я думаю, що це "в порядке вещей"...lizard писав: напад в управлінні
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДАІ м.Львова - бандитське угрупування. НОВИНА!!!
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
Re: ДАІ м.Львова - бандитське угрупування. НОВИНА!!!
Та там напевне і вбивали людей...mister_X писав: я думаю, що це "в порядке вещей"...

-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 0
в підвалі ше не булиmister_X писав: я думаю, що це "в порядке вещей"...

Пі по новому
- boockatik
- Ім'я:Дмитро
- Номер:хххх
- Контактна інформація:
От поясніть мені: хто вірить в те, що зі зміною влади зміниться відношення до нас у тих телепузиків з МВС? Вони що, зникнуть?
Ті телепузикі як сиділи в тих кабінетах від часів Кучми, так і донині там працюють. І методи не змінилися.
Ті телепузикі як сиділи в тих кабінетах від часів Кучми, так і донині там працюють. І методи не змінилися.
Карл у Клари украл McLaren, Клара у Карла украла Corvette.
boockatik,
Я вірю, але не просто від зміни влади,
а від нас самих, 5 р назад я б неповірив що перестану відкривати багажник і бігати за ними до їхньої машини !
Такщо в першу чергу все залежить від нас самих, якщо перестанемо падати пере ними на коліна то тоді зміни будуть дуже швидко, причому і з владою потрібно точно так, як неяк вони мають на нас працювати а не ми [цензура] і це потрібно зрозуміти кожній людині.
Я вірю, але не просто від зміни влади,
а від нас самих, 5 р назад я б неповірив що перестану відкривати багажник і бігати за ними до їхньої машини !
Такщо в першу чергу все залежить від нас самих, якщо перестанемо падати пере ними на коліна то тоді зміни будуть дуже швидко, причому і з владою потрібно точно так, як неяк вони мають на нас працювати а не ми [цензура] і це потрібно зрозуміти кожній людині.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
поки мінтам не почнуть колеса різати (або їх самих
) їм ті всі заяви і суди як мертвому припарка...

- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
цитата

На сьогоднішній день ми маємо результат перевірки ДАІ м.Львова, яка була проведена Управлінням МВСУ у Львівській області по фактах викладених активістами ДК Львів в ЗМІ та на підставі письмових заяв активістів .
Також, наскільки Ви знаєте, перевірку здійснювала і прокуратура Львівської області, про її результати ми повідомимо, як тільки їх отримаємо.

Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Yuzer,
а толку від тої дисциплінарної вдповідальності...
А взагалі скільки має бути таких дисциплінарок щоб звільнити того калиновського?
а толку від тої дисциплінарної вдповідальності...

А взагалі скільки має бути таких дисциплінарок щоб звільнити того калиновського?
- Maniak716
- Ім'я:Петро
Yuzer, Курочка вже минулого (або позаминулого точно не памятаю) року по ТБ рвав на собі тільняшку як він накаже тих двох алканавтів даішників які набухались в день міліції, а в кінцевому результаті їх тихо поновили і все забули (що це коштувало тим алкашам даішникам звісно не відомо але факт є факт)
тому дану писульку я сприймаю позитивно але чим це закінчиться для згаданих в ній людей а також чи щось зміниться для нас простих водіїв невідомо
борітеся - поборете (с)
тому дану писульку я сприймаю позитивно але чим це закінчиться для згаданих в ній людей а також чи щось зміниться для нас простих водіїв невідомо
борітеся - поборете (с)

Maniak716,
Та всі вони на камери кричать що будуть наказувати своїх шавок, а на ділі зразу їм саміж надають план по хабарям і протоколам...
Вірити нікому з них не можна, бо говорять вони одне а роблять інше !
Цього калиновського не тільки звільнити мали а ще й кримінальну справу мали засти на нього, це ж навмисне фальсифікування протоколів !
Та всі вони на камери кричать що будуть наказувати своїх шавок, а на ділі зразу їм саміж надають план по хабарям і протоколам...
А їх і не звільняли ! таку заяву зробили по тв, а насправді провели перевірку яка встановила що вони себе погано почували і тому так "шатко" виходили з бару !Maniak716 писав: а в кінцевому результаті їх тихо поновили і все забули
Вірити нікому з них не можна, бо говорять вони одне а роблять інше !
Цього калиновського не тільки звільнити мали а ще й кримінальну справу мали засти на нього, це ж навмисне фальсифікування протоколів !
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей