Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Fobos, йому простіше він на заварці)))))))Fobos писав: тюнений ВАЗ на лисій 17" літній резині зимою
диски достались за такі гроші як 13 залізяки... на рахунок резини лисої... то ти спочатку глянь яка резина..а потім розказуй...якщо тебе не влаштовує 6мм Марангоні Зета..то не знаю що є краще для осені...на рахунок ходовки....все в норм... хіба можна ще поставити поліуретан і все..Fobos писав:Якого хєра купувати диски, якщо у тебе машина на вигляд як з рубероїду і нема щіток навіть, краще б кузовом зайнявся і ходовою...IMHO А диски нічьо такі.
P.S. І не треба зараз фиркати у відповідь, виставив машину на загальний огляд то сприймай критику
P.P.S. Маю надію, що з весни зміню свою думку, а не буду спостерігати тюнений ВАЗ на лисій 17" літній резині зимою.
всьо тоді вафлі зимою))))))))))))))))TIGER-NIGER писав: доречі редуктор не варений) простий 4.1 без блока..
Та я зробив припущення, а не стверджував, але ти сам відповівkarney92 писав: ти спочатку глянь яка резина
В той час коли вже більшість людей їздить на зимовій резині, яку вдягають не коли сніг, а коли температура менше +7karney92 писав: Марангоні Зета..то не знаю що є краще для осені...
Взагалі вперше відписався в цій темі, але бачу що ти ще малий і неадекватно реагуєш на критику, тому більше писати не буду, без толку...karney92 писав: ти ще довго будеш тикати мені щітками???
Так что тут всё нормально автор :)Fobos писав: виставив машину на загальний огляд то сприймай критику
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей