Дякую!Igor4ik писав: ВІТАЮЮЮЮкупляй магнітофон в мене!зі знижкою)
А який маєш? пиши в ПП пропозицію!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую!Igor4ik писав: ВІТАЮЮЮЮкупляй магнітофон в мене!зі знижкою)
Вітаю! Клубу ланусоводів прибуло!!!vazik писав: Отже, маю я тепер Daewoo Lanos SE, made in Poland, 2003 року народження!
vazik писав: Що мені сподобалось, те що попалася машина піднята, стоять проставки.
ну чого? В мене (1,6 16 клапанний) по місту останній раз заміряв - рівно 10 л. (але то по Стрию, без пробок в хорошу погоду), в змішаному режимі - 7-8 переважно плюс-мінус (залежить як "тиснути", по трасі можна і в 6-6,5 вписатися, якщо їхати в режимі "пенсія"). Але то що чутлива до бензи - то факт. От останній раз залив якусь хренову, то по місто щось 15 вийшлоniama писав: але мені здається що той екотек 1,5 жре бєнзи як чіпований ЗІЛ ? Може я і помиляюсь....
Speedo писав: Вітаю! Клубу ланусоводів прибуло!!!
нормально помагають, не порівняти зі стоком! на бордюр можна хоч нормально заїхати! і в мене під хатою, паркуючись бампер над бордюром, а не так як на стоці - впитається в нього!Speedo писав: щось ці проставки недуже допомагають, чесно кажучи, на "просьолочних дорогах" де-не-де, все одно є шанс чиркнути дном . Аж страшно подумати що би було без них
Nazarok писав: доречі в друга є два ланоси на розборку і є кондюк на установку
vazik писав: на бордюр можна хоч нормально заїхати!
добрі! Про це вам ще і 70% львівських таксистів скажутьgribkoff777 писав: Ті машини - дуже добрі, мій знайомий юзає такого Ланоса вже 10 років і горя не знає.
та нє, капіталовкладень, поки не буду серйозних робити! З часом з весни може!Nazarok писав: доречі в друга є два ланоси на розборку і є кондюк на установку
ок, замьотано!Nazarok писав: а магнітолу не викидай, я за пиво або на шось поміняю тобі.
067-99-88-354 Назар. (Скажеш шо від Круга)Speedo писав: Дай № телефону друга
Позвони спитайvazik писав: Якшо в нього є, то: фото, ціна, контакти...
vazik писав: ок, замьотано!
також треба поміняти і болти перетянути, бо масло не жре, але трошки по чуть-чуть сре з-під тої кришки! теж треба з тим не затягувати!Deep_Shadow писав: поміняно прокладка клапанної кришки
andy_m писав: vazik, побачив твою тему про ланос і був отакий швидко ти перебазувався молодца! вітаю!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей