буду над тим думати!niama писав: По розходу бензи можу помогти... чіп - рулить
факт!niama писав: Ти бачив як моя 99 шпрайсує, а розхід - панти
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
буду над тим думати!niama писав: По розходу бензи можу помогти... чіп - рулить
факт!niama писав: Ти бачив як моя 99 шпрайсує, а розхід - панти
не вірюvazik писав: Ти бачив як моя 99 шпрайсує, а розхід - панти
факт!
як ти ставив їхvazik писав: що це проставка від тітана!!!!!
а х.з. я я ставив.....Петро писав: як ти ставив їх
vazik писав: ціна 650грн
- ціна за соньку!
150 грн доплатив!
нормально!Buts писав: 2. порухай вихлопну в сторони, вверх, вниз.
Buts писав: 1. штоки атортів глянь. зніми гумові ковпачки зверху і похитай авто.
а це попробую!!!! Завтра відпишусь!Buts писав: 3. проставки гумові під пружинами цілі ?
ага вже....ROVA писав: то в 8л вкладаюся спокійно.
яби не їзди вна ланосі то може б повірив....vazik писав: розхід по місту виходить в мене 8,5-9 л
ну компа я немаю, розхід розраховую виходячи з того що залив і скільки проїхав! старим дєдовским методом...Taras:) писав: щоб хвалитися середнім розходом по місту треба написати ще середню швидкість яку показує БК, по іншому то пуста розмова....
серйозний кусок підібрав для експерментуTaras:) писав: 17:30 -18:00 беремо Ланос їдемо через центр по Зеленій на пасічну....
в мене тахометра немаєButs писав: vazik, в яких режимах по тахометру їздиш ?
на тому відрізку у мене 6,3 - 6,7 показуєvazik писав: жджу переважно пл. Митна-Центр-героїв УПА-Південний, або Південний-Наукова-Сихів
ну от!Taras:) писав: на тому відрізку у мене 6,3 - 6,7 показує
Так можна і додавати будь-які умови задля збільшення показників розходу: час пік, по пробках, зима- коли сніг не чистять, через центр - бо то напевно кожного разу самий коротший шлях.Taras:) писав: 17:30 -18:00 беремо Ланос їдемо через центр по Зеленій на пасічну....
ставимо БК і дивимося,якшо виходить 8,5-9 л то я ставлю ящик пива, якшо більше то той хто дасть Ланос для експерименту...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість