Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Працівники даї . Виконання професійних обовязків.

вважаю що працівники даї чітко виконують свої проф обовязки / люди не на своєму місці

1. 100/0 - всі професіонали своєї справи
2
2%
2. 80/20 - бувають такі, що діють невідповідно до їх професії.
14
12%
3. 50/50 - дія кожного другого не відповідає вимогам.
17
15%
4. 20/80 - є мало таких, хто працює відповідно до вимог.
65
56%
5. 0/100 - всі випадки залишали негативне враження .
13
11%
6. Ваш варіант
6
5%

Всього голосів: 117

Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Працівники даї . Виконання професійних обовязків.

Повідомлення Morozov » П'ят, 09 листопада 2012, 11:16

Ramon писав: нормальних працівників складає близько 20%,
Та і то ці нормальні при вказівці з верху виконають любу команду...
Такщо нормальні це ті, хто хочаб не вимагає і не робить все для того щоб дали !
А якщо провірити всіх не профпридатність, то 100% ніхто не пройде... :facepalm

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 09 листопада 2012, 11:41

Morozov, +1! Нажаль ...
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » П'ят, 09 листопада 2012, 11:52

назва теми про вважаю що працівники даї чітко виконують свої проф обовязки / люди не на своєму місці

а ви всі це путаєте з тим що якщо вам вдалось нормально розійтись то значить нормальний і він добре працює це не виконання обов'язків

ніхто з них не виконує своїх обов'язків так як вони не для цього туди йшли

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 09 листопада 2012, 11:57

RED_Spider писав: ніхто з них не виконує своїх обов'язків так як вони не для цього туди йшли
+1
А вони хіба знають свої обовязки :facepalm ???
Хтось колись чув щоб даі реагували на "не правильно" встановлені знаки ?, більше того. вони самі навмисне встановлюють знаки і розмітку щоб водії заплутувались і відповідно їх штрафували...

ROVA
Ім'я:Василь
Номер:ВС....ВВ
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » П'ят, 09 листопада 2012, 12:09

RED_Spider писав: а ви всі це путаєте з тим що якщо вам вдалось нормально розійтись
Чому так ??? з ними(чи з їх діяльністю) стикаються люди якраз в різних ситуаціях, здача екзамену на знання правил пдд , оформлення машин, дтп, "перевірки доків" на дорогах. Так чи інакше більшість судить якраз по особистих випадках.
Інакше тему можна було назвати " як мені вдалося розійтися з працівниками даї"
Є ж таки , які ще жодного разу з ними не мали справ. Або є ж знаймі, родичі і вони там працюють.

SBU_Lviv

Повідомлення SBU_Lviv » П'ят, 09 листопада 2012, 14:42

Morozov писав: Та і то ці нормальні при вказівці з верху виконають любу команду...
Такщо нормальні це ті, хто хочаб не вимагає і не робить все для того щоб дали !

система ламає всіх!!!

ROVA
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » П'ят, 09 листопада 2012, 14:53

SBU_Lviv писав: система ламає всіх!!!

Тоді опитування -- це " як часто попадаються такі , яких ще або не зламала система, або ведуть себе так ніби це ще не настало, або нормальні люди але шкода бо в системі "

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 09 листопада 2012, 16:09

SBU_Lviv,
про що ти говориш ? яка система ? придумали які казочки...
що їх там хтось силоміць тримає ? чому вони так рвуться працювати у даі, якщо там зарплата мінімальна, умови відсутні та щей така жорстка система ?
туди йдуть навмисне щоб брати хабарі ! і тому вони готові давати такіж хабарі для того щоб їх туди взяли ...
А ці казочки про "систему", про те що "риба гниє з голови", "нє ми такіє, жизнь таккая" - це все для лохів які готові падати перед ними на коліна !
Вони мають служити для нороду, а сьогодні вони служать начальникам і собі.

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 09 листопада 2012, 16:19

Dexter писав: 50 на 50незнаю як кому, але мені попадаються завжди хороші гаєри, з якими можна адекватно поговорити.одного разу лише мене викидали з машини мордою в капот і шманали всю машину викидаючи диски газету і різний хлам на дорогу(я трошки винуватий, стояв на районі без фар вночі, під*хала патрулка, а я не бачучи їх, різко стартанув, а вони за мною ), але коли сказав де тато працює, то вибачались зразу друг мені розказував, шо хапали його за пересікання двох сплошних, то він їм три рази пояснив шо бідний студент і вони сказали "ладно, можеш їхати" значить є і добрі
:facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 09 листопада 2012, 17:10

CAT, :facepalm що не так?
Work hard! Play hard!

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » П'ят, 09 листопада 2012, 17:31

ROVA писав:
RED_Spider писав: а ви всі це путаєте з тим що якщо вам вдалось нормально розійтись
Чому так ??? з ними(чи з їх діяльністю) стикаються люди якраз в різних ситуаціях, здача екзамену на знання правил пдд , оформлення машин, дтп, "перевірки доків" на дорогах. Так чи інакше більшість судить якраз по особистих випадках.
Інакше тему можна було назвати " як мені вдалося розійтися з працівниками даї"
Є ж таки , які ще жодного разу з ними не мали справ. Або є ж знаймі, родичі і вони там працюють.
ти здавав екзамени на знання пдд? :D так от там так само як і з звичайними гаїшниками :)

тут люди оцінюють їх професіоналізм відносно того як їм вдалось порішати свої питання, ну і ясно йдеться не про питання тільки на дорозі.
зауваж тут ніхто не написав що от мені попався гаїшник який мене зупинив за перевищення і НЕ взявши гроші чесно склав протокол, щей на суму відповідно до якої порушив швидкість.
в нас якщо і складають протокол, візьмем тойж самий випадок перевищення швидкості то тобі впаяють максимальний штраф томущо ти не дав йому грошей, а чув історії, що деякі умудрялись дати гроші щей за то щоб він склав протокол на меншу суму :D :D :D
тут можна говорити про їхній професіоналізм що до впарювання порушень і вимагань

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 09 листопада 2012, 17:39

Dexter,
я трошки винуватий, стояв на районі без фар вночі, під*хала патрулка, а я не бачучи їх, різко стартанув, а вони за мною
думаєш це привід викидати з машини і шманати все без понятих? ти собі стояв і собі поїхав, якшо вони запідозрили шось то зупинили тебе і перевірили документи, якшо ж далі підозрюють то обшук машини тільки з понятими. і без викидання всього на дорогу.
але коли сказав де тато працює, то вибачались зразу
нормальні ДАІшинки не мають визначати кого рухати, а кого ні за принципом в кого де тато працює. тому їхні дії це повне беззаконня і корупція. а ти ше розказуєш про то шо тобі хороші попадаються....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » П'ят, 09 листопада 2012, 17:41

Morozov писав: Вони мають служити для нороду, а сьогодні вони служать начальникам і собі.
Шо курив? Ти шо маленький чи живеш в іншій країні? Ти твердиш взагалі несумісні речі ПРО ПОРЯДОК В Юкрайні, про те як всі мають задовільняти населення. "Спустись на Землю, а не літай на Марс".

1. Напиши про податки, які ти платиш державі і чому в тебе лампочка не світить в підїзді (образно), чому вїхавши в ямину ти за свій кошт робиш ремонт?
2. Напиши як податкова робить перевірки і потім суне нагло цинічно цифру на калькуляторі , яку маєш заплатити, НАВІТЬ якшо усе в тебе чікі-пікі. Не заплатиш вчасно, нашлють таких церберів, шо заплатиш в найцять раз більше.
3. Напиши чому оновлюється автопарк чиновників чи не шопівроку?
.....
і це безкінечний список. Порядку нема і не буде, і не то шо я не хочу вірити в позитивні зміни, а на прЕвЕликий жаль я впевнений, шо і мої діти цього порядку не побачать :| Все прораховано до таких дрібниць, шо навіть нам і не снилось які МИ усі маріонетки в Їхніх долбаних руках.
Здоровий глузд переважає позицію ЛЯШКА - ВИЛА ВЖЕ НА ПОГОТОВІ!
А вихід наче є, але його немає. Бо народу вже після Революції 2004 п0х на усьо
Не пиши дурниць на кшталт
Morozov писав: А ці казочки про "систему", про те що "риба гниє з голови", "нє ми такіє, жизнь таккая" - це все для лохів які готові падати перед ними на коліна !
На коліна падають може лохи , "а ВОНА (система) працює".

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 09 листопада 2012, 17:52

CAT писав: а ти ше розказуєш про то шо тобі хороші
ну я це говорив до ситуації, коли відпустили за перетин сплошних.
і з самого початку я написав 50 на 50! я не розказую шо всі хороші
я мав на увазі хороші з гірших, бо файних гаєрів взагалі не існує
:beer :beer :beer
Востаннє редагувалось П'ят, 09 листопада 2012, 17:53 користувачем Dexter, всього редагувалось 1 раз.
Work hard! Play hard!

ROVA
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » П'ят, 09 листопада 2012, 17:53

RED_Spider писав: тут можна говорити про їхній професіоналізм що до впарювання порушень і вимагань

Погоджуюся , але не повністю.
Одного разу під-час розмови з одним гайцем :
ситуація стандартна 1 год ночі, перевищення швидкості(знаку 40 в місті ),
На запитання невже "тисне " на Вас начальство за протоколи ?
відповів: з кожним роком все більше , а останнім часом до такої степені що можливо звільнюся, лишилося не багато, але бачу шо не потягну так дальше, а хотів до пенсії допрацювати.
Короче протокол не склав, пізніше я взнав шо навіть якесь родинне (хоча досить далеке)відношення маю.
Подібні історії чув не раз. І НЕ ВІРЮ що там всі недобрі, є і нормальні, правда їх мало, або самі йдуть, або їх просять, і т. д.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 09 листопада 2012, 19:09

VAVAN,
Ти сам написав про лайно в якому ми живем, і сам же пишеш що виходу немає... хіба це нормально ? От зупинить тебе даі без причини то ти не спіши показувати док а спочатку застав його обясноити причину і ціль !
бо тут якийсь парадокс нашої країни, всі знають що погано але пробувати щось змінити ніхто не хоче.
От скажи все що ти написав правда але чому тоді 12 людей проголосували за норм даі ? значить їм подобається що їх вічно трусять...
VAVAN писав: На коліна падають може лохи , "а ВОНА (система) працює".
про систему це просто смішно... система була при ссср, а сьогодні роби що хочеш, побачив що в даі процвітає бандитизм - бери звільняйся...
шо навіть нам і не снилось які МИ усі маріонетки в Їхніх долбаних руках.
Ти що боїшся що вони тебе вбють ? може хватить ховатись і мовчати ?
Згадай як ще три роки тому забороняли відео і вимагали відкривати багажники - а сьогодні вже бояться забороняти відео а на багажнику не сильно наполягають, такщо все в наших руках !
шо і мої діти цього порядку не побачать
Якщо ти хочеш щоб твої діти побачили нормальну державу, то або вивези їх десь за кордон жити або пробуй щось міняти, бо говорити що все погано і при цьому нічого не робити це тупо !
:beer :beer

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 09 листопада 2012, 19:20

Взагалі смішно читати про якісь "системи" і тд, для нас даі це таж саме що і продавець, комунальник чи перукар, вони(як і всі ми) працють на людей, якщо ви не задоволені їхніми послугами то для чого мовчати ?
Так само і з даі, якщо бачите що вони вас безпричинно тормозять то для чого їм помагати в цьому ? Раз люди не проти то таке даі в нас буде вічно !
Звісно мова не йде про те щоб як активісти дк завжди бігати за ними з камерами, але хоч не робити все що вони вимагають у вас, немаючи на це права !

puzzo

Повідомлення puzzo » П'ят, 09 листопада 2012, 19:35

Morozov,
У всьому повинна бути міра.
Припустим завтра введуть заборону на зьйомку працівників МВС, при виконанні, а також доповнення, де зупинятись і предьявляти доки водій буде зобовьязаний на першу вимогу, без всяких пояснень.
Які будуть дії твої і того ж ДК?
В першу чергу треба знати свої права, і користуватись ними, коли це потрібно.
А не виставляти себе героєм на камеру. Томущо відчуваєш, шо на сьогодні закон на твоєму боці, як і на боці купи наркоманів, алкашів, та злодіїв, які користуються можливістю послади ДАЇ, просто не порушив ПДР.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 09 листопада 2012, 19:53

puzzo,
Захарили всякі доморощенні оператори-режисери,
:surprised чим це вони тебе так "харять" ? ось мені якось байдуже, мають бажання то хай собі знімають, хай навіть посилають тих інспекторів мені чомусь це не ніяк мішає, то чому це тобі заважає ?
ми говоримо про сьогодні, і про обовязки даі які вони мають виконувати сьогодні, поміняють завтра якісь закони то тоді будемо говорити...

puzzo

Повідомлення puzzo » П'ят, 09 листопада 2012, 20:56

Morozov писав: чим це вони тебе так "харять" ? ось мені якось байдуже, мають бажання то хай собі знімають, хай навіть посилають тих інспекторів мені чомусь це не ніяк мішає, то чому це тобі заважає ?
Не заважають, але на мою думку показують поганий приклад багатьом закомплексованим, нереалізованим амбітним лузерам.
Morozov писав: ось мені якось байдуже

Ні :facepalm Тобі це подобається, інакше ти б такі беззмістовні відео на форум не викладав.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей