомобіля, без софістики типу "це не податок, це платіж" чи щось таке. Повна вартість. Якщо буде дешевше в абсолютних цифрах - залию тобі повний бак А-95. Без приколу. Якщо дорожче - ти мені. Щоб тобі було не страшно - якщо твій бак менший,то рівняємось по ньомуmay писав: 22 листопада 2012, 23:29
Приймається!!!Myself писав: Візьмемо дату - 22 травня 2013 року (через пів року). І порівняємо нинішні ціни і тодішні.
Suvuj писав: В суботу переоформляв машину.По цінам:
Деу Сенс 2006 р.в.
зняти з обліку (платить продавець) - 750грн.
податок на дохід (платить продавець) - приблизно 250 грн.
довідка-рахунок на біржі (покупець) - 750 грн.
поставити на облік - 2100грн.
Всі ціни включно з послугами рішали, машину оцінили на біржі біля 20 тис.
masikvanja писав: пробивав в мрео через знайомих переоформити на себе ваз 21099 1997р. ціна 400у.о (за один день без мінінгіту). ну його нафіг буду їздити по дорученню воно в мене на 5р.
Brudas писав: Сівік 97р майже 500у.е. зняти-поставити
Just be писав: мрео в понеділок не працює
відпишись туткай :)Enter писав: розкажуть що до чого
...лучше подождать НГ, когда 1% от оценочной суммы платить будет не нужно (если это первая продажа за год). Кроме того с НГ появится опция "прямая перерегистрация", более дешевая, чем снятие-постановка.
Тут ніби нормативно-правовий акт: http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/1388-98-пСнять с учета 20 грн, если нужны транзиты, то плюс ~150 грн вместе с осмотром. Эксперт (по желанию) оплачивается отдельно ~150 грн.
Оценка 50-100 грн.
Справка-счет 800-1200 грн.
При оформлении справки-счета уплачивается также НДФЛ - 1%, если это первая продажа в год, 5% если вторая и последующая.
Поставить на учет ~500 грн (регистрация, техпаспорт, номера).
С 1.01.2013 отменяется уплата НДФЛ, если первая продажа в год, а также появляется альтернативный вариант (кроме справки-счета) оформления через нотариуса. По идее должно быть дешевле, чем справка-счет (85 грн пошлина + услуги нотариуса).
Также с 1.01.2013 ГАИ анонсировала услугу прямой перерегистрации авто (без снятия с учета). Я так понял сперва делается оценка, потом договор заверяется у нотариуса и потом с ним в ГАИ, где без снятия с учета перерегистрируют авто с одного собственника на другого. В ГАИ называют цифру в 350 грн за эту процедуру (техпаспорт и услуги МРЭО по перерегистрации).
Наличие неоплаченных штрафов в базе ГАИ не накладывает никаких ограничений на регистрационные действия по авто, отказать в перерегистрации не имеют права. Главное, чтобы не было ареста исполнительной службы.
все простіше - після набуття чинності законом, має прийти зверху циркуляр як його (закон) виконувати!Morozov писав: сидять тупуваті люди які ще місяць будуть розбиритись що і до чого
а читабельної немає? чи то я вже геть сліпий ставmay писав: а от іще шняга
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей