Ше маєш пару днів в запасі.Vusiko писав: Я за Лесиком вже пару днів з тим питання бігаю

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ше маєш пару днів в запасі.Vusiko писав: Я за Лесиком вже пару днів з тим питання бігаю
то нормально. я то питання вирішив розгоном машини до сотні на 3-ій передачі, зразу чек пропавvalera писав: Правда після монтажу форсунок і заведення автомобіля загорілася лампочка "чек". І таке буває... (Блок управління спіймав збіднену суміш і відреагував.)
А як себе поводить машина після чистки? а як визначили що через збіднену суміш?BOXER писав:то нормально. я то питання вирішив розгоном машини до сотні на 3-ій передачі, зразу чек пропавvalera писав: Правда після монтажу форсунок і заведення автомобіля загорілася лампочка "чек". І таке буває... (Блок управління спіймав збіднену суміш і відреагував.)
треба "обнулювати" компBOXER писав:то нормально. я то питання вирішив розгоном машини до сотні на 3-ій передачі, зразу чек пропавvalera писав: Правда після монтажу форсунок і заведення автомобіля загорілася лампочка "чек". І таке буває... (Блок управління спіймав збіднену суміш і відреагував.)
для чого? тоді скинули клеми на деякий час, все рівно при спокійній їзді світився чек, бо комп в момент першого після чистки запуску двигуна побачив, шо "не вистачає" бєнзи, то ж логічно. відповідно треба було йому дату газу, шо і помогло :) чистив ше в березні, наразі машина їздить без проблемPier писав: треба "обнулювати" комп
Pier писав:А як себе поводить машина після чистки? а як визначили що через збіднену суміш?BOXER писав:то нормально. я то питання вирішив розгоном машини до сотні на 3-ій передачі, зразу чек пропавvalera писав: Правда після монтажу форсунок і заведення автомобіля загорілася лампочка "чек". І таке буває... (Блок управління спіймав збіднену суміш і відреагував.)
може комп просто не очікував такої різкої зміни суміші?
Я з Сашою (електриком) якось більше не спілкувався, розмовляв з ним до обнулення помилок, тому інфа застаріла. Але радий, що машина трохи ожила, значить мій труд був не марним... :)luav писав: То в Валери застаріла інфа
Суть проблеми в інакшому:треба буде поміняти прокладку дросельної,бо йде підсос повітря
П.С.Саша при мені карбклінером знайшов місце підсосу.Наразі їжджу,бо мене не сильно напрягає.А суб"єктивно машина однозначно легше поїхала.Наскільки може їхати тяжка омега з слабим 2 літровим мотором
вже хтось звізданув?Myself писав: Vusiko, та дай хлопу око вилікувати
вокуляри нашо?Myself писав:Стружка-в-глазБолгарка - єта сіла...
дафай фото процесуvalera писав: Vusiko, , більше не ломи машини!
как ти мог?valera писав: Vusiko, фоток не робив, не до них було...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей