та ну не кожен день ти ж їздиш бухимRULES писав: в таксі є одна величезна перевага - можна їхати бухим

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ну не кожен день ти ж їздиш бухимRULES писав: в таксі є одна величезна перевага - можна їхати бухим
Щодень їздив місяця два.vovka писав: але не на щодень.
яка тонка в тебе моральна організаціяpikach00 писав: Фтопку уйопків таксістів![]()
Морально неможливо
у вітчизняному автопромі, з нульом комфорту, прокуреним салоном, обдовбаним/бєшеним водієм під звуки "я супер блатной чувак, в натуре, Бутырская тюрьма"RULES писав: в таксі є одна величезна перевага - можна їхати бухим
я і юзаю таку схему постійно. просто часто є ситуації, що жінка далеко а їхати требаcat-yellow писав: ні, дякую, краще жінку на права відправити і їхати бухим
RULES писав: звідси виходить що найкраще це взяти славуту.
колеса - дешеві, цивілка - дешева, зч - як до велосипеда. витрата пального більш-менш нормальна.
динаміка - терпима.
і я так кажу, що це ідеальне авто. туди б шеб якусь нормальну пасивну безпеку додати, ціни б їй не бло бcat-yellow писав: why not?
вварити якийсь не дуже дорогий каркас - вирішення даної проблеми :)RULES писав: туди б шеб якусь нормальну пасивну безпеку додати,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей