Цілий вечір катався на авто з V8.... чорт забирай. яке то задоволенняvovka писав: V8 рулить.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цілий вечір катався на авто з V8.... чорт забирай. яке то задоволенняvovka писав: V8 рулить.
дороге задоволення :) я з другом тоже катався на 650 в8 бітурбо о там задоволенняaxel писав: яке то задоволення![]()
по моменту висока розбіжність :)AnGeL писав: я не розумію чому ти так тащишся від тої ферарі і так чмириш с2000, спеки мотору приведені до 1 літра майже ідентичні, розбіжність дуже невисока, при тому шо рівень і клас машин геть різний...
я про формулу говорив. там один мотор на кілька гонок зараз. +квали, + практики.AnGeL писав: так шо не говоріть про витривалість суператмомоторів
AnGeL писав: між кожним стартом є перерва в 30 хв, і з той час команда механіків повністю перетряхує мотор, міняє поршні, шатуни, і т.д., короче все-все!!
І треба тим насолоджуватися, поки є можливість. І поки не стало ще дорожчим.andriy320e30 писав: дороге задоволення
S85B50vovka писав: великооб'ємний мотор тоже може бути високотехнологічним
та то ми не обмежені, то ми просто сволочі, яким тільки дай привід поіздіватися :)weber писав: давайте не будемо такими обмеженими![]()
Ну так, тому вони роблять Міні, що ще більше заманює самі знаєте яких клієнтівCAT писав: Шось мені здається якби БМВ почало робити кондюки, тостери, газонокосарки і т.п. то від них би відвернулась половина клієнтів на машини![]()
![]()
про кільце треба не говорити а їздити :))AnGeL писав: давай поговорим тоді краще не про заїзд на милю, а на кільце
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей