Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vaz Challenger 2103
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Fobos, просто за щітки пишуть не вперше...я не запамятовував хто то писав тому так написав. все з часом буде.
на рахунок зимової гуми...то на 13 розварках вже вдягнута зимова гума... машина зараз стоїть в гаражі відпочиває в хмельницькому...а я у львові на парах..от так от..
Black, критику сприймаю нормально) але ж нащо писати по 200 разів те на що вже відповідь давав..
а на рахунок того що все доробиться...то це точно...колись буде час коли все буде в нормі...не все ж зразу..в мене немає ні часу ні грошей щоб все за раз робити гарно..
на рахунок зимової гуми...то на 13 розварках вже вдягнута зимова гума... машина зараз стоїть в гаражі відпочиває в хмельницькому...а я у львові на парах..от так от..
Black, критику сприймаю нормально) але ж нащо писати по 200 разів те на що вже відповідь давав..
а на рахунок того що все доробиться...то це точно...колись буде час коли все буде в нормі...не все ж зразу..в мене немає ні часу ні грошей щоб все за раз робити гарно..
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Vaz Challenger 2103
karney92, ну бачиш можна і спокійно все описати, але всеодно я вважаю, що більший фурор призводить дороблена модель, быльш-менш кінцевий результат проекту, а процес можна показувати в бортовику.
Ford?
- GHOSTRACER
- Ім'я:VLAD
- Контактна інформація:
Не знаю на які "всі жигулі" ти дивився, алк як на мене, то менше ніж 15" шириною 195 взагалі не бачу сенсу ставити! (Виключення 13" розвари дикої ширини!)TIGER-NIGER писав: але цікаво, жигуль ітак не їде (я не про іменно цей, а про всі) а ще 17 диски... я розумію на трасі кльово, бо кльово рулиться... а як розігнатись, обігнати...як для мене то максимум це 15... а оптимально то 14))) але то на бойових жигах..

Минуты, которые мы уделяем конкурентам, убыточны для собственного дела. Генри Форд
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
поняття в тебе якісь деформовані і зразу видно що початкові.GHOSTRACER писав: алк як на мене, то менше ніж 15" шириною 195 взагалі не бачу сенсу ставити! (Виключення 13" розвари дикої ширини!)
не пиши більше такого і послухай Нігера, бо він правду написав!
- GHOSTRACER
- Контактна інформація:
Що ти взагали хотів цим сказати? Що значить "деформовані" і "початкові"?slim_painter писав: поняття в тебе якісь деформовані і зразу видно що початкові.не пиши більше такого і послухай Нігера, бо він правду написав!

повним-повно! Тільки дякую скажуть, що хлам позабирав!slim_painter писав: резину в будь-якому стані. 13", 14".самовивіз) на благо автоспорту:)
Минуты, которые мы уделяем конкурентам, убыточны для собственного дела. Генри Форд
- GHOSTRACER
- Контактна інформація:
slim_painter! Це що за фігня?!
Колеса:
— диски легкосплавные BBS 15" 6j et45 4*100
— проставки-переходники 4*98-4*100
— резина 195/50/15
І ти МЕНІ ще щось "притикав" за колеса?!
Мда! "Крутий чувак"! Нічого не скажеш!

Колеса:
— диски легкосплавные BBS 15" 6j et45 4*100
— проставки-переходники 4*98-4*100
— резина 195/50/15

Мда! "Крутий чувак"! Нічого не скажеш!

- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
значить по-порядку, дєрзкий ти наш)
до чого ти це тут написав. я взагалі не розумію! може поясниш? чи ти думав що це секрет якийсь і ти тут всім його відкриєш? нічо не можу зрозуміти. чи можливо я десь написав що 15" диски і 195/50резина це гавно? як на мене, то такого тут не було. я написав, що абсурд говорити, що для жигулях мінімум 15 диски і 195 резина
що хотів сказати, те і сказав, вище ж чітко написано, щоб ти прислухався до, написаного Нігером, постаGHOSTRACER писав: Що ти взагали хотів цим сказати?
процитуй по чому ти це бачиш, тоді і будеш судити!GHOSTRACER писав: Я бачу які в тебе поняття...
прикинь! знаю! і мене там знають і дзвонять, коли є нормальна резина щоб приїхати і забрати і хто бачив мій гараж, з цього форуму, той підтвердить,GHOSTRACER писав: Знаеш, е такі місця, називаються "шиномонтаж"! Так от там
це не фігня, а колеса! з гумою 195/50 на дисках 6/15 et45 на спеціальних проставках.GHOSTRACER писав: Це що за фігня?!
до чого ти це тут написав. я взагалі не розумію! може поясниш? чи ти думав що це секрет якийсь і ти тут всім його відкриєш? нічо не можу зрозуміти. чи можливо я десь написав що 15" диски і 195/50резина це гавно? як на мене, то такого тут не було. я написав, що абсурд говорити, що для жигулях мінімум 15 диски і 195 резина
Востаннє редагувалось П'ят, 16 листопада 2012, 22:54 користувачем slim_painter, всього редагувалось 1 раз.
- GHOSTRACER
- Контактна інформація:
Так от власне так і треба було написати з самого початку! А не "розказувати" в кого які поняття!
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
Слім забий!це чувак,я так поняв з поняттям типу so low,so slow а в нас банда корчебасів на які макс на 15" можуть швидко їхати,а і Нігера треба слухати,Прізрачнийгонсчег,він знає шо каже
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
з відповідною вагою ти ніколи не підбереш. бо 13-14 підібрати можна завжди легші )))GHOSTRACER писав:менше ніж 15" шириною 195 взагалі не бачу сенсу ставити! (Виключення 13" розвари дикої ширини!)TIGER-NIGER писав: але цікаво, жигуль ітак не їде (я не про іменно цей, а про всі) а ще 17 диски... я розумію на трасі кльово, бо кльово рулиться... а як розігнатись, обігнати...як для мене то максимум це 15... а оптимально то 14))) але то на бойових жигах..Просто потрібно підібрати з відповідним вильотом і вагою! І все буде "гуд"! І розгін, і гальмування... А не купляти всілякий "китайський непотріб"!
я на 2 літровому 150 сильному форді відчуваю зміну в динаміці при переході з 205/45/16 на 195/55/15. просто якшо ти тошниш по місту 40 або суто зовнішній вигляд важний то ясно шо більші диски кручє виглядають, і ти себе накручуєш шо машина гірше неїде. але вона їде гірше ))) якшо жопомір поломаний, то секундомір на змаганнях все покаже ))) то стосується стокових жигулів. а якщо там достатньо мощі , якась турбіна або великий об'єм, то тут треба більші диски.. на малих замучишся і зацепу небуде ))
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
+100500 я на 200 сильному атмо, легше їду на менших кулках(з 16-ток на 15-тки), а тут тазік 65 коників(полудохлих) на 17 катках і думає "шо він їде"vovka писав: я на 2 літровому 150 сильному форді відчуваю зміну в

а за жопомір воопше чьотко придумано...
Quattro
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
Ziro-cool, це є невідома інформація, так як і в мене було..також невідомо. Треба діно-стенд для провірки, щоб це оприділити.
NISMO DRIFT TEAM///
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
а по конфігу мотора не вичли оприділяти хоть "на око" ?
судя по його конфігу більше 80-85 нема,
судя по його конфігу більше 80-85 нема,
Quattro
-
Danko, нічого там в нього нема))))) там 213 мотор)))) до сотки максимум... в районі 89-92 сили....
-
- Контактна інформація:
Ziro-cool, то ти прям герой з 200 силами своїми.. мені поки моїх хватає.. але не все ж зразу... і тим більше 17 тапки ставляться не для гонок якщо ти можеш це зрозуміти...
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
TIGER-NIGER, я знаю що там в нього. нічо там нема це 60коників а 90 для жигуля це шось вже починається.
NISMO DRIFT TEAM///
- GHOSTRACER
- Контактна інформація:
Згідний! Але є одне "АЛЕ"! Різниця при розгоні в сотих секунди... але це важливо при драгу! Але тоді з меншими дисками вже ставиш, як мінімум, "полуслік"! При щоденному використанні авто це не так важливо!vovka писав: з відповідною вагою ти ніколи не підбереш. бо 13-14 підібрати можна завжди легші ))) я на 2 літровому 150 сильному форді відчуваю зміну в динаміці при переході з 205/45/16 на 195/55/15. просто якшо ти тошниш по місту 40 або суто зовнішній вигляд важний то ясно шо більші диски кручє виглядають, і ти себе накручуєш шо машина гірше неїде. але вона їде гірше ))) якшо жопомір поломаний, то секундомір на змаганнях все покаже ))) то стосується стокових жигулів. а якщо там достатньо мощі , якась турбіна або великий об'єм, то тут треба більші диски.. на малих замучишся і зацепу небуде ))

І ще! "Там достатньо мощі" що я вже і на 195/50/15 досить часто "мучаюсь"!

- GHOSTRACER
- Контактна інформація:
Фікус! По-перше! Не всім же на корчах їздити! Я розумію, що настача "коней" компенсується викиданням всього "лишнього" типу сидінь, обшивок і тому подібного! Для бойової машини це нормально! Але я сумніваюсь, що якійсь дівчині дуже приємно буде сидіти в такому "спартанському" салоні! По-друге! Звідки ти можеш знати які в мене поняття?! Ти зі мною вживу ніколи не спілкувався. І по-третє! ТIGER-NIGER висловив свою думку на рахунок коліс, я свою. Всі не можуть думати однаково! Кожний сам собі знає, що йому краще!Fikus писав: Слім забий!це чувак,я так поняв з поняттям типу so low,so slow а в нас банда корчебасів на які макс на 15" можуть швидко їхати,а і Нігера треба слухати,Прізрачнийгонсчег,він знає шо каже
Думаю більше не потрібно це обговорювати!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей