Кашуть фолькс по гарантії це робитьLyubomyr писав: забрати "цвіркунів" з салону.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кашуть фолькс по гарантії це робитьLyubomyr писав: забрати "цвіркунів" з салону.
pikach00 писав: Кашуть фолькс по гарантії це робить
та то відома фігня, на драйві росіяни поголовно борються. Чути їх тільки на дорогах районного значення. В основному на приборці, біля приборів і на панелі - накладка. Ще деколи водійська дверка віддає, але ще не визначився точно. Коли їду зі знайомими звертаю уваги на ті шуми, кажуть щоби менше примахувався до автомобіляantik писав: а где "сверчки" то уже появились?
я ніколи не прусь що краще, для себе вирішив за ті гроші для мене оптимально, наразі не жалію. А недоліки будуть і в машині за 300тис баксів.pikach00 писав: Lyubomyr, та я шарю. Просто деколи переборщують деякі унікали..
наприклад, цінаLyubomyr писав: А недоліки будуть і в машині за 300тис баксів.
в кожного свій бюджет і свій вибір :)cat-yellow писав: а взагалі - все вірно, аби тобі подобалось, все інше - фігня
Мене би шляктрафив знати що я не доїхав до бордюру пів метра. я себе поважати перестав биtwin писав: так я деколи і пів метра запасу даю...
я то не спеціально бампером по бордюрам, так вперше вийшло. Сам факт що спас кліренс авта, був би Low - була би більша шкода бамперу.vovik писав: Мене би шляктрафив знати що я не доїхав до бордюру пів метра. я себе поважати перестав би
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей