Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тану прикольна машинка, не така як інші не значить для тих :)cat-yellow писав: Fobos, як кому...
Мені візуально подобається і з вигляду він, як і Мікра не такий, як все решта, унилий
в тебе ж пежо,то тобі може подобатисьwazzup писав: тану прикольна машинка, не така як інші не значить для тих
ти старік і сноб!Fobos писав: Ну для мене він ужасніший чим Chery jaggi
Не сток, правда, але зачотно!!!BOXER писав:ти старік і сноб!Fobos писав: Ну для мене він ужасніший чим Chery jaggi![]()
джук крутий, стільний і модний! особливо білий
То ти тільки що прирівняв Гілік до Джука? радують пости твої чувак...пише ще, можеш заодно пассат в4 прирівняти скажімо до турбофорікаRULES писав: он про Mercedes G ніхто ж не скаже що авто для пдрсв, але авто круте і дороге
а чому б їх не порівняти скажем по такому критерію як дизайн? в обох він неоднозначний і на любителя????Stuff писав: То ти тільки що прирівняв Гілік до Джука?
все чувак, я краще буду просто читати що ти пишеш ніж вступати в такі діалогиRULES писав: а чому б їх не порівняти скажем по такому критерію як дизайн? в обох він неоднозначний і на любителя????
добре тоді давай порівняєм з Ssangyong Actyon. Здається дизайнери тих авто були близькими друзямиStuff писав: А так то, не треба рівняти класичний дизайн, що може приходитись не до смаку в силу так званого кубізму та машину з повним несмаком яку малювали лівим яйцям два японця
йдеться суто про дизайн. в ни х є ще страшніша модель - Rodiuscat-yellow писав:Actyon - хороше авто, але дизайн, особисто для мене - не то, мені не дуже подобається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей