Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ладно.. низький.. широка база.. турбіна. більше конів. чого б це не пристосований..AnGeL писав: та й прелюд не настільки пристосований до кільця і гонок як твоя СТ для прикладу...
чого ти так думаєш.. минулого разу он новачок на Таврії виграв в калини 1.6 інж :) все може бути.AnGeL писав: ясно шо шансів на призові місця в мене нема
бмв думаю небуде. :)AnGeL писав: хотілось б там побачити якесь бмв
я так тоже думаю .vovka писав: бмв думаю небуде. :)
якце нема? Візьмемо наприклад Мерк SL 65 AMG - 1000 крутного моменту і 630 кінських сил, чим вайпер кращий?Lex57 писав: В нiмцiв таких автомобiлiв нема
я так і думав :) а по місту ненормальних на бмв ціла купа і не бояться що машина розсипиться, хотя ризиків в рази більше.andriy320e30 писав: ніхто незахоче вбивати машину а корчів нема з нормальним мотором і ходовою
та там всі валять на всі гроші )) ну і шо.. шо їй буде тій машині.. ясно якщо то шрот то воно може розсипатися. а якщо стан нормальний то особо нема за що переживати. ну колодки, ну резина.. мотору взагалі пофіг.. передачі переключати теж майже нетреба. небачу в тих гонках чогось сильно вбивчого для машини. то ж не слалом де постійні дьоргання і не раллі де доріг нема ))AnGeL писав: ніхто не каже валити на всі гроші
так нагрузка на кузов і ходову там нємєрєнна .AnGeL писав: andriy320e30, та чому одразу вбивати машину... їдеш настільки, наскільки переживаєш за машину.... ніхто не каже валити на всі гроші![]()
вот іменно по місту багато трупів які розсипаються і неїдуть і на кільці небудуть мати шансів.а ті хто реставрує машину наприклад є30 за нємєрєнно бабла незахоче її вбиватиvovka писав: а по місту ненормальних на бмв ціла купа і не бояться що машина розсипиться
враховуючи що моя машина дорожча, то твоя логіка тут не підходитьandriy320e30 писав: тобі легше .поїздиш рік два і поміняєш машину тут ясно шо можна кататись .
але там є нерегульоване перехрестя і можна перевернутись!vovka писав: думаю що по місту ти своє БМВ вб'єш напорядок більше чим на тому ж Тернопільському кільці. там хоча би асвальт рівний а не бруківки всякі ))
цього разу там нема перехрестя!CAT писав: але там є нерегульоване перехрестя і можна перевернутись!
я зато по місту неїжджу особливо по бруківці :) .останній раз десь рік тому раз їздив по бруківці.та як би була ідеально рівна трасса з вильотами то можна і покататисьvovka писав: думаю що по місту ти своє БМВ вб'єш напорядок більше
підходить тому що ти продаш і поміняєш на кращу ніхто незамітить чи вона ганяла по кільці і .а я незбираюся продавати і всі кояки по кузову чи ходової прийдеться робити[/color]vovka писав: враховуючи що моя машина дорожча, то твоя логіка тут не підходить![]()
давай конкретику по вайперу! там є 1000 крутного моменту? почитай ТХ трохи....Lex57 писав: САТ, швидший ы потужныший в рази!!!
та всі американські авто крім корвета і форда джіті зроблені сокирою і на повороті врізаються в дерево. я б взагалі не говорив про американців в цій темі.RULES писав: воно зроблено по американському сокиркою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей