))axel писав: А його шо у Харкові роблять чи шо?
я хотів сказати, шо порш 100 чітерський)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
))axel писав: А його шо у Харкові роблять чи шо?
Готовий в цю не ділю поповнити свою статистику ще одним Акордом ???axel писав:Не розказуй, 2 штуки їх було один 7 і один 8. Обидва Type S 2.4A1 писав: axel, обїхав на 402м випадково один акорд і вивів статистику ?:)
В друга день народження, тому не получиться.A1 писав:Готовий в цю не ділю поповнити свою статистику ще одним Акордом ???axel писав:Не розказуй, 2 штуки їх було один 7 і один 8. Обидва Type S 2.4A1 писав: axel, обїхав на 402м випадково один акорд і вивів статистику ?:)
З Городка буду пертисяA1 писав: axel, давай сьогодні, Ні в кого день народження немає ?:)
axel писав: З Городка буду пертися
ти тут 329 сторінок розказував як ти всі акорди об'їжджаєш, а коли прийшлось до діла - то день народжена, то гума дубова, то почтовий голуб з попередженням не долетів.axel писав: A1, Про такі дійства попереджується завчасно, щоб суперник міг підготувати автомобіль. Я вже 30-ку з гаража витягувати не буду. От весняне сонце блисне і поїдем, побачимо хто тут по чому чемпіон.
хотілось до кінця світу встигнути "12.12.2012", щоб потім археологи як будуть розкопувати залишки нашої цивілізації взнали правдуaxel писав: Прийде весна, я собі в пустий бак залию хороший бенз, а не 92 яку залив на зиму на прогрів, поміняю масло
а звідки ти знаєш чий Акорд буде ? :)axel писав: і тоді поїду з твоїм Аккордом.
Бо ти ту розпинаєшся, значить своїм і поїдеш.A1 писав: а звідки ти знаєш чий Акорд буде ?
на машину на капот наклеєлось плівку під карбон, затонувались фари (перед/зад), причіплено реснічки, насадки на вихлоп максимального розміру, накладки на супорта бремба + мухобойка. Власник хотів би перевірити скільки коней додалось на практиці.weber писав: нетерплячий який
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей