Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Babak, три колеса і домкрат :)
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: ОККО
можна запитання? чому такі шалені націнки на мастила? 1л масла на заправці коштує 130 грн, коли в магазині 70
ну я розумію що на заправці все дорого, ну але націнка чуть на в 2 рази
то отак наживаєтесь з людей, бо знаєте що вони всеодно куплять те мастило по тій ціні яка є, бо виходу і так нема 

ну я розумію що на заправці все дорого, ну але націнка чуть на в 2 рази

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
AnGeL, й пиво там 12грн коли в магазинах 8...
Боусні ж бали треба дарувати
Боусні ж бали треба дарувати

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а як то може не бути виходу з мастилом ?AnGeL писав: вони всеодно куплять те мастило по тій ціні яка є, бо виходу і так нема
то ж не бензин.. якщо в когось мотор літрами споживає масло то доречніше заздалегідь затаритися десь в нормальному магазині.
- cat-yellow
vovka, +1
На заправці масло я тільки один раз купував: мінералку для уаза (бо ввечері міняв і нечаяно перевернув каністру і трохи вилив і не вистачило)
На заправці масло я тільки один раз купував: мінералку для уаза (бо ввечері міняв і нечаяно перевернув каністру і трохи вилив і не вистачило)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, я намагався купити кілька разів у свій ротор
але ніразу не вийшло. нема нівкого 2Т синтетики (на ОККО в тому числі.. але то певно зовсім неходовий товар). максимум півсинтетика :)

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
vovka, та мені разок приспічило, бо мав їхати в далеку дорогу, а машину не перевірив заздалегідь, було на мінімуму, а виїжджав в неділю, тож тільки на заправці міг купити... 

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
і снова здрастє... 
в пятницю на Пасічній заправився на 10л газу і проїхав "аж"
80км по ТРАСІ!!!

заправляв не "до повного" а 10л, бо не хотілось знову заплатити за 45л незрозуміло чого...
я розумію що зараз будете зїзжати на те що їхав якось не так, ГБО налаштовене теж не так і тому подібне, але чому на КАЛАНівських 10л яких я запрвив на Франківщині по тій же трасі тільки в зворотньому напрямку вийшло 140км і газ ще є?!! (як правило на 10л газу виїзжаю по трасі 150-160км)
я розумію що всім треба бабло, але [цензура] вашу мать, майте совість...

в пятницю на Пасічній заправився на 10л газу і проїхав "аж"

заправляв не "до повного" а 10л, бо не хотілось знову заплатити за 45л незрозуміло чого...
я розумію що зараз будете зїзжати на те що їхав якось не так, ГБО налаштовене теж не так і тому подібне, але чому на КАЛАНівських 10л яких я запрвив на Франківщині по тій же трасі тільки в зворотньому напрямку вийшло 140км і газ ще є?!! (як правило на 10л газу виїзжаю по трасі 150-160км)
я розумію що всім треба бабло, але [цензура] вашу мать, майте совість...
- cat-yellow
В мене нормальні пробіги були тільки на Лукойл-газі
- Maniak716
я ніколи не кіпішував якщо розбіжність +-20км, але різниця в 2 рази переходить всі межі розумного 
я був готовий заради експеременту і повний балон заправити щоб на "гарячу" подзвонити і трохи то кодло розворушити, але в останній момент бабла стало шкода, бо нема жодної гарантії що керівництво в тому бардаку не зацікавлене
якщо в ОККО є якісь сумніви на рахунок тех стану мого авто можу запропонувати наступне: заправляєм 10л на якісь задрипаній заправці і катаємось поки машина не заглохне, а потім дивимось на пробіг, в залежності від пробігу експеремент оплачую або я або пан ОККО

я був готовий заради експеременту і повний балон заправити щоб на "гарячу" подзвонити і трохи то кодло розворушити, але в останній момент бабла стало шкода, бо нема жодної гарантії що керівництво в тому бардаку не зацікавлене
якщо в ОККО є якісь сумніви на рахунок тех стану мого авто можу запропонувати наступне: заправляєм 10л на якісь задрипаній заправці і катаємось поки машина не заглохне, а потім дивимось на пробіг, в залежності від пробігу експеремент оплачую або я або пан ОККО

- cat-yellow
це дуже і дуже позитивно!Enter писав: Сьогодні заїзджав на АЗС в с. Пятничани, ями вже немає
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
От зараз пробую взнавати щодо цієї заправки. Зараз перелік АЗС де буде реалізовуватись газ наступного року переглядається, тому однозначної інформації поки що немає.Kost писав:а на зеленій буде газ? бо колонка є і на ціннику тому є, але пише 0.00 і ніколи нема в наявності..
Ми нові поставили, ребрендінг заправки - це те саме будівництво, просто не з нуля, а ще й з демонтажем існуючих конструкцій. Ми до цього серйозно ставимось.pavlo09 писав:ОККО, наскільки я пам'ятаю на Рясне-Руська на місці нової заправки Окко була стара покинута заправка. Та от питання: старі резервуари були викопані з під землі і втановлені нові, чи "по нашому" "промили" тай лишили?
Будь-ласка, відправте номер картки Фішка мені в ПП. Такий збій дійсно міг бути. Чому були списані бали не знаю, але подивимось по транзакціях і дорахуємо, якщо це справді так. Просимо вибачення.topper писав:ОККО, сьогодні була цікава ситуація. Значить вирішив заправитись на 200 грн. на заправці В.Великого,58 ІД 36670361 10.11.12 в 14:11:09, Оператор1,ЧЕК 2427. Взяв чек, підійшов до заправки, бенза не лиється! Я почекав хвилину тоді почав блимати екран (де відображається літраж). Я підійшов до оператора вияснити в чому причина, а він каже шо був збій і він зробив повернення і знов пустив в колонку. ЧЕК 2434. В результаті чого я втратив бали на картку Fishka. Я так розумію таке западло можна періодично робити і клієнти будуть втрачати свої бали...З 200 балів я втратив 39 - дрібниця але неприємно, що за короткий час то здачу не додають, то бали забирають...
Щодо здачі - такої проблеми (з копійчаною рештою) вже не має бути в принципі.
Maniak716, я взнаю коли на цій АЗС буде наступна повірка газового обладнання і спробую домовитись, щоб Ви були присутні при цьому і могли пересвідчитись у всьому самі.
У нас понад 300 торгових точок, куди постачається автохімія, розкиданих по всій країні. Підтримка асортименту - це додаткові великі логістичні витрати. Крім того, якщо порівнювати ціни з спеціалізованими магазинами чи базаром, ми не знаємо на яких умовах вони працюють з постачальником і по якій ціні отримують товар. Звичайно, ми ставимо націнку що перекриває видатки і дає маржу, але ця націнка далеко не така, як Ви кажете.AnGeL писав:можна запитання? чому такі шалені націнки на мастила? 1л масла на заправці коштує 130 грн, коли в магазині 70![]()
ну я розумію що на заправці все дорого, ну але націнка чуть на в 2 разито отак наживаєтесь з людей, бо знаєте що вони всеодно куплять те мастило по тій ціні яка є, бо виходу і так нема
Ще важливо з огляду на те, що на АЗК оливи дорожчі, ніж можна придбати на авто базарі (напевне, я давно не звіряв), у наших магазинах при заправці ми намагаємося створити для клієнтів широкий вибір авто хімії різних цінових сегментів. Що стосується масла, там представлені позиції як з найдорожчого (всюди, і в автомагазинах) асортименту, преміум класу (лінійка Сastrol, наприклад), так і дешевші аналоги. Є те ж Esso, ОККО - не преміум класу, але якісний та дешевший відповідник.
- Maniak716
дякую, постараюсь приїхатиОККО писав: Maniak716, я взнаю коли на цій АЗС буде наступна повірка газового обладнання і спробую домовитись, щоб Ви були присутні при цьому і могли пересвідчитись у всьому самі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей