в мене підозри що це апокаліпсис пише під новим нікомDenja писав: Doktor, Сам то часом не з подібного ПТУ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене підозри що це апокаліпсис пише під новим нікомDenja писав: Doktor, Сам то часом не з подібного ПТУ?
або якийсь учасник його фанклубуT5-R писав: в мене підозри що це апокаліпсис пише під новим ніком
згідний, і взагалі нерозумію нашо в профіль писати неправдиві дані...mastergid писав: але без обід з твоїми 21-м роком життя можна судити що ти невкурсі що таке машина взагалі
Вік: 20AnGeL писав: йди вчи в яку сторону закручувати, а в яку відкручувати, бо певно і того не знаєш а тоді вже реєструйся на форумах атомобільної тематики
та до того, що тут допоки ти не покажеш себе на машині, не приїдеш на покатухи, не надереш хоч комусь зад, в серйоз ніхто сприймати не буде...Doktor писав: і до чого тут на, що я назбирав,що купив,
це ще раз доводить твою абсолютну некомпетентність в автомобілях...Doktor писав: бо твоя хонда мала порвати все живе в тернополі але не вийшло,бо японці нікуди не годяться,
знаю, купував, мав :)shpila писав: А ти купи істинного баварця 20-ти річного за ціною нового зубила, потім познайомся зі всіма шротами в районі
то скажи власникам наших е 30 які за ними доглядають і яким по 30 років,але вони наказують вазоту як тільки можуть, і де комплектація у вазах гірша ніж у бмв яким 30 роківshpila писав: а 20-ти річний баварець
хоч піпіськами помірятись??AnGeL писав: та до того, що тут допоки ти не покажеш себе на машині, не приїдеш на покатухи, не надереш хоч комусь зад, в серйоз ніхто сприймати не буде...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей